- 27 Temmuz 2023
- 245
- 576
- 18
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Yoo kimse kimseden üst seviyede değil. Herkes nalları dikip 2 metre toprağın altına girecek sonuç olarakAklı sıra kendini bir üst seviyede görüyor.Evet ben yeni nesil kitaplari okuyamıyorum sıkılıyorum.
kendisine açıkladım zaten budala'yı yarıya kadar zorla okudum dediği için bu yorumda bulundum. Tekrar tekrar açıklamak yorucu olsa da yine de yazayım: orwell'ın dili çoğu kitaplarda Dostoyevski'nin dilinden çok daha ağırdır. Örneğin 1984 budala'ya göre okuması daha az akıcı olan bir kitap. Kitaplar yarım bırakıyorsa evet ait olmadıkları yerlerdedirler bunda kırıcı bir şey yok.Konuyu okumadim. Ama bu yorum incitici. Kitaplar belli bir sınıfa ya da zümreye ait değildir ki.. Pucca falan okuyacağına ne güzel klasiklerden okuyor takdir ettim ben şahsen. Keşke herkes okusaa
Ben annemi yeni kaybettigim zamanlar babam kitap oluyordu.Okudum biraz telefonu elimden atmayı becrebilsem daha alıp okumadığım kitaplar var.Yoo kimse kimseden üst seviyede değil. Herkes nalları dikip 2 metre toprağın altına girecek sonuç olarak
Yeni nesilleri boşverin zaten. klasiklerden devam, tercihleriniz gayet güzelmiş bence
1984 aldım okumadım.Hayvan Çiftliği ni okudum.Onu da sevmedim evet.İyi geceler
kendisine açıkladım zaten budala'yı yarıya kadar zorla okudum dediği için bu yorumda bulundum. Tekrar tekrar açıklamak yorucu olsa da yine de yazayım: orwell'ın dili çoğu kitaplarda Dostoyevski'nin dilinden çok daha ağırdır. Örneğin 1984 budala'ya göre okuması daha az akıcı olan bir kitap. Kitaplar yarım bırakıyorsa evet ait olmadıkları yerlerdedirler bunda kırıcı bir şey yok.
Bana da bildirik geliyor ya hani.
BildirimBana da bildirik geliyor ya hani.
Bu senin konun zaten nur kime yazarsam yazayım bildirim sana gelir.Bana da bildirik geliyor ya hani.
Hani uyuyacaktin bir bebeği uyutamadin.Ya ne alaka şu an nuran
Evet sizin de ne demek istediğinizi anladim ben. Ama bence sevsin sevmesin yine de okumaya devam etmesi cok hoşuma gitti. Hiç kitap yüzü açmayan insanlar var. Motive edelim birbirimiziii
Hani uyuyacaktin bir bebeği uyutamadin.
Bu senin konun zaten nur kime yazarsam yazayım bildirim sana geli
Çocuk gece gece kim bu güzel fıstık gibi abla desin.Kiz ben uyuxam demedim ki
Gelde sen uyut valla ayaklarim agridi.
Basiniz sag olsun.. Okumak gercekten insana iyi geliyor, telefonlardan biraz kopmak gerek doğruBen annemi yeni kaybettigim zamanlar babam kitap oluyordu.Okudum biraz telefonu elimden atmayı becrebilsem daha alıp okumadığım kitaplar var.
Çocuk gece gece kim bu güzel fıstık gibi abla desin.
Telefona bakicam diye bazen evde yemek yapmayı erteliyorum.Ev işi geç yatıp kalkma.O yüzden ise girmem lazım hayatımda düzen yok.Basiniz sag olsun.. Okumak gercekten insana iyi geliyor, telefonlardan biraz kopmak gerek doğru
Ayrıca bu çok yanlış bir çıkarım kitap okumak kimseye üstünlük sağlamaz, ilgi alanıyla alakalıdır. Ben evde kitap okurken eşim konsol oyunları oynar ondan üstün müyüm? Hayır!Aklı sıra kendini bir üst seviyede görüyor.Evet ben yeni nesil kitaplari okuyamıyorum sıkılıyorum.
Kitap sizin eve yakışmıyor dediniz.Sadece babamın 2 kitaplık dolusu kitabı var.Ayrıca bu çok yanlış bir çıkarım kitap okumak kimseye üstünlük sağlamaz, ilgi alanıyla alakalıdır. Ben evde kitap okurken eşim konsol oyunları oynar ondan üstün müyüm? Hayır!
İşle birlikte bir düzen geliyor gerçekten. Umarım gönlünüze göre en kısa sürede bulursunuz NurankaTelefona bakicam diye bazen evde yemek yapmayı erteliyorum.Ev işi geç yatıp kalkma.O yüzden ise girmem lazım hayatımda düzen yok.
Ne demek istediğimi anlamamışsın boşver canın sağolsun.Kitap sizin eve yakışmıyor dediniz.Sadece babamın 2 kitaplık dolusu kitabı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?