Dedem'in Üvey Kızı ve Teyzem

Aklı sıra kendini bir üst seviyede görüyor.Evet ben yeni nesil kitaplari okuyamıyorum sıkılıyorum.
Yoo kimse kimseden üst seviyede değil. Herkes nalları dikip 2 metre toprağın altına girecek sonuç olarak

Yeni nesilleri boşverin zaten. klasiklerden devam, tercihleriniz gayet güzelmiş bence

Konuyu okumadim. Ama bu yorum incitici. Kitaplar belli bir sınıfa ya da zümreye ait değildir ki.. Pucca falan okuyacağına ne güzel klasiklerden okuyor takdir ettim ben şahsen. Keşke herkes okusaa
kendisine açıkladım zaten budala'yı yarıya kadar zorla okudum dediği için bu yorumda bulundum. Tekrar tekrar açıklamak yorucu olsa da yine de yazayım: orwell'ın dili çoğu kitaplarda Dostoyevski'nin dilinden çok daha ağırdır. Örneğin 1984 budala'ya göre okuması daha az akıcı olan bir kitap. Kitaplar yarım bırakıyorsa evet ait olmadıkları yerlerdedirler bunda kırıcı bir şey yok.

Yoo kimse kimseden üst seviyede değil. Herkes nalları dikip 2 metre toprağın altına girecek sonuç olarak

Yeni nesilleri boşverin zaten. klasiklerden devam, tercihleriniz gayet güzelmiş bence
Ben annemi yeni kaybettigim zamanlar babam kitap oluyordu.Okudum biraz telefonu elimden atmayı becrebilsem daha alıp okumadığım kitaplar var.

1984 aldım okumadım.Hayvan Çiftliği ni okudum.Onu da sevmedim evet.

Aklı sıra kendini bir üst seviyede görüyor.Evet ben yeni nesil kitaplari okuyamıyorum sıkılıyorum.
Ayrıca bu çok yanlış bir çıkarım kitap okumak kimseye üstünlük sağlamaz, ilgi alanıyla alakalıdır. Ben evde kitap okurken eşim konsol oyunları oynar ondan üstün müyüm? Hayır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…