- 15 Şubat 2015
- 13.384
- 47.299
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Sende oku arada.
Hızlı yazıyorum.Ben hani o yüzden belki anlaşılmıyor ama merak etme bende eğitimsiz biri değilim.Yok uyduruyorum sanma diye koydum onu
Kitap okuyunca insan hemen değişmez ki.Benim okuduğum kitap biri yanlış kişiye aşık olmayla alakalı. Diğeri adalet sistemi ile ilgili.Yani ben burada kitap okuyorum diye entelektüel olmak zorunda mıyım.O zaman bu kadar gelin kaynana muhabbeti dönen yerde kimsenin olmaması lazım ki. Burası da zaman kaybı olan biryer.Ne ara okuyacagim ya su an bile bebe salliyorum zifri karanlikta
Kitap okuyunca insan hemen değişmez ki.Benim okuduğum kitap biri yanlış kişiye aşık olmayla alakalı. Diğeri adalet sistemi ile ilgili.Yani ben burada kitap okuyorum diye entelektüel olmak zorunda mıyım.O zaman bu kadar gelin kaynana muhabbeti dönen yerde kimsenin olmaması lazım ki. Burası da zaman kaybı olan biryer.
Diğer arkadaşa yazdım.Bizim evde kitaplar ziyan oluyormuş ya.Bende çok kitap okuyan birisi değilim.Sadece okuduğum kitapları sordu geçen.Kiz ben demedim ki sana kitap oku diye. Bana niye soyluyosun bunlari
Olm bi de gidip yanlis kisiye aşik olma kitabi mi okudunKitap okuyunca insan hemen değişmez ki.Benim okuduğum kitap biri yanlış kişiye aşık olmayla alakalı. Diğeri adalet sistemi ile ilgili.Yani ben burada kitap okuyorum diye entelektüel olmak zorunda mıyım.O zaman bu kadar gelin kaynana muhabbeti dönen yerde kimsenin olmaması lazım ki. Burası da zaman kaybı olan biryer.
Diğer arkadaşa yazdım.Bizim evde kitaplar ziyan oluyormuş ya.Bende çok kitap okuyan birisi değilim.Sadece okuduğum kitapları sordu geçen.
Martin Eden Jack London okudum.Kiz zengin statü sahibi erkek fakir.Kiz bununla sevgili yada nişanlaniyor.Kiz a kendini beğendirmeye çalışıyor.En sonunda erkek intihar ediyor.Kiz bunu sürekli asagiliyor.Sinif farkı var.Olm bi de gidip yanlis kisiye aşik olma kitabi mi okudun
Ne farkeder ki.Ama beni niye alintilayip yazdin ki öyle seyler. Şok oldum. Ben dememistim çünkü
Ne farkeder ki.
Haklısın valla 9379383738 kitap okudum ama kaynanamın buharlaşıp yok olmasını istiyorumKitap okuyunca insan hemen değişmez ki.Benim okuduğum kitap biri yanlış kişiye aşık olmayla alakalı. Diğeri adalet sistemi ile ilgili.Yani ben burada kitap okuyorum diye entelektüel olmak zorunda mıyım.O zaman bu kadar gelin kaynana muhabbeti dönen yerde kimsenin olmaması lazım ki. Burası da zaman kaybı olan biryer.
Felsefe sevmem lütfenHaklısın valla 9379383738 kitap okudum ama kaynanamın buharlaşıp yok olmasını istiyorumoysa benim yaşamam gereken tek duygu varoluş sancısı olmalıyd
Ay ne yalan soyliyim ben de sevmem bxjxjxFelsefe sevmem lütfen
Hayatin bizi nereye savuracagi belli miUvey teyzeden felsefeye nasil gectiniz yahu
Geçtik bir anda.Uvey teyzeden felsefeye nasil gectiniz yahu
Hayatin bizi nereye savuracagi belli mi
Geçtik bir anda.
Konuyu okumadim. Ama bu yorum incitici. Kitaplar belli bir sınıfa ya da zümreye ait değildir ki.. Pucca falan okuyacağına ne güzel klasiklerden okuyor takdir ettim ben şahsen. Keşke herkes okusaaBu kitaplar sizin eve nerden düştü? Ait olmadıkları yerlerde olmak onlar için de zor olmalı.
Geçtik bir anda.
Aklı sıra kendini bir üst seviyede görüyor.Evet ben yeni nesil kitaplari okuyamıyorum sıkılıyorum.Konuyu okumadim. Ama bu yorum incitici. Kitaplar belli bir sınıfa ya da zümreye ait değildir ki.. Pucca falan okuyacağına ne güzel klasiklerden okuyor takdir ettim ben şahsen. Keşke herkes okusaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?