• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedemin yanından ayrılmak istemiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tebrik ederim, sizi büyüten dedenize olan bağlılığınız ne kadar güzel, eğer evlendikten sonra İstanbul' da yaşamanıza nişanlınız ve ailesi anlayış gösterecekse dedenizi bırakmayın derim zaman su gibi akıp geçiyor Allah uzun ömürler versin dedenize fakat maalesef dünyadaki günlerimiz sayılı o yüzden içiniz nasıl rahat edecekse o kararı verin.

Dedeme yakın olursam daha mutlu olucam ona faydam dokunsun istiyorum cok emeği var üstümde o olmasa buralara kdr gelemezdim

tebrik ve takdir ettim sizi çok mutlu olun inşallah :KK200:

İnşallah Cok üzüldüm mücadele ettim çabaladım düştüm ama herdefasında kalktım insanlara inat daha sıkı sarıldım hayata güçlü olmak zorunda bırakıldım beni koşulsuz seven dedemi bırakamam o yüzden böyle bir karar aldım

Herkes için soylemiyorum tabi ama bazilari eş bulunca gözü annesini babasını bile gormezken, sen sartlarin bursada daha iyi olacağı halde dedemi bırakmak istemiyorum diyosun ya helal olsun sana canım....bu ara da abla tavsiyesi eşinin aileşinden uzak olursan daha mutlu ürün emin ol buna....en iyisi be zaman geçtikçe canavarlasiyor. ...ben olsam asla bursaya gitmezdim.....

Merhaba kızlar benim güzel giden bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz fakat dedemle kalıyorum ben sevgilim bursada yaşamak istiyor ailesi orda bende dedemi bırakmak istemediğimi ona yakın biyerlerde oturmak istediğimi söyledim anlayışla karşıladı eğer bursada oturursak kendi evimiz olacak cok rahat olucaz.dedem beni büyüttüğü icin bir bağlılık var içimde doğrumu düşünüyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum...
NOT: dedemin yanında kızkardeşim var üniversite bitirdi öğretmen ikisi kalacak bn evlenince babam amcam halam var istanbulda
gereksiz cocukca

Ailesiyle altı üstlü oturmak zor olabilir. Bursaya gitseniz bile eşinin ailesiyle çok yakın oturmamanı tavsiye ederim sorduğun sorudan bağımsız olarak. Ha o şekilde mutlu olan yokmudur vardır kesinlikle ama az.

İstanbulla Bursa arası mesafe hiç bir şey değil. Yani uzak şehirler veya ülkeler söyleyeceksiniz sandım ben de. Verecek tavsiye bile bulamadım. Çünkü ne üzülmeye, ne kafa patlatmaya değer bir mesafe, dürüst olmam gerekirse.

İstanbulla Bursa arası mesafe hiç bir şey değil. Yani uzak şehirler veya ülkeler söyleyeceksiniz sandım ben de. Verecek tavsiye bile bulamadım. Çünkü ne üzülmeye, ne kafa patlatmaya değer bir mesafe, dürüst olmam gerekirse.
Ha deyince yanında olmaya benzemez

Ha deyince yanında olmaya benzemez

Evlenmek zorunda değilsiniz. Dedenizle yaşayabilirsiniz. Bu da bir seçenek. Bu derece aileden kopamayan insanlar için evlilik, hayatı çok çok zorlaştırmaktan başka bir şey değil. Kadın için de, erkek için de.

Evlenmek zorunda değilsiniz. Dedenizle yaşayabilirsiniz. Bu da bir seçenek. Bu derece aileden kopamayan insanlar için evlilik, hayatı çok çok zorlaştırmaktan başka bir şey değil. Kadın için de, erkek için de.
Cocuk sahibi olmak istıorum dedeme bşy olsa yalnız başıma napıcam ailesizmi kalim

Merhaba kızlar benim güzel giden bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz fakat dedemle kalıyorum ben sevgilim bursada yaşamak istiyor ailesi orda bende dedemi bırakmak istemediğimi ona yakın biyerlerde oturmak istediğimi söyledim anlayışla karşıladı eğer bursada oturursak kendi evimiz olacak cok rahat olucaz.dedem beni büyüttüğü icin bir bağlılık var içimde doğrumu düşünüyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum...
NOT: dedemin yanında kızkardeşim var üniversite bitirdi öğretmen ikisi kalacak bn evlenince babam amcam halam var istanbulda

çok özendim dedenize sevginize. Allah bozmasın.

Hep erkeğin ailesinin yanında yaşamak zorunlu değil ya. Dede niye değiştirsin düzenini. Siz yeni düzeninizi dedenin olduğu ilde kurun nolacak. Kiraya verin bursadaki evi rahat edersiniz

İnşallah Cok üzüldüm mücadele ettim çabaladım düştüm ama herdefasında kalktım insanlara inat daha sıkı sarıldım hayata güçlü olmak zorunda bırakıldım beni koşulsuz seven dedemi bırakamam o yüzden böyle bir karar aldım

:KK68::KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X