Isim gergi bir beyle görüsmem oluyor bazen ama adam bana basladi sormaya ne zaman geliyorsunuz tekrar,dün dedi ki eger genc olsaydim sizi elden kacirmazdim,ben tebesümle gecistirmeye calistim ama adam galiba ne bileyim yaslilik piskolojisiyle mi böyle davraniyor genc bir hanima:26:
patrona söylesem bir dert söylemesem bir dertne yapacami sasirdim.
adam benden en az 50 yas büyük.
bugün geldi sakince dedi ki sizi görünce hep iyi hisediyorum kendimi.
isiniz ne bilmiyorum...
is geregi maalesef boyle insanlarla muhatap olunabiliyor fakat cevap vermeyin, susun en iyi cevap bu olsa gerek...
ya da insanlar size bu tip seyler soyledigi zaman siz isle ilgili bir sey sorun cevap vermek yerine ki o an asil yapmaniz gereken seyin is oldugunun farkina varsinlar...
bir de taciz bu olayin neresinde onu anlamadim acikcasi...
gulun gecin, adam zaten yasliymis ahi gitmis vahi kalmis adam bunlari soylese ne olur soylemese ne olur di mi
Elle de taciz etmiş!!! Patrona söylemeniz veya terslemeniz için illa tecavüz mü etmesi gerekiyor size anlamadım ki!!! Ay çok sinirlendim ya hem adama hem de kendini bu kadar aciz hisseden size! Yok akrabası varmış adamın şirkette rezil olurmuş vs rezil olsun hatat gebersin pislik! Bir an önce olayım önünü almazsanız başka bir konu açıp yardım istersiniz yakında (Allah korusun) Ben diyeceğimi dedim ister dikkate alırsınız isterseniz hala ahlanıp vahlanmaya devam edersiniz...bir kac gün önce elline birsey vermeliydim elimi tutarak avucuna aldi,veya gecerken yanimdan elini kalcama degdirdi resmen,bugünde dedi ah siz geldiniginizde günesli olmasa bile hava günes gibisiniz...ve sizi görünce daha iyi oluyorum diye sakince kulagima söyledi ben birseyler yazarken...ben bozuga vermeyerek bisey demiyorum.
ahi gitmis ama bi düsünsene insanin aklina babasi geliyor kendi dedesi geliyor ve insan igreniyor bir yerde
bir kac gün önce elline birsey vermeliydim elimi tutarak avucuna aldi,veya gecerken yanimdan elini kalcama degdirdi resmen,bugünde dedi ah siz geldiniginizde günesli olmasa bile hava günes gibisiniz...ve sizi görünce daha iyi oluyorum diye sakince kulagima söyledi ben birseyler yazarken...ben bozuga vermeyerek bisey demiyorum.
ahi gitmis ama bi düsünsene insanin aklina babasi geliyor kendi dedesi geliyor ve insan igreniyor bir yerde
arkadaşım sözlü tacizle başlamış, elle devam etmiş, senin pasifliğin adamı daha cesur davranmaya yönlendirmiş. Bu gidişatın sonunda önünde fermuarı indirirken bulursun dikkat et. Tavrını çok net koy. Hiç bir iş yada para insanın gururu, onuru ve namusundan daha önemli değildir.
Tabiki degil..ama bir yandanda dedim dur bakalim belki gecicidir.
persembe gününden beri böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?