dediğim dedik ERKEKLER....

mervemahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
143
0
46
Eskişehir
bu huyu nasıl kırabilicez kızlar biz var mı eşi sevgilisi nişanlısı illa dediğinin olmasını isteyen laftan sözden anlamayan çooooook bunaldım artık illallah dedim ya...

her konuda mı öyle?

malesef her konuda hep ya. kafayı yicem. örnek bi olay söleyim ananemlere gidicez anneleri de gelcekti ananemler yeni eve taşındığı için ikimiz ev hediyesi alalım sona ben dönerim ananemlere siz arkadan gelirsiniz dedim. işler son anda değişti geç kalcakları için ikimizin ananemlere gitme annelerinin de arkadan gelme gibi bi durumu oldu. yok ben ananemlere gircekmişim o kapıda beklicekmiş elinde hediyele giremezmiş ayıp olurmuş annelerinin hediyesi onlar verse ii olurmuş. düşünebilion mu kapının önünde beklicek apartmanın. en ufak şey bu ....daha bi sürü.

ya valla bana sorarsan böyle konularda nasıl başlıyosa öyle gidiyor

yani baştan hep bi tarafın dediği oluyosa o kişi bir kere bile istediği yapılmadığında problem çıkarıyor

o yüzden biraz senin ses çıkarman lazım sanki

yani en azından bazı konularda sen öyle istiyosun ama ben de bu şekilde istiyorum ortak bi nokta bulalım öyleyse falan de

gerçi bilmiyorum nezamandır berabersiniz de çok uzun zaman olduysa ve sen hep tamam dediysen değiştirmek biraz zor olabilir

ya valla bana sorarsan böyle konularda nasıl başlıyosa öyle gidiyor

yani baştan hep bi tarafın dediği oluyosa o kişi bir kere bile istediği yapılmadığında problem çıkarıyor

o yüzden biraz senin ses çıkarman lazım sanki

yani en azından bazı konularda sen öyle istiyosun ama ben de bu şekilde istiyorum ortak bi nokta bulalım öyleyse falan de

gerçi bilmiyorum nezamandır berabersiniz de çok uzun zaman olduysa ve sen hep tamam dediysen değiştirmek biraz zor olabilir

7 yıl oldu ama ben tamam diyen biri diilim karaktermidir bu ne yapılsa değişir ya. her yolu denedim orta yolu bulmak kavga çıkarmak hiç olmamış gibi davranmak olmuo olmuooo olmuoo başka bi yol var mı böyle bi insanla geçim olur mu bide nişanlıyım ya.

7 yıldır beraber olduğuna göre bi şekilde idare etmişsin canım acaba evlilik hazırlıklarında böyle dediğim dedik olması mı seni bukadar bunalttı

7 yıldır beraber olduğuna göre bi şekilde idare etmişsin canım acaba evlilik hazırlıklarında böyle dediğim dedik olması mı seni bukadar bunalttı

o da var ama onu gerçekten değiştiremicemi değişmiceni görmek beni bu kadar bunalttı. umudumu yitirme nolktasındayım artık...herşeyde böyle inatlaştığım biriyle yaşamak ooff oof

valla haklısın ne diyim olmaz öyle ortak bi hayat paylaşacaksınız sonuçta....
ben olsam karşıma alır ciddi ciddi konuşurdum ne hissediyosam söylerdim
hatta birazcık tehditvari konuşurdum ki nekadar bunalttığını anlasın

valla haklısın ne diyim olmaz öyle ortak bi hayat paylaşacaksınız sonuçta....
ben olsam karşıma alır ciddi ciddi konuşurdum ne hissediyosam söylerdim
hatta birazcık tehditvari konuşurdum ki nekadar bunalttığını anlasın

ah canımm ahh şöyle diim umurunda olmuo gidemicemi çok ii bilio ne desem karşısında ağlasam sızlasam oturup konuşsam sonuç kocaman bi sıfır. uzatmak çözümmüdür?daha mı uzaklaştırır çiftleri acaba aramasam sormasam hiç bişi anlatmasam konuşmasam buluşmak istemesem bu yaptıklarını düzeltmeye uğraşır mı acaba uzun bi süre bunları yapsam tabi

ama sen gidemicemi çok iyi biliyo diyosun ozaman iş değişir o düşüncedeyse değişmez ki bence yapı itibariyle öyleyse zaten hiçbir şekilde değişmez sen ya o ilişkiyi o şekilde idare edeceksin yada son bi rest çekip bakacaksın düzelme var mı diye yoksa bırakacaksın ama onu da yapmazsın gibime geldi

ama sen gidemicemi çok iyi biliyo diyosun ozaman iş değişir o düşüncedeyse değişmez ki bence yapı itibariyle öyleyse zaten hiçbir şekilde değişmez sen ya o ilişkiyi o şekilde idare edeceksin yada son bi rest çekip bakacaksın düzelme var mı diye yoksa bırakacaksın ama onu da yapmazsın gibime geldi

şu an herşey yapabilme potansiyelim var canım canıma tak etme noktasındayım çünkü.bilio çünkü beni 7 sene içinde çok ii tanıdı.düşünmekten çok yoruldum ne yapcamı şaşırdım.nişanlıyken herşey daha bi büyüyo mu insanın gözünde diyorum evliliğin ne kadar büyük bişi olduğunu düşünmeye çalışıorum.bu çiftler nasıl senelerce idare edio diye düşünüorum.elbet vardır sorunları diyerek. ama ben diilim öle işte olamıorum insan evlenince mi idare etmesini öğrenio öğrenmeli mi ya da işte.bilmiorum bilmiorum işte sonuca varamıorum...

bak ben evli değilim ama eğer hayatımdaki insan hakkında aklımda ve kalbimde böyle bi huzursuzluk varsa evlenmek için acele etmem en azından bunu söyleyebilirim sana

bikere evlenince değişir evlenince düzelir diye düşünmek çook yanlış

evlenince de böyle olur katlanıp katlanamayacağına sen karar vereceksin

bak ben evli değilim ama eğer hayatımdaki insan hakkında aklımda ve kalbimde böyle bi huzursuzluk varsa evlenmek için acele etmem en azından bunu söyleyebilirim sana

bikere evlenince değişir evlenince düzelir diye düşünmek çook yanlış

evlenince de böyle olur katlanıp katlanamayacağına sen karar vereceksin

doğru diosun canım teşekkr ederim desteğin ve yorumların için umarım doğru yolu bulurum sonu kötü olcaksa da baştan yol ayrımına gelmişimdir umarım...

doğru diosun canım teşekkr ederim desteğin ve yorumların için umarım doğru yolu bulurum sonu kötü olcaksa da baştan yol ayrımına gelmişimdir umarım...

rica ederim sen bu konuyu etraflıca düşün kendine zaman tanı evlilik konusunda acele etme

bana kalırsa iç sesini dinle içinden bi ses sana mutlaka bişeyler fısıldıyordur....

gelişmeleri yazmak istersen yine konuşuruz :)

Back
X