Eşimin ailesinin kendilerini bukadar ağırdan almalarına artık sıkıldım dayanamıyorum. Onlar hiçbişe yapamazlar ama biz herşeyi yaparız. Onlar bize gelemezler(evimiz uzak, işleri var , yorgunlar , çalışıyorlar vs bahaneler)ama biz hep ayakaltı. Torunları ayaklarına mutlaka gidecek herhafta . ha bundan gocunman tabiki gidecez yanlış anlaşılmasın bu lafım. Ama kendileri 1 günde torunumyzu özledik deyip gelmedikleri gibi ararlar halası özledi gelin, amcası okuluna dönecek getir çocugu görsün. Enson dedimki kaynanama siz gelin ben gelemicem benim işim var gelemem sn gel dedi. Vizde boş insanlar değiliz bizimde işimi var dedim amaan senmisin diyen. Anneme gitmiyormuşum da bissürü laf. Evine gittim yüzüme bakmadı.Buarada bize işi olduğu için gelemeyen kadının gezmediği yer yok.hafta içi gelemeyiz ayla(görümcem)çalışıyor.oglunda çalışıyor ama sen onu getirtiyosun illa yanına.eşimde bende hastayız kaç gündür iyileşinde gelin hadi diyor bana yahu siz gelsenize görmeye yokgelmezler. Bide illa görümcem çalışıyor diye pazarları gelmek isterler bizimde 1 pazarımız var misafir kabul etmiyoruz o gün.ama biz mecbur ogün gelecez ayla çalışıyor diyor.atla çalışıyorsa haftaiçi gelin demiyor benim kocam desekte anlamıyorlar.eşime söylüyorum bak bu hafta gitmeyelim onlar gelsin yok diyor napcamı şaşırdım. Karmakarışık yazmışım kusura bakmayın