Sizce Mantıklımı Başımız Ağrır Pişman Olurmuyuz ?

Benim eşim de hayvancılık değil ama tarım yapıyor,eşim kendi parasıyla babasınınkini asla karıştırmaz,kalem kalem harcadığını ve ettiği karı not tutar,kp de eşimin tarımdan kazandığına göz dikmez,biz bu tarım sayesinde kızımın tüm özel okul masraflarını karşıladık bu yıl,önümüzdeki senenin ödemelerine başladık,eşim de normalde bi şirkette mühendis. Tarım bize çok iyi geldi ama eşim çok çalışkan şikayet etmiyor ve kendi istedi bunlar önemli faktörler,tüm bu bahsettiklerimde eşinize güveniyorsanız tabi ki destekleyin.

Hangi ildesiniz? Mahsulü nasıl satıyorsunuz?

haklısınız bu acıdan bakıldıgında mantıklı bir iş kp zaten öyle bir insan değil ama kk dahil danıştıgım kişiler asla böyle birşey yapma diyorlar.. cogunluk bu riske girmemem yönünde.. bilemiyorum inşallah saglıklı bir karar alabilirim

Sen buradaki kadınlara ne bakıyorsun. Hangisi hayvancılık biliyor, hadi hayvanciligi gectim hangisi bir iş kurmuş.

Hangi ildesiniz? Mahsulü nasıl satıyorsunuz?
Bursadayız şeftali ve armut için köyde sezonlarda buralarda bulunan tüccarlar var,onlar alıp Antalya ya da istanbula götürüyorlar,kiraz ise iç piyasada Bursa içi pazar,market vs satıcılara veriliyor.

Back
X