• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dediğimi yap yaptığımı yapma

İnsülin direncine baktırdınız mı?
Troidlerinize baktırdınız mı?

Bence bir de endokronoloji bölümüne gidip bu tahlilleri yaptırın.
Devlet hastanelerinde de yapıyorlar.

Belki bir faydası olur.
İnşallah iradene sahip olursun ve istediğin kilona ulaşırsın.
Ben de şimdiden doğum sonrası ne yapacağımı düşünüyorum doğrusu...

Ama troidler çok önemli!
Hamileliğimde keşfettim ben de, meğersem iltihaplı guatr varmış bende de... :KK51:

İnsülin direncine baktırdınız mı?
Troidlerinize baktırdınız mı?

Bence bir de endokronoloji bölümüne gidip bu tahlilleri yaptırın.
Devlet hastanelerinde de yapıyorlar.

Belki bir faydası olur.
İnşallah iradene sahip olursun ve istediğin kilona ulaşırsın.
Ben de şimdiden doğum sonrası ne yapacağımı düşünüyorum doğrusu...

Ama troidler çok önemli!
Hamileliğimde keşfettim ben de, meğersem iltihaplı guatr varmış bende de... :KK51:
Guatr annemde var Bendede olabilirmi acaba

Acil Tiroid / guatr bi baktir derim. Endokrin bolumu.

Spor aciktiriyor belki spor yapan biri olarak buna göre beslenmeniz lazım.. spordan çıkınca hocayi yiyesim geliyordu :) yeme saatlerini ona göre ayarlayinca duruldum:)

Spor aciktiriyor belki spor yapan biri olarak buna göre beslenmeniz lazım.. spordan çıkınca hocayi yiyesim geliyordu :) yeme saatlerini ona göre ayarlayinca duruldum:)
Spordan snr deil sadece kahvaltı ondn snr çay yannda bisküvi yada pasta snr öğle yemeği snr kahve yannda çikolata yada ne varsa snr spor eve gelnce de acikiorm günüm yemekle geciyor

Merhaba kızlar yine yine yine yapamadım irademe hakim olamıyorum yiyorum deli gibi dün tartldm 68 kilo geldim spora başladım daha bi kilo aldım sanki.Herkse yeme beee kilo alma genceciksin fiziğine yazık etme die akıl veren ben deli gibi yemeye devam ediyorm. Dun spor salonundayken kendime deli gibi kızarken buldum kendimi . Çöp yeme yemek çöp zarar vücudunu mahvettn ekmek yeme tatlinin sana hiçbir faydası yok diye diye yaptım sporu ama bugn naptm sabah az yedim öğlen 1 ekmeği gömdüm. allahım sanki hiç zayiflayamicam niye ben bu kadar iradesizim niye :kızgın::kızgın:
protein diyeti yap hem aç kalmiyosun hem zayifliyosun

Hangi saatte neler yiyeceğini bir gün önceden planla.. hatta yaz..
Saglikli beslenmeyi hayat biçimi haline getirmek lazım.. lazım da öyle bir günde değişmiyor.. öğrenene kadar çalışmak lazım..
Pasta bisküvi ile bu iş olmayacak..
Ben de 15-20 kilo vermeye çalışıyorum.. 6 kilo verdim sonra hepsi geri geldi..
Ne zaman ne istersen yersen bu iş olmuyor..
Aslında çözüm basit.. yiyeceklerin belli spor şart. . ama en önemlisi azim şevk.. pes etmemek.. moral bozmamak..

Kusarak zayıflamak, iç organlarının hasar görmesine ve erken organ kaybına yol açar. Aklından bile geçirme! Spor insanı daha çok acıktırır çünkü kalori kaybediyorsun. Enerjini 1 ekmekten almak yerine bir kaç dilim tahıllı ekmek ve ara öğünlerde yiyeceğin meyveden, sağlıklı atıştırmalıklardan alabilirsin. Her haftanın sonunda kendine ödül koyarsan daha iyi adapte olursun. Bir günde yediklerini kesmek yerine yavaş yavaş azaltırsan daha kolay başa çıkarsın. Sahip olmak istediğin fiziğin resmini buzdolabına yapıştır. Yemeklerden once iki üç bardak su iç. Geceleri acıkıyorsan yoğurt yiyerek ya da süt içerek mideni doldurabilirsin. Gün içinde maden suyu da içmeyi unutma. Sporda bir eğitmenle konusarak motivasyonunu arttırabilirsin. Sık sık yağ ölcümleri yaptır kilo verdikçe daha çok gaza geliceksin.

Kusarak zayıflamak, iç organlarının hasar görmesine ve erken organ kaybına yol açar. Aklından bile geçirme! Spor insanı daha çok acıktırır çünkü kalori kaybediyorsun. Enerjini 1 ekmekten almak yerine bir kaç dilim tahıllı ekmek ve ara öğünlerde yiyeceğin meyveden, sağlıklı atıştırmalıklardan alabilirsin. Her haftanın sonunda kendine ödül koyarsan daha iyi adapte olursun. Bir günde yediklerini kesmek yerine yavaş yavaş azaltırsan daha kolay başa çıkarsın. Sahip olmak istediğin fiziğin resmini buzdolabına yapıştır. Yemeklerden once iki üç bardak su iç. Geceleri acıkıyorsan yoğurt yiyerek ya da süt içerek mideni doldurabilirsin. Gün içinde maden suyu da içmeyi unutma. Sporda bir eğitmenle konusarak motivasyonunu arttırabilirsin. Sık sık yağ ölcümleri yaptır kilo verdikçe daha çok gaza geliceksin.
Soyledklernizi dikkate alıcam teşekkür ederim

Hangi saatte neler yiyeceğini bir gün önceden planla.. hatta yaz..
Saglikli beslenmeyi hayat biçimi haline getirmek lazım.. lazım da öyle bir günde değişmiyor.. öğrenene kadar çalışmak lazım..
Pasta bisküvi ile bu iş olmayacak..
Ben de 15-20 kilo vermeye çalışıyorum.. 6 kilo verdim sonra hepsi geri geldi..
Ne zaman ne istersen yersen bu iş olmuyor..
Aslında çözüm basit.. yiyeceklerin belli spor şart. . ama en önemlisi azim şevk.. pes etmemek.. moral bozmamak..
Evet planlı hareket etmek mantıklı aslnda dikkate alicm diğer arkadslrn dediği gibi önce doktora gidicm snr düzene gircem umarım

Ben şuna cok kızıyorum. Canım çekti lafini anlamiyorum ben. Canin nasil çekebilir ki. Suan benim yatakta karnim gurulduyor suyu dayiyorum geçiyor.
Eger ki bir hastaligin yoksa gerisi sirf iradesizlik.
Insan karnini aç olduğu zaman doyurmak icin yer demi.
Ben bakiyorum adam yiyor yiyor doydugu halde yiyor ustune birde tatli pasta yiyor. Onu niye yedin diyorum canım çekti diyor.
Senin karnin doyduysa gerisi afedersin dışkı olarak cikacak yani.
Demek istedigim vücuduna yemek yemeyi alıştırma.
Sadece hayatini idare ettircek karnin doyacak kadar saglikli proteinli seyler ye bırak.

Ben şuna cok kızıyorum. Canım çekti lafini anlamiyorum ben. Canin nasil çekebilir ki. Suan benim yatakta karnim gurulduyor suyu dayiyorum geçiyor.
Eger ki bir hastaligin yoksa gerisi sirf iradesizlik.
Insan karnini aç olduğu zaman doyurmak icin yer demi.
Ben bakiyorum adam yiyor yiyor doydugu halde yiyor ustune birde tatli pasta yiyor. Onu niye yedin diyorum canım çekti diyor.
Senin karnin doyduysa gerisi afedersin dışkı olarak cikacak yani.
Demek istedigim vücuduna yemek yemeyi alıştırma.
Sadece hayatini idare ettircek karnin doyacak kadar saglikli proteinli seyler ye bırak.
İşte su senin mideni tatmin edebiliyor ben bi acikiyim gözlerim şişiyor basima bıçaklar saplanıyor sanki bide aşırı sinir saldrcak yer aryrm ayrıca gereksiz yenilen şeyler için söylediklerine tabiki katlyrm

Back
X