Dediğini yaptırabilenler buraya lütfen 🥰

Musmutluuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
889
1.460
33
Kızlar istediğiniz şeyi karşınızdakine nasıl yaptırabiliyorsunuz
Onunda istediğiniz şeyi istemesini nasıl sağlıyorsunuz
İnsan ilişkilerinde sözü geçen konumunda nasıl oluyorsunuz ?

Valla ben yaptiramadimda nasilyaptiriyolar bende cok merak ediyorum bazen zittina gidince yapiyolar bazende seninle ayni zitta gidiyolar koltuklarimi yikamaya vercekdim esim vermiceksin dedi bn vercem dedim o yok dedi ben silerim dedi ozamn sil dedim silmezsen vercem yikanmaya ver ozamn bende o koltuklari yakim dedi sonunda yine sildi 😂😂

Valla ben yaptiramadimda nasilyaptiriyolar bende cok merak ediyorum bazen zittina gidince yapiyolar bazende seninle ayni zitta gidiyolar koltuklarimi yikamaya vercekdim esim vermiceksin dedi bn vercem dedim o yok dedi ben silerim dedi ozamn sil dedim silmezsen vercem yikanmaya ver ozamn bende o koltuklari yakim dedi sonunda yine sildi 😂😂
Zıtlaşarak sizinki yani 😊

Birine bir şeyi zorla yaptırmaktan ziyade, benimle aynı şeyleri yapmayı seven kişilerle bir arada olmak daha kolay ve güzel bence.
Tamamen aynı düşünemeyiz kimseyle dimi
Tabiki çoğunlukla aynı düşündüğünüz kişilerin çevremizde olması elimizde ama Farklı düşünülen konular

İstediğim şeyi söylüyorum oda yapıyor bu zorla olabilecem bişey değil

Kızlar zorlamak derken kafasına silah tutucak halim yok tabiki de sadece bi yolunuz varmı diye merak ettim

Yaptırım olarak düşünüldüğü zaman genelde yapılmaz kimse bundan hoşlanmaz cunkı saglam temelli samimi ilişkiler olmaz🙃
İlişkiler yaptırım üzerine kurulmaz.

Öncelikle empati yapmak karşılıklı saygı duymak karşıyada fırsat vermek kendinize saygı göstermekle gelişiyor herşey.

Birşey öğrendiysem bu hayatta siz kendınız için birseyler yapmadıkça kimse sizin için birşey yapmaz.

Back
X