dedikodu diye ölüyo..

sordunuz mu nedenini peki neden aranızdaki herşeyi ailenizin biildiğini.Özel hayatınızı neden bu kadar deşifre ettiğini.Oturup konuşacaksınız bunun başka çözümü yok.Ya kaba tabirle ağzını kapalı tutmayı bilecek, ya da aranızda artık sırlar olacağını söylemelisiniz.Gerçi bu saatten sonra söylemiyorum dese bile güvenilir mi oda bir tartışma konusu...

sordum tabiki
e ne var sanki söyledim işte oluyor cewabı
diyorum ki benim özelim benim hayatım onların bilemelerine ne gerek var
eger istersem zamanı geldiğinde sen deil ben söylerim zaten ..
tmm tmm diyor aynı:47:

tabii ki seni annen korucak kollıcak, boşansan da boşanmasanda herdaim yanında olcak, bazı erkekler ve anneleri böyle malesef, geline sahip çıkan olmasın, arkası olmasın, gidecek yeri olmasın ki, rahat rahat eziyet edebilsinler, annen iyi söylemiş, ağzına sağlık, erkekleri bi ana doğruyo çok kıymetlide, kızlar ağaç kovugundan bitiveriyo sanki

Allahım ya insan eşine güvenmicekte kime güvenicek e mutlaka anlatacaktınız zaten nereye kadar saklayabilirdiniz ki , bide bana niye söylemedin diyo deseydiniz ya işte bu yüzden söylemiyorum karı gibi dedikodu yapıyosun diye...

Evet iyi bir ders vermek lazım ona ama nasıl işte bu huy değişirmi acaba?Tek çözüm ona hiç birşey anlatmamak olur ama oda nereye kadar eşin o senin of gerçekten gıcık bi durum...:47:

erkeklerın bırcogunda va bu maalesef cogu zamn benım esımde aynı sekılde davranıyor bende sınırlenıyorum ama bu yuzdende bosanmak olmaz bence soylemeyın duymalarını ıstemedıgınız seyı en son onun haberı osun sen bosbogazssın dıye soylemedım tarzı bu huyundan vazgecmesı ıcın bıraz kaba tabırle ezın onu utanır belkı vazgecer

erkeklerın bırcogunda va bu maalesef cogu zamn benım esımde aynı sekılde davranıyor bende sınırlenıyorum ama bu yuzdende bosanmak olmaz bence soylemeyın duymalarını ıstemedıgınız seyı en son onun haberı osun sen bosbogazssın dıye soylemedım tarzı bu huyundan vazgecmesı ıcın bıraz kaba tabırle ezın onu utanır belkı vazgecer

Allahım ya insan eşine güvenmicekte kime güvenicek e mutlaka anlatacaktınız zaten nereye kadar saklayabilirdiniz ki , bide bana niye söylemedin diyo deseydiniz ya işte bu yüzden söylemiyorum karı gibi dedikodu yapıyosun diye...

Evet iyi bir ders vermek lazım ona ama nasıl işte bu huy değişirmi acaba?Tek çözüm ona hiç birşey anlatmamak olur ama oda nereye kadar eşin o senin of gerçekten gıcık bi durum...:47:

hem de çok gıcık..
ben ewlendiğimden beri ugrasıyorum bunun için
güzellikle de anlattım
bak canım artık biz de bi aileyiz 2 kişi de olsak biz aileyiz
ewimizin sırrı olur konuştuğumuz kimsenin bilmemesi gereken seyler olur
annenlere gidiyorum bi bakıyorum benden önce onlar herseyi biliyolar
biz bi aileyiz onların uzantısı deiliz
biz istersek söyleriz özellikle de benimle ilgili bi meselede
söylemek sana düşmez dedim

çok kötü bir huy eşin değişir mi zor görünüyor evi bile terkettim ama aynı diyosun.insan kocasıyla herşeyini paylaşmak ona güvenmek ister zaten aynı evin içinde neyi ne kadar gizleyebilirsin ki.umarım bir mucize olur da bu huyundan vazgeçer eşin:31:

iyiymis gene görümcen ya bide sen bnmkinin yazdiklarini görsn düser bayilirsin sonra ayilir görümcene sükredersin ve bnm esimde beni zirnik koruaz görümceme hakli dedi düsün

iyiymis gene görümcen ya bide sen bnmkinin yazdiklarini görsn düser bayilirsin sonra ayilir görümcene sükredersin ve bnm esimde beni zirnik koruaz görümceme hakli dedi düsün

görümceme bişey dediğim yok zaten kurdugu cümle bişe daha duydum annen ewleniyomuş hayırlı olsun
zaten biz onlarla biraz resmiyiz herkes herşeyi söyleyemezz
saygı sınır mutlaka vardır
ama zaten düşünüyorum da böyle duruma ne diyebilir baska

Annem hep derdiki, kocana kendi ailenle ilgili konuşacak kozlar vermemelisin. Şimdi evlenince daha iyi anladım..Verme eline koz anlatma herşeyini..

Of sinirlendim ya ne gıcık bir erkek tipi
Valla ne yalan söliyim böyle bir durumda ben eşimden soğurdum herhalde
Ne o öyle mahalle karısı gibi dedikodu dedikodu
Tam nefretlik erkek tipi
ALLAH yardımcın olsun tatlım inş eşin en kısa zamanda bu huyundan kurtulur
Gerçi can çıkar huy çıkmaz demişler ama napalım bizimki de umut işte..

son yaşadığınız özel bir durum, söylemek zorunda kalmışsınız.

ben yeni evliyim, eşime güveniyorum. ancak yine de ailemle ilgili her şeyi eşime anlatmam. nişanlıyken de anlatmazdım. neden benim ailemle ilgili konularla, kafasını doldurayım ki. bilmesi gerektiği kadarını bilir. o rahat, ben rahat ;)

bundan sonra paylaşmayın siz de. ailesi bildiklerini densizce söylüyorsa ve annenizin durumu gibi çok özel şeyleri, herkes işine baksın deyip bence tersleyin. durması gerektiği yeri bilmeyenleri, malesef kendimiz durdurmak zorunda kalıyoruz.

benim anlayamadığım evleneceğin adamın böyle olduğunu hiç mi? anlamadın?

hiç mi gözüne birşey çarpmadı?

Hayatta en haz etmediğim insan tipi erkek demiyorum.Allah kolaylık versin umarım bir şekilde değiştirirsin yoksa ömrün boyunca kendini yer durursun.

ayy yani ne geçti ki eşinin eline gidip yetiştirince
terbiyesizlik ya sizinle aile olmayı becerememiş
söylememesi gerekirdi hata etmiş üstelik üste çıkmaya
çalışması çok kötü

kızlar ben bu adamı ne yapayım:47:
2 sene olucak nerdeyse ewleneli
anne kuzusu yemin ederim kediden farkı yok
ewimizde ne olsa direk ailesine yetiştirir
çok kawga ettik çok ayrılma noktasına geldik
ewi bile terkettim bu ve daha baska nedenlerden dolayı
ama odun işte:47:
ya bi kere bile annemi hesaba almadınız
bi günden bi güne arayıp halini hatrını sorup
ameliyat oldugunda geçmiş olsun demediniz
bi agız ucuyla beni gördüğünüzde sordunuz eee annen napıyo iyi mi diye
ben size iyi demekten baska bişey demedim
annem ben ewi terkettiğimde o benim kızım
kötü olsun istemem yuwası yıkılsın istemem ama
oglunuz kızım orda kimsesiz oldugunu bildiği halde ewden kowuyosa
ben onun her zaman yanındayım
istemem boşanmasını karar onun
x ( eşim ) le barışıcam derse de yanındayım
anne olmuyo yapamicam derse de yanındayım dedi diye
benim annem kötü oldu
nası bi anne o lafı söylermiş
4 ay küs kaldık kayınvalidemlerle yeni yeni barıştık
annem biriyle görüşüyo ewlenmeyi düşünüyolar
ama biz ikimiz aramızda konusuyoruz bunları bayram tatilinde nikah yapcaklar
x in haberi yok bir hafta kala ben ararım hiçbişeyi bilmesin dedi tmm dedim
dün yakın aile dostumuz geldi tatile gidicekler
hep beraber gidelim falan
neyse ben söylemiyorum gidemeyiz diye en son
aradılar kredi kartıyla çekim yapıcaklar
şimdi aklıma geldi annem bayram tatilinde ewlenebilir belki biz gelemeyiz dedim
siz kendiniz için sorun dedim
x benim n iye haberim yok dedi
bugün haberim oldu benim de zaten çok konusamadık belki dedim

şimdi ne mi oldu
görümcem face den yazmış tatile gidiyo mussunuz bu birrr :47:
bişey daha duydum annen ewleniyomuş b u da ikiiiiii:47:
en çok da ikincisine kızdım
e be adam halaa anlamadın mı söyleme işte söyleme
benim annemi sanki ewlendiğimiz günden beri çok aradın
sadece beni şikayet etm ek kawga etmek için aradı
sana mı düştü ailene yetiştirmek
zaman ı gelince ben söylemek istersem söylerim
benim annem benimn özelim :47:
mesj attım
bıktım senden boşbogazın tekisin sana bişeyi anlatanda kabahat diye
ne oldu demiş
bıktım artık dilimde tüy bitti halaa anlamadın bundan sonra tek kelime duymicaksın benden dedim
kabahatini biliyo düğün mü diye msj atmış
msj da atmadım aradı açm adım açmicam..
kızlar akıl verin ne yapayım beynim durdu
toparlayamadım belki kusura bakmayın
nası bi yol izlemeliyim??:47:

yerden göge haklısın da arkadaşım
Türkçemizde V sesi varken neden yerine W kullaıyorsun anlayamadım?

Back
X