- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi portakalfidani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm boğalar mı böyle acabaBende boğayım da![]()
Tüm boğalar mı böyle acaba![]()
Bende Koç burcuyum ama azıcık var bende deben dahil tanıdığım bi kaç boğa böyleydi![]()
Bende Koç burcuyum ama azıcık var bende de![]()
Ben dahil tanıdığım hiçbir boğa böyle değilben dahil tanıdığım bi kaç boğa böyleydi![]()
Aynen evet bide ben severim dedikoduyuKoçla boğa kuzen sayılır![]()
Aynı sorunun değişik bir versiyonu da bende var. Nişanlımla tartışsak hemen anneme anlatıyorum. Nişanlımı yakın gördüğüm arkadaşıma anlatıyorum. Sonra anlattığım için pişmanlık yaşıyorum.Öyle bir şey ki hep birilerinin arkasından konuşurken buluyorum kendimi. İyi veya kötü. Mesela anneme çok sinirlendim beni çok üzdü diyelim, nişanlıma anlatıyorum. Ya şöyle şöyle dedi de, beni kırdı da uyuz oldum da.. Ya da ablamla aramız limoniyken bizimkilere "amaan o da zaten öyle inatçı ki, ne yapıyorsa yapsın uyuz" diyorum mesela. Farkında olmadan kötülüyorum. Ha yüzüne söyler miyim, asla. Yemiyor. Birisi mesela birinden bahsediyor o da dedikodu yapıyor, ay bir bakıyorum yine yorum yapmışım. Geçen mesela yine annemin bir sözüne darıldım, gittim nişanlıma anlattım. E bunları anlata anlata da sanki annem bunlardan ibaretmiş gibi, çok kötüymüş gibi oluyor, öyle lanse ettiğimi anladım. Nişanlımda haliyle laf arasında geçirince de kızıyorum sen benim aileme bir şey diyemezsin ima da edemezsin diye çemkiriyorum. Oysa ben neler neler diyorum. Ama aileme birisi laf ederse de sindiremiyorum, izin vermiyorum. Nişanlımla tartışınca da yakınlarıma anlatıyorum, sonra ben unutuyorum onlar unutmuyor başıma kakılıyor. Oy tutsana şu dilini diye kendime kinleniyorum, niye anlattım diye.. Gerçekten kötü bir insan mıyım? Her şeye bir yorumum fikrim var, kendimde kusursuz bir prensesim ya sanki.. Huzuru bulamıyorum diyorum hep acaba bu kötülüğümden dolayı mı.. Hiçbir zaman kendimi tam anlamıyla mutlu hissetmiyorum. Hep belirsiz bi duygu.. ne mutsuz ne mutlu.. Kendimi çok kötü hissediyorum. Benim gibi olan var mı? varsa nadirdir zaten de.. fikirlerinizi önemsiyorum, heeep çok güzel şeyler yazıp çok güzel akıllar verdiniz. teşekkür ederim. ♡
Öyle bir şey ki hep birilerinin arkasından konuşurken buluyorum kendimi. İyi veya kötü. Mesela anneme çok sinirlendim beni çok üzdü diyelim, nişanlıma anlatıyorum. Ya şöyle şöyle dedi de, beni kırdı da uyuz oldum da.. Ya da ablamla aramız limoniyken bizimkilere "amaan o da zaten öyle inatçı ki, ne yapıyorsa yapsın uyuz" diyorum mesela. Farkında olmadan kötülüyorum. Ha yüzüne söyler miyim, asla. Yemiyor. Birisi mesela birinden bahsediyor o da dedikodu yapıyor, ay bir bakıyorum yine yorum yapmışım. Geçen mesela yine annemin bir sözüne darıldım, gittim nişanlıma anlattım. E bunları anlata anlata da sanki annem bunlardan ibaretmiş gibi, çok kötüymüş gibi oluyor, öyle lanse ettiğimi anladım. Nişanlımda haliyle laf arasında geçirince de kızıyorum sen benim aileme bir şey diyemezsin ima da edemezsin diye çemkiriyorum. Oysa ben neler neler diyorum. Ama aileme birisi laf ederse de sindiremiyorum, izin vermiyorum. Nişanlımla tartışınca da yakınlarıma anlatıyorum, sonra ben unutuyorum onlar unutmuyor başıma kakılıyor. Oy tutsana şu dilini diye kendime kinleniyorum, niye anlattım diye.. Gerçekten kötü bir insan mıyım? Her şeye bir yorumum fikrim var, kendimde kusursuz bir prensesim ya sanki.. Huzuru bulamıyorum diyorum hep acaba bu kötülüğümden dolayı mı.. Hiçbir zaman kendimi tam anlamıyla mutlu hissetmiyorum. Hep belirsiz bi duygu.. ne mutsuz ne mutlu.. Kendimi çok kötü hissediyorum. Benim gibi olan var mı? varsa nadirdir zaten de.. fikirlerinizi önemsiyorum, heeep çok güzel şeyler yazıp çok güzel akıllar verdiniz. teşekkür ederim. ♡
Dedikodu olayı ıcın Bısey diyemem ama nısanlına ailenle ilgili seylerı anlatma en ıyı erkek bile ilerde yüzüne vuruyor benden tavsıyeÖyle bir şey ki hep birilerinin arkasından konuşurken buluyorum kendimi. İyi veya kötü. Mesela anneme çok sinirlendim beni çok üzdü diyelim, nişanlıma anlatıyorum. Ya şöyle şöyle dedi de, beni kırdı da uyuz oldum da.. Ya da ablamla aramız limoniyken bizimkilere "amaan o da zaten öyle inatçı ki, ne yapıyorsa yapsın uyuz" diyorum mesela. Farkında olmadan kötülüyorum. Ha yüzüne söyler miyim, asla. Yemiyor. Birisi mesela birinden bahsediyor o da dedikodu yapıyor, ay bir bakıyorum yine yorum yapmışım. Geçen mesela yine annemin bir sözüne darıldım, gittim nişanlıma anlattım. E bunları anlata anlata da sanki annem bunlardan ibaretmiş gibi, çok kötüymüş gibi oluyor, öyle lanse ettiğimi anladım. Nişanlımda haliyle laf arasında geçirince de kızıyorum sen benim aileme bir şey diyemezsin ima da edemezsin diye çemkiriyorum. Oysa ben neler neler diyorum. Ama aileme birisi laf ederse de sindiremiyorum, izin vermiyorum. Nişanlımla tartışınca da yakınlarıma anlatıyorum, sonra ben unutuyorum onlar unutmuyor başıma kakılıyor. Oy tutsana şu dilini diye kendime kinleniyorum, niye anlattım diye.. Gerçekten kötü bir insan mıyım? Her şeye bir yorumum fikrim var, kendimde kusursuz bir prensesim ya sanki.. Huzuru bulamıyorum diyorum hep acaba bu kötülüğümden dolayı mı.. Hiçbir zaman kendimi tam anlamıyla mutlu hissetmiyorum. Hep belirsiz bi duygu.. ne mutsuz ne mutlu.. Kendimi çok kötü hissediyorum. Benim gibi olan var mı? varsa nadirdir zaten de.. fikirlerinizi önemsiyorum, heeep çok güzel şeyler yazıp çok güzel akıllar verdiniz. teşekkür ederim. ♡
Bende boğayım da![]()