• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dedikodu

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
herkese merhaba .
ben çalışan bi insanım calıştıgım yerde müdürle birlikte 6 kişiyiz.
bi kadın var 30 yasında herkesin yüzüne gülüp arkasında koonusan kötüleyen.
mesela benim yanımda benim için ölür beni cok sever ama arkamda konusuyo , yine magazadan birine hakkımda konuşmus .
konustugu kadında bana söyledi , sen onu cok seviyosun ama o böyle diyo diye . magazadaki herkesin hakkında yalan yanlış konusuyo .
müdürü de kafaya almaya almış kendini saf göstermiş , sürekli mudure hediye getirip gözünü boyamış..
simdi ben napmayalım ?? bu kadına nasıl davranmayalım ? sürekli herkesi müdüre kötülüyo , sürekli göz onunde olmak istiyo . nasıl bu kadının gercek yüzünü gösterebilirim acil akıl verin

Mesafeli olun gerisine karismayin... Her şekilde kötü olan siz olursunuz bu yüzden işinize bakın...

herkese merhaba .
ben çalışan bi insanım calıştıgım yerde müdürle birlikte 6 kişiyiz.
bi kadın var 30 yasında herkesin yüzüne gülüp arkasında koonusan kötüleyen.
mesela benim yanımda benim için ölür beni cok sever ama arkamda konusuyo , yine magazadan birine hakkımda konuşmus .
konustugu kadında bana söyledi , sen onu cok seviyosun ama o böyle diyo diye . magazadaki herkesin hakkında yalan yanlış konusuyo .
müdürü de kafaya almaya almış kendini saf göstermiş , sürekli mudure hediye getirip gözünü boyamış..
simdi ben napmayalım ?? bu kadına nasıl davranmayalım ? sürekli herkesi müdüre kötülüyo , sürekli göz onunde olmak istiyo . nasıl bu kadının gercek yüzünü gösterebilirim acil akıl verin
ben böyle durumlarda hiçbi şey yapmıyorum
çünkü herkes eninde sonunda farkediyor
zaten hatta farkındadır bile onun karakterinin kimse saf değil merak etme

Dikkatli ,temkinli olun .Kimseyle fazla samimi olmadan sadece işinize konsantre olun.Dostunuz olmak zorunda değil o sadece iş arkadaşınız :) Tadınızı yok yere kaçırmanıza değmez :)

Back
X