• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikodu

Kadin kendinden şikayetçi zaten, yapmak istemiyorum ama yapıyorum diye.
Gelelim buraya biz dedikodu aslında genelde yapmıyoruz eninde sonunda konu sahibine olayı kitliyoruz ki bu da dedikodu değil bilfdigin yapıcı konuşma 👍😉
sohbet ediyoruz genelde.dedikodu sayılmaz o.dedikodusunu yaptığım 3 5 üye var ama yalan yok ben de :KK53:

Kadin kendinden şikayetçi zaten, yapmak istemiyorum ama yapıyorum diye.
Gelelim buraya biz dedikodu aslında genelde yapmıyoruz eninde sonunda konu sahibine olayı kitliyoruz ki bu da dedikodu değil bilfdigin yapıcı konuşma 👍😉
Yani linc ediyoruz ve konuş sahibi konu açtı açacağına pişman mı oluyor ? Bizde böylece tüm günün stresini atıyoruz . Örnegin dışarda kendini kanıtlayamamış ve benimsetememiş mutsuz insanlar gelip burda ona ahkam keserek kendini oh be rahatladım diyerek mi avutuyor (🤣🤣🤣) ay ben şimdi dedikodumu yapmış oldum 🙊🙊🙊

Yani linc ediyoruz ve konuş sahibi konu açtı açacağına pişman mı oluyor ? Bizde böylece tüm günün stresini atıyoruz . Örnegin dışarda kendini kanıtlayamamış ve benimsetememiş mutsuz insanlar gelip burda ona ahkam keserek kendini oh be rahatladım diyerek mi avutuyor (🤣🤣🤣) ay ben şimdi dedikodumu yapmış oldum 🙊🙊🙊
heeeeee :dondurma:

Ben de durduramıyorum, bazen kontrol altına alıyorum oh diyorum dedikoducu izlenimim bitecek ama sonra sıkılıyorum yine yapıyorum 🙄

Yaptığın dedikodu yüzünden birgün başına iş geleceğini düşünerek

Dedikoduyu sadece ablamla ya da kardeşimle yaparım. Arkadaşlarımla yapmam çünkü güvenilmez kimseye ne olur ne olmaz:) bir de dedikoduyu madem sağda solda yapacaksın insanların yüzüne söyleyebileceğin şekilde konuş arkalarından yarın bir gün duyulursa yüzüne de söylüyorum diyip kendini aklamaya çalış ahah

Dedikodunun temelinde yatan yalnızlık korkusudur bence. Konuşmalara katılmazsanız yalnız kalmaktan, dışlanmaktan korkuyorsunuz. Hepimiz maalesef ara ara yapıyoruz kadın da erkek de yapıyor. Çare bulamadım sonlandırıyorum:KK14:

Dedikodunun temelinde yatan yalnızlık korkusudur bence. Konuşmalara katılmazsanız yalnız kalmaktan, dışlanmaktan korkuyorsunuz. Hepimiz maalesef ara ara yapıyoruz kadın da erkek de yapıyor. Çare bulamadım sonlandırıyorum:KK14:
Ben genelde kendim başlatıyorummm ajsjsjsjshsjahhs

Aslinda senin dedikodu dedigin sey,etrafindakilerle iletisim kurma bicimin
Sosyal cevrenizle aranizdaki bagin temelinde dedikodu yatiyor demek ki.

Ayrica insanimiz olumlu seyleri konusmayi sevmez pek..O zaten olmasi gerekendir..
Dedikodu ise : Ardindan konusulan kisiyi en sert haliyle elestirme ve yargilama hakki verir.
İste sana cazip gelen de bu. Elestirmek,yargilamak ve kotulemek..Bu gucu ve cureti(asilsiz) kendinde gorebilmek.
Kisaca baskalarinin uzuntulerinden beslenmeyi birakacaksin ve sorunun cozulecek :)
Aslında benim sorunum kötü konusmak değil . Sohbet konumun başkaları olmasından rahatsızım. salt Eleştirmek amaçlı konuşmuyorum. Konuşacak o kadar konu varken başkalarının konuşulmasi beni irite ediyor . Biri konuşunca da kesemiyoeum önünü mecbur dinliyorum. Ama beş gündür çok iyi gidiyorum 😂

Back
X