Dedikodu

o kadar sevmiyorsan ne işin var bu kadar dedikoducu kadının olduğu sitede?git akademik platformlarda dolan
Özellikle bdv'de vakit geçirip dedikodudan uzak olduğunu düşünmek saçma değil mi zaten? Milletin kaynanası, görümcesi, bekareti okuyup,yorum yapmak, vakit geçirmek için ilgini çekiyorsa ay burada bazıları dedikodu çok sever yazana gülerim ama komik olduğu için değil.

Özellikle bdv'de vakit geçirip dedikodudan uzak olduğunu düşünmek saçma değil mi zaten? Milletin kaynanası, görümcesi, bekareti okuyup,yorum yapmak, vakit geçirmek için ilgini çekiyorsa ay burada bazıları dedikodu çok sever yazana gülerim ama komik olduğu için değil.
hay ağzına sağlık.hergün sitede saatlerce kal tüm konuları oku yorumalr yap sonra da ben dedikoduyu sevmem de.buna kargalar bile gülerler.hepimiz başkalarının hayatını okumak öğrenmek için buradayız yalan mı?ha faydalı önerilerde de bulunuyoruz paylaşımlar da yapıyoruz eğleniyoruz da zaman zaman da kalp kırıyoruz

Evimdeki psikolok diye bir site var. Oradaki psikologlardan uzaktan seans ile danışabilirsiniz

Hemen hemen herkes yapıyor. Önemli olan başkalarının hakkında duyduğunuz şeyleri çarpıtmadan yada yalan katmadan konuşmanız , hatta konuşmamanız daha iyi olurdu ama napalım madem ağzınızı kapalı tutamıyorsunuz bari sadece doğruları anlatın 😩
Helal dedikodu😁

Dedikoducu ortamlarda bulunmayın. Biri dedikodu yaparsa da ‘ben burada olmayan biriyle ilgili konuşmamızı doğru bulmuyorum’ deyin. Siz bjnu dedikçe yanınızda dedikodu da yapamazlar ve sizde eşlik etmemiş olursunuz.
Dedikoducu bir tipseniz ve illa birşeyler hakkında konuşmak istiyorsanız da isim vermeden konuşun. Bir arkadaşım, bir akrabamız vs gibi.. bu şekilde en azından doğrudan birinin arkasından konuşmamış olursunuz.

Dedikodu malzemesini nerden buluyorsunuz?
Dedikodu yaptıgınız insanları aramayarak başlayın.
Yada evde kendi kendinize Dedikodu yapın kendinize anlatın sonra sıkılıp anlatmaktan vazgeçersiniz pek keyifli olmuyor kendin anlat kendim dinle kısmı
Aslında ilk cumlenizde çok haklısınız . Onlar başlayınca bakıyorum ben de konuşuyorum arkalarından. Aslında benimki direkt konuyu açmak olmuyor çoğu zaman onlar konuyu konuşuyorlar ben başkalarının davranışlarını eleştirirken buluyorum . Sonra çok nahoş geliyor ve hep kötü konuşuyorum. Neden benim de sallamak ihtiyacı doğuyor içimden ben kestiremiyorum. O an sadece muhabbete dalmış oluyorum. Sonra da çok pişman oluyorum .

valla ben su an bile burada birisiyle mesajda dedikodu halindeyim. ona cevap yazip bu basligi gordum, simdi dedikoduya geri donuyorum 😂
En azından sen kendinle barışıksin sevecensin, birileri gerilmiş ve Show yapcam diye beğenmedim' e basmış bile 😂

Kızlar ben arada dedikodu yapıyorum bu durumum hiç hosuma gitmiyor. Nasıl vazgececem bu huydan 😑 yardım edin bana lütfen . Karar alıyorum uyguluyorum bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam .hoşuma gitmiyor ama yine yapıyorum. ☹️
Zihninizi meşgul edecek şeyler bulun bence, kitap okumak belgesel seyretme gibi. Yani kendinize odaklanın.

Dedikodu keyifli birsey..ama kendi hayatimla ilgilendigimden kimseyle ilgili dedikodu yapmiyorum😐😂😂

Back
X