- 23 Ocak 2016
- 34.431
- 50.376
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Düğünde arkadaşım olan bana seslendi kafamı başka yöne çevirdim bu akşam da benimle konuşacak gibi oldu arkamı döndüm benim fıtratımda yok ara bozmakBen o düğünde yanina gider derdim ki
Ayy canim o kadar dedikodusunu yaptin Massallah simdi aranizdan su sizmiyor hobbbaaaaa
sonra ortalık senlensin düğün haraketlensin ooooo yeeeeaaah
Ekşınnnnnnnnn! caaamooooooonnnn baby!
Ama çok yakın bir akrabam birlikte büyüdük ama şok oldum açıkçasıMuhattap olmam. Onun ikiyüzlü davrandığı ona da yapıyordur. Herkes dengiyle. Sende sil gitsin uğraşılmaz bunlarla bir bakmışsın suçu sana atmış.
ya biz bizeyiz surda fitratini bilom ben senin, yapaydinn keske giiizzzDüğünde arkadaşım olan bana seslendi kafamı başka yöne çevirdim bu akşam da benimle konuşacak gibi oldu arkamı döndüm benim fıtratımda yok ara bozmak
O insanlar hakkında beni öyle doldurdu ki ben o insanlarla şuan görüşmüyorum takipten çıktım hiçbir şekilde selam dahi vermiyorum ee şimdi noldu beni doldurdun doldurdun sen sıkı fıkısın iki yüzlülük değil de ne buKarakteri hakkında iyi şeyler düşünmem ve böylelerine güvenmem de. İkiyüzlü demek ki ve sizin ağzınızdan da laf almaya çalışıyor olabilir. Uzak dururdum ben.
Kimin arasını bozdum burada söylesene yemin ediyorum yok kimsenin arasını açmam birini bir başka kişiye düşman etmemya biz bizeyiz surda fitratini bilom ben senin, yapaydinn keske giiizzz
Hee o zaman love'unda dediği gibi şöyle bariAma çok yakın bir akrabam birlikte büyüdük ama şok oldum açıkçası
sen cocuk musun nilo? Cocuklari etkilersin boyle ki o bile zor. Başkasının demesiyle insan birine gardını alir mi?O insanlar hakkında beni öyle doldurdu ki ben o insanlarla şuan görüşmüyorum takipten çıktım hiçbir şekilde selam dahi vermiyorum ee şimdi noldu beni doldurdun doldurdun sen sıkı fıkısın iki yüzlülük değil de ne bu
Yok söylemem ben kimsenin arasını durduk yerde açmam kendi kendilerine ne yaparlarsa yapsınlar çocukluktan beri arkadaş olduğum akrabama kınada kolumu tuttu seslendim seslendim duymadın oynarken dedi kolunu çekip attım başka yere geçtim teyzeme anneme bana böyle böyle yaptı Niloya diye anlattıHee o zaman love'unda dediği gibi şöyle bariama bu kişiler çok anasının gözü oluyor çok ikna ediciler kanitta yok ya sana suç atarsa niloyi?
Nasıl yani anlamadım başkasının aklıyla değil başka sebeplerden de o insanlarla ayırdım ben kendimi geçerli başka sebeplerim de varsen cocuk musun nilo? Cocuklari etkilersin boyle ki o bile zor. Başkasının demesiyle insan birine gardını alir mi?
Kendi aklimiz fikrimiz bu yüzden var bak iste. Oyle baskasinin lafiyla bi o yana bi bu yana, kendi fikri zikri olmadan haraket eden insan nasil olar?
+1Ben o düğünde yanina gider derdim ki
Ayy canim o kadar dedikodusunu yaptin Massallah simdi aranizdan su sizmiyor hobbbaaaaa
sonra ortalık senlensin düğün haraketlensin ooooo yeeeeaaah
Ekşınnnnnnnnn! caaamooooooonnnn baby!
Ona da sizin dedikodunuzu yaptığından emin olabilirsiniz.Bir tanıdığınız vardır size başka bir tanıdığın dedikodusunu anlatır anlatır resmen onlara olan nefretini size kusar. Siz uyarırsınız "bana anlatma ben zaten takip etmiyorum sen de istersen sinir oluyorsan bu kadar takipten çıkabilirsin" dediğim halde hem takipten çıkmaz üstüne üstelik o kişilerin fotoğraflarını beğenir. Sonra düğünde bir görürsünüz ki kanki gibiler bu kişi sizle uzun yıllar arkadaşlık etmiştir ama bir bakarsın ki sizin yanınıza değil o dedikodusunu yaptığı kişilerin yanına oturmuştur ne düşünürsünüz Allah aşkına ne tepki verirsiniz şok oldum ben açıkçası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?