• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikodu :(

white1903

:)
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
96
5
86
Ankara
Öncelikle okuyup yorum yapacak olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.Samimi bir arkadaşım var ve bu arkadaşım eşimin en yakın arkadaşıyla beraber.Aralarında hiç bir resmi durum yok şu anda.kız sürekli evlenmek istiyor yüzük istiyor nişan istiyor ama erkek her seferinde tarihi uzatıyor şimdide 2015 sonu diyormuş.bu olay kız arkadaşımı oldukça sinir ediyor ve bana her geldiğinde evlilik mevzusunu açıyor ve saatlerce işin özü karşısındaki insanı bayıltana kadar evlenemediğinden yakınıyor.Evlenen arkadaşlarının sürekli facebook larına bakıp onları aşşağılıyor.Afedersiniz bu salak bile evlendi,şu malın hayatına bak,şunun yüzüğüne bak gibi gibi..

Bana sürekli sana imreniyorum ne güzel yuvan var bebeğinde oldu falan derdi,son bir kaç aydır bana da laf sokmaya başladı.Benim mobilyalarım siyah beyaz,yok artık herkes siyah beyaz amele gibi dedi geçenlerde. evime gelmişti uzatmadım kırmakta istemedim ama bozulduğumu itiraf etmeliyim.Derken geçenlerde bana balayında sen bodruma gitmiştin değilmi ayyy ben italyaya gideceğim ben öyle herkes gibi olamam herkesin gittiği yerlere gidemem ben farklıyım falan dedi.Benim şu kadar çeyizim var ben her kadını cebimden çıkartırım ben ben ben...artık iyice canımı sıkmaya başlamıştıki geçenlerde çamaşır kurutma makinası alacağını söyledi.Bende dedim ki tv de seyrettim bebeğin olursa ilerde onun kıyafetlerini güneş ısısıyla kurut bazı bakteriler ancak güneş ısısıyla ölüyormuş dedim.söylediğim buydu kurutma makinası alma falan kesinlikle demedim.

Bana döndü ve dediki seni tanımasam beni kıskanıyorsun diyeceğim...Artık sabrım taştı ve bende dedim ki,Okulunu bitiremedin ben bitirdim,bir işin yok ben iyi bir meslek sahibiyim,sevdiğin adamla evlenemedin ben evlenip yuvamı kurdum,ve bir evladım var.Düşünüyorumda seni kıskanacak hiç bir şey bulamıyorum.Çok bozuldu evet ama benim bu tepkimde ayların birikimiydi ve bu olaydan sonra arama mesafe koydum.Şimdide eşimin diğer arkadaşlarının karılarının yanına gidip hakkımda konuşuyormuş kulağıma geliyor.Ve bu dedikodumu yaptığı kişiler,bir zamanlar bana dedikodusunu yaptığı kişiler.Sizce ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cnm yaaa
Diyemedin mi
Ozaman sen niye evli degilsin
Hatta afedersin g .. Yirtiyorsunda evlenemiyorsunda
Ben evliyim?

bu kız acayip kompleksliymiş yha. bence sen sakın dert etme onu tanıyan kimin ne olduğunu anlıycaktır . italyaya gidicekmiş herkes gibi olamazmış önce bi evlensin :27: 2015 e kim öle kim kala :27:

evlenemediği için mi size o sözleri sarfetti diyeceğim de
yok sanırım öyle değil. huydur bu .insanların kişilik özellğidir.

siz, o kulağınıza getiren kişilerin dedikodusunu zamanında yaptı dediniz ya
bana kalırsa sizde onlara söyleyin zamanında size de böyle dedi benimle soğuyunca da size benim dedikodumu yapıyor diye

çivi çiviyi söker.:51:

Son düzenleme:
Aramız iyiyken eşimle yaşadığım bir tartışmayı ona anlatmıştım.O an sıkıntımı paylaşacak birine ihtiyacım vardı ve kendime yakın hissedip ona anlatmıştım.Şimdi anlattığım olayın üzerine kendi eklemeler yaparak herkese anlatıyormuş.Şunu anladım ki hiç bir sırrını kimseye söylemeyeceksin,hoş bu bir sır değildi,eşimle yaşadığım bir tartışmaydı,herkesin evinde olabilir ama başkalarının evinde benim evliliğimin konuşulması çok canımı sıkmaya başladı...

bence gayet güzel cevap vermişsin, bu cevap ona uzuun zaman yeter de artar bile. başka birşey yapmaya gerek yok, zaten ne yapabilirsin ki arkandan konuşmaması için? çok bozulmuş, hazmedememiş ki arkandan konuşuyor, bu da onun nasıl bir insan olduğunu daha iyi gösterir. ona söylediklerin tek başına acımasızca olabilir ama kız da haftalarca üzerine gelip bu cevabı istemiş. benim de var çevremde böyle tanıdıklarım, bazen içimden seninkine benzer şeyler söylemek geçiyor ama ben genelde cevap vermiyorum, arama mesafe koyup çok daha az görüşüyorum.

Başkalarının dedikodusunu yaparken susturmanız gerekmez miydi? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek doğru değil, zehri sizi de bulabiliyor. Bunların yaşanmasını baştan engelleyebilirdiniz hadi onu yapmamışsınız bundan sonra uzak durun da bir süre sonra vazgeçsin sizinle ilgili konuşmaktan. Bir de siz siz olun size dedikodu yapan insanın sizden de laf taşıyacağını unutmayın.

Merak etme böyle bir insanı senin tanıdığın gibi er geç diğer insanlarda tanıyacaklardır ve ciddiye alınmayacaktır

Kendi kendine gelin guvey olmus kisacasi...simdiden balayi yerini dusunuyorsa..once kocayi bul sonra gidersin deseydin...
Sendeki hata icinde biriktirmek olmus herseyi..her seferinde cevabini verseydin boyle olmazdiye diye dusunuyorum..en azindan duracagi yeri bilirdi biraz olsun sanki...

Ne yapacagin konusuna gelirsek...hic birsey yapma bana kalirsa, ne de olsa it urur kervan yurur... :34:

Ağzına sağlık ne güzel demişin öyle....

Bırak anlatsın yakında diğerleride anlar nasıl bir insan olduğunu :34::34::34:

ikinci yazdığını şimdi okudum. dost olan insan küstükten sonra dahi dostunun sırrını anlatmaz kimseye. bir de üstüne ekliyormuş, hakkaten çirkin bir insanmış. muhatap olmak istiyorsan aç telefonu, bir daha benim ve evliliğim hakkında konuştuğunu duymayacağım de. gerçi bu karakterde bir insan anlar mı uyarmadan bilemiyorum. iyi ki görmüşsün bunun gerçek yüzünü, kurtulmuşsun.

Son düzenleme:
Bence bir daha hiç karışma bir şey söyleme boşver.O zaten çekiyor çekeceğini belli daha da değmez kendi canını da sıkmaya insanlar da tanıyordur seni nasılsa , herkes anlıyor artık kimse saf değil biliyor musun ne dedikodu ne gerçek. Kafa sallayıp gönderiyorlardır :34:

Nasil insanlar var ya ! Bir kere arana mesafe koymakla cok iyi yapmissin,gorusme bile bundan sonra.Sonucta boyle bir insandan arkadaslik beklenilmez.Soylediklerin de ona iyi bi cevap olmus zaten.Bundan sonra takma derim,birak ne derse desin arkandan.Senin icin rahat.Kiskancliktan ne yapacagini sasirmis.Ne diyelim,bu yuzden hayatinda iyi bi darbe almadan Rabbim islah etsin onu.

zaten biri, başkası hakkında bir sürü şey söyleyip duruyorsa orada durmak lazım.
o kişi gün olur işte seni konuşur.beni kıskanıyordu der durur etrafa..hiç tanımadığın insanlar belki de
seni kötü bilir..en güzeli susmak ve uzaklaşmak..

seni gidip anlattığı kişiler de aptal değil sanırım tüm bunları düşünecek kadar..nasıl olsa onlarında başına geldi ya da gelecek..
böylelerini Allah bildiği gibi yapsın gerçekten.:ssz:

Aramız iyiyken eşimle yaşadığım bir tartışmayı ona anlatmıştım.O an sıkıntımı paylaşacak birine ihtiyacım vardı ve kendime yakın hissedip ona anlatmıştım.Şimdi anlattığım olayın üzerine kendi eklemeler yaparak herkese anlatıyormuş.Şunu anladım ki hiç bir sırrını kimseye söylemeyeceksin,hoş bu bir sır değildi,eşimle yaşadığım bir tartışmaydı,herkesin evinde olabilir ama başkalarının evinde benim evliliğimin konuşulması çok canımı sıkmaya başladı...

bu kötü olmuş yha.bence eşinize nedne böyle davrandığını söyleyin ,aranızda geçen diyoloğu söyleyin böylece nedenini anlamış olur,azcık zaten kızı tanıyorsa karakterinden nasıl biri olduğunu anlıycaktır

ikinci yazdığını şimdi okudum. dost olan insan küstükten sonra dahi dostunun sırrını anlatmaz kimseye. bir de üstüne ekliyormuş, hakkaten çirkin bir insanmış. muhatap olmak istiyorsan aç telefonu, bir daha benim ve evliliğim hakkında konuştuğunu duymayacağım de. gerçi bu karakterde bir insan anlar mı uyarmadan bilemiyorum. iyi ki görmüşsün bunun gerçek yüzünü, kurtulmuşsun.

evet çok güzel ifade etmişsin..bitip gitse de iki insanın namahremidir arada yaşanılanlar..arada buna istanaden saygı olmalı(ydı).:26:

evet arkadaşlara katılıyorum
dostluk bitince senin sırlarını ortaya döken insandan hayır gelmez.

öyle sinsilerle tekrar dostluk da kurulmaz..

Evde kalmış kız kurusu.
Kıskançlığında bu kadarı sen iyi sabırlıymışsın ben olsam ya evden kovmuştum yada elimin tersiyle suratına 2 tne çarpmıştım canım
:52:
Herşeyi yapar böylesi evliliğide kafay takmış muhattap olma bile ve o senin dedikodunu yaptığı kişilele bir gün o dedikodu yapanla aynı ortamda bulunursan ayy sen ne yapıyorsun burda bu arkadaşın arkasından bunu bunu diyordun nasılda yanında durup suratına bakabiliyorsun de yüzleştir yani çok canına tak ederse.

Back
X