• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dedikodu......

blgmlk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
46
4
6
35
İstanbul
Birkaç hafta önce bir akrabamızı ziyarete gittim.bu akrabam olan kadının yeğeni doğuda çok zor bir ilçede öğretmenlik yapıyo sene başından beri. otururken ev sahibi abi bı kızdan konu başlattı. İşte Ayşe naapıyo acaba nasıl kalıyo zorlanıyo orda falan gibisinden. Karısı da (kızın halası) dedi ki telefonda konuşuyoruz, "çok korkuyorum halacım buralar çok karışık" dedi falan. (Benim bu kızla hiçbir muhabbetim yok. ama çocukluğunu bilirim ve severim de çok akıllı ve güzel bi kızdır.sadece face de görüp paylaşımlarını beğeniyorum falan...) bu muhabbet böyle sürerken ev sahibi abi şunu söyledi. "Ayşe sevgilisinden de ayrılmış ayrılmasa çocuk ara sıra gider ondan haber alırdı" dedi. ben de face den anladığım kadarıyla konuştum. "hee evet ayrılmış ondan" dedim.ama tamamen faceden biliyorum kızın sevgilisi olup ayrıldığını... halası dedi ki benim için, "haa bak bu daha iyi biliyor.." sonra dedi ki halası, Ayşe ve bikaç kız arkadaşı parmağına yüzük takıyolarmış ordaki halka evli ya da nişanlı havası vermek için dedi. ben de dedim ki, ya erkek öğretmenler de var, gördüğüm kadarıytla birbirlerine destekler kalabalıklar yalnız değiller dedim. böyle konuştuk bitti geldim ben evime.... ve bir süre sonra bu Ayşenin beni facebookdan sildiğini farkettim. ve eminim ki sebebi şu. halası Ayşeye benim onu netten takip ettiğimi söyledi. dikkat et falan filan..yoksa neden beni silsin ki sadece.... ben böyle düşünüyorum ve bundan çok rahatsız oldum. sadece sohbete katıldım ve sırf halasının fesatlığından beni dedikoducu bilmesini istemiyorum kızcağızın. benim kızla herhangi bi iletişim kurmuşluğum yok bu zaman kadar. hani konuştuğum biri olsa arar söylerim ama yokyani. çok canımı sıktı bu durum ne tavsiye edersiniz???

insanlar neden başkalarının hayatıyla meşgul olurlarki,sizin yerinizde olsam mesaj yazardım açıklama yapardım..

insanlar neden başkalarının hayatıyla meşgul olurlarki,sizin yerinizde olsam mesaj yazardım açıklama yapardım..

kızcağız kilitlemiş adresini bana. aramada bile bulamıyorum. (artık nasıl korktuysa benden...) telefon numarası falan da yok. ayrıca ne olup bittiğini net bilmeden yersiz açıklama yapmış olmak da istemiyorum. kız kardeşimde hala ekli. eğer mesaj göndermek istersem onun adresinden gönderebilirim belki. ama dediğim gibi gereksiz olmasın sonra...

bnce aciklama yapman, sanki sucun varmis gibi olur. Bosver, sanki hic farketmemissin gibi..
bide kotu dusunmesinden cok bnce onun gizli biseylerini halasina soylersin diye tedbir amacli silmistir bence.

bnce aciklama yapman, sanki sucun varmis gibi olur. Bosver, sanki hic farketmemissin gibi..
bide kotu dusunmesinden cok bnce onun gizli biseylerini halasina soylersin diye tedbir amacli silmistir bence.[/QUOT

sanırım haklısınız. gidip halayı paralamak geliyo içimden. Ama 1 musibet 1ooo nasihatten evlaadır ya, bir daha kesinlikle işim olmaz...
sadece hiç hoşlanmadığım bir pozisyonda kalıverdiğim için hazımsızım :( hemen geçin lütfeennnn :(
Teşekkür ederim ...

halası senin ağzını aramış sende tuzağa düşmüşsün :)

halasının şüphesi varmış kıza söylemiş demek ki arkadaşın herşey
anlattı diye

kızcağız kilitlemiş adresini bana. aramada bile bulamıyorum. (artık nasıl korktuysa benden...) telefon numarası falan da yok. ayrıca ne olup bittiğini net bilmeden yersiz açıklama yapmış olmak da istemiyorum. kız kardeşimde hala ekli. eğer mesaj göndermek istersem onun adresinden gönderebilirim belki. ama dediğim gibi gereksiz olmasın sonra...

bilmem açık yara kokmaz derler:)
kendi tarzım bu benim konuşmaktan yanayım hep kızkardeşiniz vasıtasıyla konuşun ..

ben anlamadım ki.siz ne dedinizki kız kırılsın.halanın söylediklerini onaylamışsınız sadece.hala ne demiş olabilirki kıza da kız seni sildi anlamadım.bence kardeşinizden yazın niye sildin falan diye.insanların beni yanlış tanıması kadar büyük haksızlığa uğramak beni sinir eder.ne yapar eder durumu açıklardım.

ben anlamadım ki.siz ne dedinizki kız kırılsın.halanın söylediklerini onaylamışsınız sadece.hala ne demiş olabilirki kıza da kız seni sildi anlamadım.bence kardeşinizden yazın niye sildin falan diye.insanların beni yanlış tanıması kadar büyük haksızlığa uğramak beni sinir eder.ne yapar eder durumu açıklardım.[/QUO

Kızın biten ilişkisi hakkında bilgi sahibi olmam (kızla arkadaş değiliz yani sadece uzaktan akrabayız ve tanışıyoruz öyle) ve bunu halasına hissettirmem halasını gerdi o an bunu farketmiştim. Ama zaten aleni ortada olmasa da sosyal oramdaki paylaşımlarında belliydi kızın ilişkisi.( bizim oralarda aleni yaşanmaz zaten ilişkiler evlilik yoluna girene kadar. sonuçta genç kız yani) ama ben de onların sözü üstüne onay verdim. Hay vermez olaydım orası ayrı.. dediğim gibi mevzuu Ayşeyi kaybetmek değil benim için. düştüğüm durum üzüyo beni. ama açıklama yapmayı düşünmüyorum. bi süre sonra biraraya geliriz mutlaka. şimdilik böyle kalsın bakalım. Ama o halayla işimiz var fena bilendim ben!!:47:

Back
X