Birkaç hafta önce bir akrabamızı ziyarete gittim.bu akrabam olan kadının yeğeni doğuda çok zor bir ilçede öğretmenlik yapıyo sene başından beri. otururken ev sahibi abi bı kızdan konu başlattı. İşte Ayşe naapıyo acaba nasıl kalıyo zorlanıyo orda falan gibisinden. Karısı da (kızın halası) dedi ki telefonda konuşuyoruz, "çok korkuyorum halacım buralar çok karışık" dedi falan. (Benim bu kızla hiçbir muhabbetim yok. ama çocukluğunu bilirim ve severim de çok akıllı ve güzel bi kızdır.sadece face de görüp paylaşımlarını beğeniyorum falan...) bu muhabbet böyle sürerken ev sahibi abi şunu söyledi. "Ayşe sevgilisinden de ayrılmış ayrılmasa çocuk ara sıra gider ondan haber alırdı" dedi. ben de face den anladığım kadarıyla konuştum. "hee evet ayrılmış ondan" dedim.ama tamamen faceden biliyorum kızın sevgilisi olup ayrıldığını... halası dedi ki benim için, "haa bak bu daha iyi biliyor.." sonra dedi ki halası, Ayşe ve bikaç kız arkadaşı parmağına yüzük takıyolarmış ordaki halka evli ya da nişanlı havası vermek için dedi. ben de dedim ki, ya erkek öğretmenler de var, gördüğüm kadarıytla birbirlerine destekler kalabalıklar yalnız değiller dedim. böyle konuştuk bitti geldim ben evime.... ve bir süre sonra bu Ayşenin beni facebookdan sildiğini farkettim. ve eminim ki sebebi şu. halası Ayşeye benim onu netten takip ettiğimi söyledi. dikkat et falan filan..yoksa neden beni silsin ki sadece.... ben böyle düşünüyorum ve bundan çok rahatsız oldum. sadece sohbete katıldım ve sırf halasının fesatlığından beni dedikoducu bilmesini istemiyorum kızcağızın. benim kızla herhangi bi iletişim kurmuşluğum yok bu zaman kadar. hani konuştuğum biri olsa arar söylerim ama yokyani. çok canımı sıktı bu durum ne tavsiye edersiniz???