Dedikoducuyum, dedikoducusun, dedikoducu.

Kıskanç diyorum kıskanç nesini anlamıyorsun ? Kıskançlıktan gözü kör olmuş derecede. Öyle bir kıskanç.
Beni tanımadan etmeden hakaretvari konuşamazsın. Kibliyorum mesajını.

Edit: ayrıca oku bi daha bakalım, teyzem çok iyi biri dört dörtlük falan mı demişim ? Hayır ikisininde hatalarını göstermişim. Teyzem gözü kör derecede kıskanç değil. Bırak kör olmayı hiç kıskanç değil. Teyzeminde bilmem kaçtane görümcesi var, hiç böyle bi olayı yok.

Son düzenleme:
Valla ortalık karışacak bence
Ay hayır ya. Yaparda hissedersem alır karşıma çok ağır konuşurum valla. Ömrü billah unutamaz. Çünkü bana kendi haktan hukuktan nasıl yaşanması gerektiğinden bahsedip durmuşken sırlarımı tutup yayarsa söylediklerimi beni kötülemek amaçlı kullanırsa susup oturmam valla

Yengeniz ne kadar size karsı doldurmuş olsda kuzeniniz firasatcı ve ispiyoncu bir kişiliğe sahip değilse anlatmaz kimseye ben prensip olarak dedikodu yapmayana dedikodu yapmıyorum
Yabi kendi derdini anlaymayana derdimi anlatmıyorum bi tur güvenlik tedbiri

Aslında işte o konuda aslında çok şüphem yok. Yani o pek tutup bunları anlatıp dedikodumu yapacak biri gibi değil. Ama işte dayım ve o dışında kalanları düşününce acaba mı diyorum. Belkide boş kuruntu yapıyorum.

Keşke kuzenine tam itimad etmeseydin. Seninki de bir nevi arkadan konuşmak olmuş ama yanlış olduğunun farkındasın zaten. İki yöntem var. İspik yaparsa, ya ölümüne inkar yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali çirkefleşeceksin ya da kabul edip lafının arkasında duracaksın. Bilemiyorum, vicdan işi aslında. Söylemeyeceğini düşünüyorum ben.

Kız güldürdün beni
İnşallah yapmaz öyle bi şey. Gördüğüm rüyada etkiledi biraz. Acaba mı dedim. Yoksa yapısı gereği bunu yapacak biri olduğunu düşünmüyorum tam güvenim olmasa dahi.
Ama en kötüsünü düşünürsem tabikide ölümüne inkar, yapcak başka bi şey yok
Bozarım arayı tamamen. Sıkı sıkı tembihledim çünkü. Sakın falan dedim. Bunun üstüne pislik yaparcasına konuşursa pişman olur

Belki de daha önce hiç önemli bir şey paylaşmadıgın için endişe ediyorsun.
Neyse en azından sana tecrübe olur.baktın spylemiş bidaha bişeyini söylemesin soylememiş guvenebilirsin

O dedikodu yapıp herşeyi anlattığınız kuzeninizin kimsenin bilmesini istemediği bir sırrı varsa onu öğrenin ve bir daha bir araya geldiğinizde aa kız bişiler duydum ama sakın korkma aramızda diyiverin. Böylelikle o mesajı alacaktır

Zaten biliyorum ve farkındayım. Ama o anlatmadan benim konuyu açmamın bi mantığı yok. Yoksa sarpasarar işler.
En güzeli şuan için beklemek galiba. Zaten konuştuğunu duyarsam bende konuşurum. Yanına kar kalmaz

Dertleşmekle kalsanız iyiymiş.
Dedikodusunu yaptığınız insanlara gidin bari söyleyin "Ya ben bi öfkeyle böyle böyle söyledim, arkandan konuştum hakkını helal et, aha yüzüne de diyorum" diye. Şahsen, vicdanen rahatsız olurdum.

Ben olayi mi kacirdim sen herseyini anlattin fakat baskasina anlattigina dair bisey yakalamadin degil mi? Eger dogru anladiysam bosver gunahini alma

Ben olayi mi kacirdim sen herseyini anlattin fakat baskasina anlattigina dair bisey yakalamadin degil mi? Eger dogru anladiysam bosver gunahini alma
Evet yakalamadım. Zaten yakalasam daha farklı bi konu açardım sanırım
Sadece içim rahat değil, çok fazla güvenmediğimden yanlış bi şey yaptığımı düşünüyorum

Anlatma her önüne gelene herşeyini. Bu ders olsun sana ama cidden olsun yani. Çok mu konuşasın dedikodu yapasın geldi? Musluğu aç ve akan suya anlat, kesmedi mi geç aynanın karşısına kendine anlat. Delilik belirtileri iyidir bazen
Ben de mesela çok boş boğaz bi insandım kendimle alakalı. Her önüme gelene açılırdım patır patır dökülürdüm. Üzüldüğümü kırıldığımı kendi dedikodumu yapardım herkese yani lafın kısası... Bu konudaçok dilim yandı benim de...
Ama şu var sen insanlara yaralarını dertlerini açarak aslında onlara seni nereden vursalar daha çok acıtabilirler onun yolunu göstermiş oluyosun...
Geç anladım ben bunu ama anladım yani çok da geç değil belki 25 yaşındayım...

Benim teyzemin kızı var, çok samimiyiz, çok severim.
Dayımın kızı var, çok severim onu da,kardeşim canımdır, daha çok paylaşımımız vardır.annesi olan yengemi de severim, çok iyi kadındır.

Lakin.... Teyze kızımla bir tık daha rahatlık var. Sebebi annelerimizin kardeş olması.
Anne-teyze ilişkisi ile
Anne-yenge ilişkisi aynı olmuyor, çocuklara da yansıyor.
Kaldı ki belirttiğim gibi yengem candır, severiz hepimiz.. Buma rağmen böyle..

Kuzen olarak herşeyi de paylaşırız, hele dayı kızımla tam bir sırdaşız. Gözüm hiç arkada kalmaz..

Bu ilişkilerinize de bağlı, güven vermiyorlarsa çok da paylaşımda bulunmayın

Bu kuzen başkalarının anlattıklarını sana taşıyor mu ? Laf taşıyıp taşımadığı oradan anlaşılır.
Bazı insanlar böyle çok güzel dinliyor,anlattıkça anlatasın geliyor.Ben de birisine dökülmüştüm,sonra başkasının anlattıklarını bana söyleyince aklım başıma geldi.Benim anlattıklarım zararsızdı ama yine de dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…