- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Yani keske anlatmasaydın ama iyiligiyle kötülüguyle ailen onlar senin ailen anlatmaman daha iyiydi. Olmuş bi kere düzeltmeye çalışıp sıvama bence.
Dedikoduyu ben yaptım......Boyle dedikodu karakter zafiyeti ve bosluk icinde olanlarin isidir.uzak durulasi akraba tipleri..
Haklısın. Bundan sonra ondan adım gelmedikçe, o kendini açmadıkça bende kendimden bi şey açmayacağım.Hiç geri adım atıp çekincen olduğunu belli etme. Benim de var dayı kızlarım şeytan gibi, kuzeniz neticede dinlemezler.
Sana bir şeyini açmayan insana dedikodu yapma bir daha, ben o hatayı yaptım sonucu güzel olmuyor.
Sanmıyorum ama oladabilirBir müddet sonra sizin sülalede kimse kimseyle görüşmez böyle giderse. Kendi sulalemden biliyorum.
Bundan sonra yapmaDedikoduyu ben yaptım......
Ya işin o kısmı ayrı. İstediği kadar anlatmasın, ben bi şey kullanmak istesem tonla var zaten teyzem sağolsunAkraba icindeki dedikodu yayilir. Taaa hic gormedigim babaannemin kardesi, oteki kardesine anlatir babaannem bana anlatir bi bakarim anneannemde nerden duyduysa anneme anlatmis, annemde bana anlatiyor. Keske anlatmasaydin. Guven saglayarak seninde ona karsi kullanabileceğin biseyler bulabilirsin belki
Akıllandım zatenBundan sonra yapma
Evet biraz öyle olmuş oldu şimdi hiç kendimi savunanayacağım...sizde az dedikoducu degilmissiniz.
İnşallah bire bin katarak dayıma beni kötülemek amaçlı konuşmaz.yayılmayan dedikodu görmedim. sırrını insanlarla paylaşma
konuşabilir belli olmazİnşallah bire bin katarak dayıma beni kötülemek amaçlı konuşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?