dedikodumu yapan kuaför

honour9

B-M
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
825
4
46
Ankara
arkadaşlar meraba benim 5 senelik bi kuaförüm var, ondan başkasına gitmem, evime yakındır, fönümü güzel çeker ve ucuzdur..
geçen hafta uzayan perçemlerimi kısaltmaya gittim, saçlarımı resmen küt kesti, daha öncede ona kestirirdim, herzaman kestiği gibi değil, 2 dkkada saçma sapan kesti ve gönderdi..
giderkende 2 3 müşterisi daha vardı, oyüzden çok uzatmadan, sitem ettim, belki birazda kızdım..
sonuçta saç bir kadının en önem verdiği yeridir..
neyse konuya geleyim, az önce aradım müsaitsen geleyim, perçemlerimi düzelttireyim dedim, gel gel dedi..
gittim bi bayanın saçına boya sürüyordu, 5 10 dk bekledim, sonra işe geç kalıcam en iyisi ben yarın geleyim dedim, normal bir şekilde..
tamam dedi, apartmandan çıkarken, tamda anlamadım ancak ordaki bayana şöyle birşey söyledi..
-biraz problemli, geçen haftada kestim saçlarını, yo yo siz şey yapmayın

kopuk kopuk duydum bu cümleleri... bişeyler daha söyledi ancak çoğunuda anlamadım zaten..
moralimi daha fazla bozmamak için, dinlemek istemedim daha fazla çııktım ordan..

aslında hiç önemli değil bidaha gitmem böyle bi dedikoducuya olur biter...
ancak oturduğum yere yakın olup hemde böyle ucuz olan başka bir kuaför yok, işe giderken yolumun üstü bi kuaför var, en kötü buraya gelirim dedim..
fön 10 kesim 40 dedi yani bana göre biraz tuzlu.. çünkü haftada 2 defa kuaföre giderim...

ne yapmalıyım, başka gideceğim bi kuaför yok ama içimde kalmasınıda istemiyorum.. bişekilde söylemek istiyorum..
okadar moralim bozulduki, 5 senelik her hafta gelen müşterisiyim..
iyide anlaşırız, abi diye hitap ederim, bana işe girerkende çok dua etti..
bende vaktim olduğu zaman müşterisi gitmesin diye bazen sıramı müsterilerine veririm onun için..
nebilim sevdiğim bi insandı ve bunu haketmediğimi düşünüyorum.
çok sinirim bozuldu..

kuaförlerın herkesın arkasından dedıkodusunu yaptığını duşunuyorum açıkcası. bede yııllardır aynı kuaföre gıderım. duyarım bazen muşterılerın dedıkodusunu yapar. benımde yapıyodur. aman bananeee ... aldığım hızmet ıyıyse sallamam. bence sende sallama. fıyatıda uygun dıyosun. ama baştan savma yaptığını soyle mutlaka dıkkat etsın.

kuaförler genelde çenesi düşük insanlardır.müşteriyi tutmak için kakarakikiri de,dedikodu da yapar genelde.

hizmetinden memnunsan dert etme git derim..

benim gittiğim kuaförde hep birilerini dedikodusunu birilerine yapar..o yüzden ben de hep şöyle düşünürüm;bugün onları bana anlatıyorsa yarın da beni onlara anlatır.o yüzden de işini yapsın yeter bana.

eğer çok zoruna gittiyse konuş,neden böyle birşey söyledin de.ama alacağın cevabı da ben sana söyleyeyim;yok sizin arkanızdan demedim onu başka bir müşteri ile ilgiliydi diyecek..

o yüzden bence hiç muhatap olmadan fönünü,kesimini yaptır çık.

olur öyle çok ciddiye almayın siz saçınızı yaptırın çıkın, belkide o günlerde keyifsizdi böyle davrandı insanları çözmek ne yazıkki mümkün değil, önemli konularınızdan konuşmaz havadan sudan konuşursunuz olur biter bence unutun gitsin kendinizi üzmeyin

haklısınız en iyisi sormamak, çünkü kim kabul ederki..

artık sohbet muhabbet yok, zaten soğuduğum için ister istemez olmayacak

bence saçını yaptır çık. fazla muhabbete girme. gittiğin başka kuaförün de çok farklı olacağını sanmam. ne diye fazla para vereceksin.bu huylarına sinir oluyorum yaptıkları her saçı beğenmek zorundaymışız gibi davranıyor bazıları. beğenmeyip tekrar yaptırtmaya kalkınca suratları asılıyor. sanki bütün gün kendileri dolaşıyor o garip saç modeliyle.

genelde mahalle kuaförleri yapar dedikodu. öyle çok şık elit kuaförlerde hiç raslamadım dedikodu yapan kuaför ama siz haftada 2 kere gidiyormuşsunuz, sanırım fön için. o yüzden de sizin pahalı bir kuaföre gitmeniz biraz tuzluya mal olur size. ne diyebilirim sadece fön için git o dedikoducu kuaföre, ama kesim için başka biyere git. ister uzak olsun ister yakın, kesim önemlidir çnk. arkadaşlarından tavsiye de alabilirsin kesim için önerdikleri kuaförler olacaktır. fiyatıda uygun olan biyere gidersin. zaten yılda en fazla 2-3 kere kestiriyoruz saçımızı..

bence yuzune vurmalısın
benım arkamdan boyle soyledın ancak sen bana ozen gostermeden sacımı kesıp yolladın halbukı ben percemlerımı kısaltmaya gelmıstım dıyeceksın

ben olsam soylerım

evet canım tövbeliyim zaten kesime ona gitmem..
fön için gidiyorum, artık oturup gazetemi okur, fönümü çektirir çıkarım.
fazla muhattap olmaya gerek yok

bence yuzune vurmalısın
benım arkamdan boyle soyledın ancak sen bana ozen gostermeden sacımı kesıp yolladın halbukı ben percemlerımı kısaltmaya gelmıstım dıyeceksın

ben olsam soylerım

yok canım ben perçemlerimi kısaltmak istedim, ancak okadar kötü kestiki, perçem değil kahkül oldu o..
küt oldu saçlarımın önleri, yani modeli gitti...

arkada bekleyen olunca, hızlı hızlı yapıp özensiz davranıyorlar işte

Onlar gelen ağam, giden paşam derler. Takmayın işini yapıyorsa gidin, konuşmayın bile.

bekleyen 3 kişi oluyor, telefonla arayıp gelmek isteyenler oluyor..
hemen buyrun gelin diyorlar.. ve kadın geldiğinde şok oluyor..
madem bukadar sıra vardı neden çağırdın diye...
onlara müşteri gelsinde nasıl gelirse gelsin

Zaten basından savuyorsa o kuafor senın gıdıcegın yer degıl ucuz dıye
Bence gıtme ısını kotu yapıyorsa

Ucuz sa ucuz ıs yerının orda bır yere gıt ne olucak
Bende zor durumda kalınca gıdıyorm ama ıste gel gor kendı kuaforume taaaaaa 2004 den berı sehrın dger tarafında Gıtmek zor kendım sekıl verıyorm
Ama adam gıbı sana kendını ıyı hıssedırıcek bı yere gıt

Zaten bır kere rahatsız olmussun bencede bıdaaa gıtme bugun ona yarın sana bu ısler boyle

bencede hepsi dedikodu yapıyor .ben valla saçımı evde boyarım düzleştiricim maşam var istediğim şekli veriyorum .ağdamı kaşımı vs kendim alırım .becerikliyim o konularda .bir tek düğüne vs giderken yada saç kesimi için giderim kuaföre .bence sende öyle yap gerçi çalışıyorum diyorun uğraşamam dersin ama sonuçta pratiğini kapınca 15 dakkikanı almaz düzleştirmen yada maşalaman saçını .

İşte bu yüzden kuaföre fazla gitmiyorum :) Hep bir dedikodu, hep bir soru-cevap şeklinde hayatını dinlemek istiyorlar. Sadece işini yapanbir kuaför az bulunur.. Evine yakın ve ucuz madem ben oraya gitmeye devam et derim ama hiç muhattap olmayın.

yerınızde olsam madem uygun ve ayagınız alışık, kuaforumu değiştirmezdım ama ciddi bir müşteri olarak gıderdım fazla sohbete gırmezdım bu olaydan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…