• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikodumun yapılmasından korkuyorum

Ay nefret ediyorum böylelerinden ya. Kim bilir bu soruyu sorarken aklından neler geçirdi zavallı. Korkma ya. Cesareti olanda gelsin yüzüne konuşsun gereken cevabı verirsin.

Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Bişey olmaz, bekarsaniz kime hesap vereceksiniz, sallayın gitsin, muhatap da olmayın

Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Erkekler kadınları elde etmek için bu tarz şeyleri koz olarak kullanabilirler. Tam tanımadan ve ayrıca iş yeri gibi bir yerde tavırlara, davranışlara dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum pişmanlığın acısını sanıyorum yaşamayan yoktur. Ama önce bir sakin olun. Siz o cevabı vermeseydiniz dahi kişi dedikodunuzu yapmak isterse yapar. Buna hiçbir suretle engel olmazsınız. Öncelikle geçmişinizi kabul etmekle başlayın. Her hatanızı kabul edin çünkü artık değiştiremezsiniz. Ama kabul etmenin çok önemli bir gücü var. Bunu bir süre yapın aradaki farkı göreceksiniz. Bir de ortak arkadaşlarınızla konuşurken laf arasında geçenlerde iyilik yaptığım bir arkadaşım arkamdan dedikodumu yapmış kafasından sallayıp durmuş artık insanlıkta kalmamış falan deyin. Böylelikle hem birilerinin arkanızdan konuştuğunun bilincinde olduğunuzu anlarlar hem de olayın gerçekliği hakkında muallakta kalırlar. Ama kendinizden emin olun, bir daha da kendinizi bu kadar üzmeyin böyle olaylar için.
Bana özelden yazar mısınız? Konuşmaya çok ihtiyacım var

Back
X