• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikodumun yapılmasından korkuyorum

İşten ayrılmışsınız o kişilerle görüşmeyecekseniz vesvese yapmanıza gerek yok hayatınızın gerisinde kalmış kişiler(ama kafanıza taktığınıza göre görüşüyorsunuz? ) ..olur da dedikodu yaparlarsa inkar et
Evet görüşüyorum ama inkar etmek bana doğru gelmiyor. Neden insanlara bunun hesabını vermek zorunda olayım diye düşünüyorum.İnkar etmediğim takdirde hayatım çok zorlaşır mı onu düşünüyorum?

İşten ayrılmışsınız o kişilerle görüşmeyecekseniz vesvese yapmanıza gerek yok hayatınızın gerisinde kalmış kişiler(ama kafanıza taktığınıza göre görüşüyorsunuz? ) ..olur da dedikodu yaparlarsa inkar et
Yanioylebir şey olursa oldu veya olmadı sizi alakadar etmez desem
Evet görüşüyorum ama inkar etmek bana doğru gelmiyor. Neden insanlara bunun hesabını vermek zorunda olayım diye düşünüyorum.İnkar etmediğim takdirde hayatım çok zorlaşır mı onu düşünüyorum?

erkekler dedikodu yapmayı çok seviyorlar gerçekten kadınları sollarlar o konuda eğerki böyle bişey yaparsa şayet sonuna kadar inkar hiç korkma bastırrr kimseyede kendinle alakalı detay verme bu da kulağına küpe olsun.

Bunu yapsam hayatım zorlaşır mi? Çünkü içimden gelen evet seviştim diyip geçmek

Dedikodumu yaparlar mı diye endiseleniyorsaniz bence sizin hayatınız zorlaşir evet.Çünkü bu sadece sizin bakış açınızla alakali.
Amaaan banane ne düşünürlerse düşünsünler rahatlığında biri olsaydınız ne dedikodu endişeniz olurdu,ne de konu açma gereği duyardınız.

Dedikodumu yaparlar mı diye endiseleniyorsaniz bence sizin hayatınız zorlaşir evet.Çünkü bu sadece sizin bakış açınızla alakali.
Amaaan banane ne düşünürlerse düşünsünler rahatlığında biri olsaydınız ne dedikodu endişeniz olurdu,ne de konu açma gereği duyardınız.
Peki öyle biri olmak istediğimi söylesem ne tavsiye ederdiniz

Sizin icin zorlasir.
Benim umrumda olmaz mesela. Cunku ailem muhafazakar degil, cevrem muhafakazar degil, hayatima giren/girecek erkekler muhafazakar degil. Laf edene "bak surdan s..r g..t" diyecek rahatlığım var.

Sizin icinde yasadiginiz sartlar etrafa ona buna rest cekmenize musait degil. Aileniz degil. Çevreniz dediginiz gibiyse size sirf cinsellik icin yanasacaklar bile olabilir.

Bunlari goze aliyorsaniz alayina isyan. Ha ben bunun gizlenmesi gereken bir sey oldugunu dusunmuyorum ama gercek hayatin sartlarini goz onune almak lazim.

Nasıl öğrendiği konusunu nasıl anlatacak eğer birine anlatacak olursa? Kendi yaptığı hareket çok adice zaten. Kimseyi de ilgilendirmez ayrıca, boşverin kafaya da takmayın bence şu durumda

Sizin icin zorlasir.
Benim umrumda olmaz mesela. Cunku ailem muhafazakar degil, cevrem muhafakazar degil, hayatima giren/girecek erkekler muhafazakar degil. Laf edene "bak surdan s..r g..t" diyecek rahatlığım var.

Sizin icinde yasadiginiz sartlar etrafa ona buna rest cekmenize musait degil. Aileniz degil. Çevreniz dediginiz gibiyse size sirf cinsellik icin yanasacaklar bile olabilir.

Bunlari goze aliyorsaniz alayina isyan. Ha ben bunun gizlenmesi gereken bir sey oldugunu dusunmuyorum ama gercek hayatin sartlarini goz onune almak lazim.
Alayına isyan demek istiyorum. Çevreme de gerekirse S***** G** (Defol) demek istiyorum. Ben buyum ve artık bu baskı zoruma gidiyor. Arkadaş cevrem de yargilanmam çok fazla akrabalar umrumda degil. Kendim olmak istiyorum ben sadece kendim.

Alayına isyan demek istiyorum. Çevreme de gerekirse S*** G (Defol) demek istiyorum. Ben buyum ve artık bu baskı zoruma gidiyor. Arkadaş cevrem de yargilanmam çok fazla akrabalar umrumda degil. Kendim olmak istiyorum ben sadece kendim.
Valla o zaman başınıza bir is gelmeyecekse ve kendi hayatinizi idame ettirip arkasinda durabilecekseniz yardırın gitsin ama sahsen dedikodu ihtimaline bile bu kadar takilmisken henuz yardirma aşamasında oldugunuzu dusunmuyorum zihnen. En azindan mental olarak kendinizi biraz daha hazirlayin.

Valla o zaman başınıza bir is gelmeyecekse ve kendi hayatinizi idame ettirip arkasinda durabilecekseniz yardırın gitsin ama sahsen dedikodu ihtimaline bile bu kadar takilmisken henuz yardirma aşamasında oldugunuzu dusunmuyorum zihnen. En azindan mental olarak kendinizi biraz daha hazirlayin.
Dedikodu ihtimalini takılma sebebim, bu bahsettiğim adamın uzun bi süreçte bana psikolojik olarak yaptıklarının üzerine bunu eklemesi. Yani aslında gururum kırıldığı için takılıyorum. Çünkü mental olarak bana çok zarar verdi

Bu yasta bu kadar ergen dedikodusu hayal edemiyorum........
Biri bana boyle bir dedikodu taşisa, dedikodu tasiyani ayiplarim, net.

bu seni ilgilendirmez, ben de sana sormuyorum diyin gecin ya. dedikodu yapilsa ne olacak isteyen desin istedigini.

B beyazcaa senin şu beğenmedimlerin sürekli kadınların hakkını savunup o boktan zihniyetli erkeklerin kölesi olmaktan çıkarmaya çalışan kadınlara zaten. Sen ve senin gibi birkaç üye var çok iyi biliyorum siz erkeklerin ayağını yıkayıp ne yaparsan başım üstüne diyenlerdensiniz ne yazık ki.. Yazık acıyorum sana. Dindarlığınla övüyorsun ya anca kendini teselli edersin kendini kandırırsın o pis kalbinle istediğin kadar islami bilgim var diye bağır boş. Görüyoruz yorumlarını acınası.. Penis boyu muhabbetini bile dine bağlayandan ne beklersin ki zaten. Kk'ya saçmalıklarını yaymaya mı geldin? Git kocişinin ayaklarını yıka anca sen.

B beyazcaa senin şu beğenmedimlerin sürekli kadınların hakkını savunup o boktan zihniyetli erkeklerin kölesi olmaktan çıkarmaya çalışan kadınlara zaten. Sen ve senin gibi birkaç üye var çok iyi biliyorum siz erkeklerin ayağını yıkayıp ne yaparsan başım üstüne diyenlerdensiniz ne yazık ki.. Yazık acıyorum sana. Dindarlığınla övüyorsun ya anca kendini teselli edersin kendini kandırırsın o pis kalbinle istediğin kadar islami bilgim var diye bağır boş. Görüyoruz yorumlarını acınası.. Penis boyu muhabbetini bile dine bağlayandan ne beklersin ki zaten. Kk'ya saçmalıklarını yaymaya mı geldin? Git kocişinin ayaklarını yıka anca sen.
Ne yazmış ki

Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
İşyerinde böyle şeylere dikkat edin.Erkekler bile kendini koruyor.Laf gelmesin diye.

Back
X