• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikodumun yapılmasından korkuyorum

Bu tarz ufacık, muhafazakâr(!) yerlerde herkes herkese yanaşır, herkes birbirini aldatır, herkes birbirini tanır ama herkes muhafazakârdır(!) nasıl oluyorsa? Büyük şehirlerdeki insanlar da birini bulamıyorum diye ağlaşır durur 😂😂 eee madem hepiniz aynı haltsınız niye muhafazakârlık ayağına birbirinizi kekleyip duruyorsunuz.herkes birbirini kabullensin gitsin.😂😂 dikkat et babanız imam nikahlı, ev açtığı 2.karısı falan çıkmasın?.bu arada çevre muhafazakâr falan değil geri kalmiş ve ikiyüzlü.bu tarz dedikoduları konuşmak da oldukça muhafazakârca zaten.
Ben muhafazakarım demedim. Ailemi ben seçmedim

Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Dedikodu sizinle alakalı bir durum değil o nedenle korkmayın. Bugüne kadar iyiliğim dokunmuş tüm insanlar dedikodumu yaptı. Buna engel olamazsınız. Ama o kişiyi hayatınızdan çıkarıp görüşmeyin. Sürekli korku psikolojisinde de kalmayın. Hayatınıza devam edin. Bu kadar takmayın kafanıza diğer insanları.

Dedikodu sizinle alakalı bir durum değil o nedenle korkmayın. Bugüne kadar iyiliğim dokunmuş tüm insanlar dedikodumu yaptı. Buna engel olamazsınız. Ama o kişiyi hayatınızdan çıkarıp görüşmeyin. Sürekli korku psikolojisinde de kalmayın. Hayatınıza devam edin. Bu kadar takmayın kafanıza diğer insanları.
İyi değilim sürekli bunu düşünüyorum. Normalde dik durmayan biri değilimdir ama hiç böyle bir durumda kalmadım.dedikodudan çok ona cevap vermiş olmak zoruma gidiyor

İyi değilim sürekli bunu düşünüyorum. Normalde dik durmayan biri değilimdir ama hiç böyle bir durumda kalmadım.dedikodudan çok ona cevap vermiş olmak zoruma gidiyor
Sizi çok iyi anlıyorum pişmanlığın acısını sanıyorum yaşamayan yoktur. Ama önce bir sakin olun. Siz o cevabı vermeseydiniz dahi kişi dedikodunuzu yapmak isterse yapar. Buna hiçbir suretle engel olmazsınız. Öncelikle geçmişinizi kabul etmekle başlayın. Her hatanızı kabul edin çünkü artık değiştiremezsiniz. Ama kabul etmenin çok önemli bir gücü var. Bunu bir süre yapın aradaki farkı göreceksiniz. Bir de ortak arkadaşlarınızla konuşurken laf arasında geçenlerde iyilik yaptığım bir arkadaşım arkamdan dedikodumu yapmış kafasından sallayıp durmuş artık insanlıkta kalmamış falan deyin. Böylelikle hem birilerinin arkanızdan konuştuğunun bilincinde olduğunuzu anlarlar hem de olayın gerçekliği hakkında muallakta kalırlar. Ama kendinizden emin olun, bir daha da kendinizi bu kadar üzmeyin böyle olaylar için.

Sizi çok iyi anlıyorum pişmanlığın acısını sanıyorum yaşamayan yoktur. Ama önce bir sakin olun. Siz o cevabı vermeseydiniz dahi kişi dedikodunuzu yapmak isterse yapar. Buna hiçbir suretle engel olmazsınız. Öncelikle geçmişinizi kabul etmekle başlayın. Her hatanızı kabul edin çünkü artık değiştiremezsiniz. Ama kabul etmenin çok önemli bir gücü var. Bunu bir süre yapın aradaki farkı göreceksiniz. Bir de ortak arkadaşlarınızla konuşurken laf arasında geçenlerde iyilik yaptığım bir arkadaşım arkamdan dedikodumu yapmış kafasından sallayıp durmuş artık insanlıkta kalmamış falan deyin. Böylelikle hem birilerinin arkanızdan konuştuğunun bilincinde olduğunuzu anlarlar hem de olayın gerçekliği hakkında muallakta kalırlar. Ama kendinizden emin olun, bir daha da kendinizi bu kadar üzmeyin böyle olaylar için.
Peki bu inkar etmek olmuyor mu? Yani insanlara öyle dersem geçmişimi kabul etmemiş olmuyor muyum?

Merhaba. Ben işyerinde birinden hoşlandım. Çok sağlıklı bı ilişkimiz olmadı ama orayı atlıyorum. Öpüştük biz. Sonra sordu daha önce sevistin mi. Sonra o soru tam anlamıyla bir sevisme yaşadın mı ya evrildi. Ben boş bulundum cevap verdim evet dedim. Ama sonra pişman oldum sanane demem lazımdı. Sonuç olarak onun bana sadece cinsellik için yaklaştığını anladım aramizda da herhangi bir cinsellik vs yaşanmadan bitti. Ben şu an ortak tanıdıklarımız olduğu için ve işyeri yaşadığım yerde olduğu için bu durumun dedikodusunu yapılmasından korkuyorum. Çünkü çevrem üniversitede muhafazakar değildi ama şu an aile evindeyim ve cevrem muhafazakar. Boş bulunup cevap verdim ona...
Demiştir kesin diğer erkeklere. Bu karakterde biri. Amaan bosverin reddettim çamur atıyor der gecersiniz

Peki bu inkar etmek olmuyor mu? Yani insanlara öyle dersem geçmişimi kabul etmemiş olmuyor muyum?
Geçmişinizi kendi içinizde kabul ediyorsunuz zaten. Kabul ettiğinizde o korku psikolojiden çıkıyorsunuz. Ama sizin geçmişiniz başkasını ilgilendirmiyor. Dedikodu zaten kaçak bir dövüştür. Ben bu zamana kadar neler neler duydum. Geçmişinizi kabul edip başkalarının fikrinin önemli olmadığını kendinize şartlayın. Mesela bu lafı söyleyince evet bizde duyduk bazı şeyler derlerse peki siz arkadaşım olarak ne cevap verdiniz bu dedikodular karşısında derseniz onlara suçluluk hissettirirsiniz. Ama asla dedikodunun üstüne düşmeyin. Sonra havadan sudan konuşmaya devam edersiniz. Çekinirseniz o kazanır. Rahat olun

Size ne denmesini istiyorsunuz ben anlamadım.Dedikodunuz yapılır ya da yapılmaz,bunu burada kimse bilemez.

"İnkâr edersin" cevabını beğenmediyseniz, dürüstçe evet seviştim deyip geçin madem.

Eh artık özel hayatınızı etrafa yaymamayı ögrenin ders olsun..cinsel hayatınınızı neden etrafa yayıyorsunuzki
Dertleşmek maksadıyla paylaşıldı. Cinsel hayatımı yaymak için değil. O kişiyle aramda olan durumu anlatırken anlatılmış bir şey. Ve su an burda derman arıyorum kendime yargılanmak için konuşmuyorum

Size ne denmesini istiyorsunuz ben anlamadım.Dedikodunuz yapılır ya da yapılmaz,bunu burada kimse bilemez.

"İnkâr edersin" cevabını beğenmediyseniz, dürüstçe evet seviştim deyip geçin madem.
Yani bunu yaparım benim için sorun değil. Asalakların dedikodu malzemesi olmayı hazmedemiyorum

Kendisi yakın arkadaşımdı

Dertleşmek maksadıyla paylaşıldı. Cinsel hayatımı yaymak için değil. O kişiyle aramda olan durumu anlatırken anlatılmış bir şey. Ve su an burda derman arıyorum kendime yargılanmak için konuşmuyorum
Valla derman arıyorsan salla gitsin herşeyi inkar et eğer o tarz bir ortamdaydan. Rahaylt ortamda da sanane de millete duruma göre oyna . Bu halk bunu istiyor. En müslüman onlar zira. Baksan kesin kimin eli kimin cebinde dur o ortamda ama sizi gömerler

Ama ben bu durumu işyerinden bı kadın arkadaşımla da paylaşmıştım o ne olacak?
Kendinle çelişiyorsun yalnız, kendini inkar etmek istemeyen insan dedikodudan da korkmayacak. Arkadaşlar yazmış, ben de inkar et diyen taraftayım, bu coğrafyanın kafa yapısına hakimim. Yaşadığın yerin kafa yapısı da belli zaten. Ailen üzülmesin, onlardan utanmayayım diyorsan sonuna kadar inkar edeceksin. Burada dürüstlüğü yüzünden hayatının aşkı olduğunu düşündüğü erkek tarafından terkedilenler de mevcut. Erkekler sevişip sevişip el değmemiş kız arayacak kadar yüzsüzse bizler de inkar etme hakkına sahibiz. Bunu da geçmişimi reddetmek olarak falan görmüyorum. Herkes hakettiğini alır.

Sana bu soruyu soran adamda ahlak namına bir şey yok zaten, benim eşim doğulu, hatta orada tanıştık evlendik. Çıkarken de gayet oynaştık ama bana hiç 'daha önce başkasıyla bunları yaşadın mı' diye sormadı.

Şimdi beni linçleyen de olur ama ben zar diktirme işine de karşı değilim. Yüzsüzce kan görmek isteyen varsa o kanı görebilir. Bunu kandırmak olarak bile görmüyorum. Kendi bana bakir mi gelmiş de bakire olmamı bekliyor.

Bunu yapsam hayatım zorlaşır mi? Çünkü içimden gelen evet seviştim diyip geçmek

Bu sorular cok komik ya banada unide bir flortum sen hiç cinsellik yaptımın diye sormustu sjsjdjsıf cinsellik nasıl yapıyolar

İşyerinde dedikodu yapmasından endiseleniyorum
Ne diyecek?herkes oturup kim sevişmiş, kim sevişmemiş tahminlerimi yapıyor?
Diyelim yapıyor biri gelip sen sevişmişsin x diyor derse inkar etmek zor mu?
Bir de özel hayatlar neden hep ispatlanmak zorunda,neden paylaşıma açık anlamış değilim

İşten ayrılmışsınız o kişilerle görüşmeyecekseniz vesvese yapmanıza gerek yok hayatınızın gerisinde kalmış kişiler(ama kafanıza taktığınıza göre görüşüyorsunuz? ) ..olur da dedikodu yaparlarsa inkar et

Back
X