- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Söylediğimi anlayabileceğini sanmıyorumBu tür durumlarda ilk önce kan beynime sıçrar. Sonra sakinleşene kadar beklerim ve ilk fırsatta kırıldığımı müdüre söylerim. Ama bu çalıştığım yerdeki insana da bağlı. İnsan gibi konuşmamdan müdür anlamayacaksa hiç konuşmam.
Hahhaaa :)) reklamın iyisi kötüsü olmaz mı diyorsun yanikonuş kız namim yurusunkim tutar seni diyorum
Vardı o gun izin veremem dediler.İzin hakkınız yok mu?
Kötü bi tecrübe olmuş ama bi dahakine özelinizi anlatmamayı öğrenmiş oldunuz. Üzmeyin tatlı canınızı.Söylediğimi anlayabileceğini sanmıyorum
İçime atmaktan tansiyon hastası oldum((Merhaba hanımlar ,
Gecende işyerinde bir olay yaşadım. 1 gün için özel bir durumum vardı ve izne ihtiyacım vardı. Bende çok izin kullanan biri Değilim. Izin vermediler bende durumun özel olduğunu anlattım. Neyse durum onu söyledim. Falanca yere gitmem gerekiyor o gün için mecbur vs diye. Daha sonra telafi ederim gerekirse hafta sonu gelir çalışırım vs dedim. Sonra söylene söylene izin verdi patron. Ardından işyerindeki kişilere özel durumumu söylemiş. Bir arkadasım var o Anlattı. Arkamdan konuşmuş bir hayli.
Bşy yapamam ama çok kızdım ve içimi Dökmek istedim.
Siz böyle arkanızdan konuşan sizi üzen kişilere karsı ne yapıyorsunuz ?
Karaktersiz diyorum ben ona :) iş ara bulunca yuzune soyle icindekileri vur kapiyi cikTek benim değil ki herkesinkini yapıyor. Bana da Başkalarını anlatmıştı. Baskasına beni vs vs.
Karakteri bu
oyle tabiHahhaaa :)) reklamın iyisi kötüsü olmaz mı diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?