Defalarca aldatıldım ama bırakamıyorum, lütfen yardım.!

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
Merhaba arkadaşlar..çok sevdiğim bir insan var 1 buçuk senedir ilişkimiz var fakat beni defalarca aldattı.senağlama.benim bildiğim 6-7 kez bilmediğim başka varmı bilmiyorum../ öyle çok seviyorum ki ayrılamıyorum hep üzülen ağlayan kendine zarar veren ben oldum ama bırakamadım en doğru yol ayrılmak onun doğru bi insan olmadığını bildiğim halde bitiremiyorum Başkası olsa aldatmaya tamamen karşıyım hemen bitir ilişkini değmezmiş derim ama ben yapamıyorum ondan uzaklaşmak için neler yapabilirim nasıl kurtulabilirim bagımlılık gibi birşey oldu Lütfen yardımlarınızı esirgemeyinsenağlama:a015:..

Nasıl unutabilirim peki onu...
Aldatmasına rağmen yaşanmış onca şey varki bunları nasıl unutabilirim.......?

yahu insaniz neticede unutmak dogamizda var su an sana zor gelen unutamadigin seyler 5 sene sonra aklina bile gelmicek belki ama sen bu 5 sene boyunca o adamla devam edersen sadece kendine yazik etmis olacaksin.
kendinden once aileni dusun seni boyle bir adama layik gorurlermiydi? hak mi reva mi yani bu?
diyorum ya kendine saygi goster en onemlisi bu. sen aldatilmaya layik misin? once buna karar ver..

1,5 Senedir yaşanan onca şey derken ne yaşamış olabilirsiniz ki bu kadar kısa bir süreçte.
6 ay'ını seni aldatarak geçirdiğini düşünürsek 1 senedir seninle ilgileniyordur.
O süreçtede pek birşey yaşanmamış gibi görünüyor ki seni aldatmış.

Canım sende biliyorsun bu kişiden sana fayda yok, sağlıksız bir ilişki. Kendini frenlemesin. Benimde hayatımda sağlıksız bir ilişki vardı bitrdim, iki gün önce yine bana ulaştı, halen görüşmek istiyor, inan zorluyorum kendini, ne telefonlarına çıkıyorum, nede maillerine cevap veriyorum. Biliyorumki ondan bana hayır yok, biliyorumki beni yine üzecek.Bu durumda onun bana yaptıkları geliyor aklıma ve daha iyi oluyorum. Eğerki kendine engel olamıyorsan ona bağımlı kalmışsın demektir. Buda bir çeşit obsesyondur canım.Psiklojik olarak ona bağımlı kalmandır. Eğerki kendine laf geçiremiyorsan psikologa gidebilirsin daha çabuk atlatırsın bu durumu.Daha güçlü ve ayakları yere sağlam biri olarak..

Yani onun ailesi biliyodu ilişkimizi...
Geleceğimiz hakkında birçok şeyi konuştuk işte kaç çocuğumuz olucak nerde yaşıcaz.vb biliyorum bunlarla insan bağlanırmı ama bunlar konuşulunca insan onu kendine yakın görüyo / belkide benim bu hayalleri sevdiğimi bildiği için beni kendine bağlamaya çalıştı..
senağlama

Hiç düşünme unutulmayacak sevgili yoktur sadece onunla bütün bağlarını kopart sana ulaşmasına engel ol.
Karşına daha iyi biri çıkacaktır bunu böyle düşünerek yaşarsan kazanan sen olursun.
Oda gitsin Seni aldattığı kızlarla ne yapıyorsa yapsın.
Burada önemli olan senin iradeli olup geleceğini şimdiden şekillendirmek.

çok haklısın...
işte benim istediğimde bu zamanda neler yapabilirim mesela haftasonları hep buluşuruz..Bugün yine arıycak msj atıcak.. gitmek istemiyorum :bbo: ve şöyle bi durumda var ben niye beni üzüyosun seni cok seviyorum dediğimde sen beni mutlu et bende seni ediyim diyor ./Çok üzgünüm çoook

Boşver gitme bir bahane bul farklı arkadaşlarınla sinemaya bowlinge filan git.
Arkadaşındamı yok buradan bir kaç arkadaş edin yakınlarında bulunan onlarla birşeyler yap.
Hayat sadece sevgiliden ibaret değil bunu anlarsın en azından.

Saplantılı, hastalıklı bir sevgiden kimseye hayır gelmez.

Hiçmi saygın yok kendine, hiç mi gururun yok, nasıl iştir bu yaa

Adammı yok kızım sanalmaz:

böyle bişey nasıl olabilir yaa insanın kendini gurur ve onurundan önemli ne olabilirki..
defalarca senin gururunu hiçe saymış....
seni sevdiğini falanmı düşünüyosun eğer öleyse kendini bu düşünceden arındırmaya bak...
seninkide sadece alışkanlıktan ibaret bence...
cesaretini toplayıp ayrılmak senin hem bundan sonraki hayatın hemde psikolojin için en doğrusu olacaktır... bi an önce kurtulmaya bak böyle bi insanın vazgeçilmez olduğunu düşünmüyorum...
olay sende bitiyo kararlı ve güçlü olmaya bak ... zamanla herşey dahada kötü olmadan bitir zararın neresinden dönülürse kardır... allah sana güç ve kararlılık versin...

Seni bu kadar çok aldatmış biri ile hala birlikte olman kendine saygısızlık..
Onu unutmak istersen unutursun ancak. Beyninde bitirmelisin..
Arkadaşlarında vakit geçir yeni yeni arkadaşlar edinirsin belli mi olur belki karşına biri çıkar...Kendine şans ver..

kendne saygin varsa bitirirsin bu kadar..
kaydirigubbakcemile5

1.5 yıl içerisinde bildiğiniz 6-7 aldatma varakannehir

kendinizi aldatılmaya, kandırılmaya layık görüyorsunuz demek ki

o da bu düşüncenizi bildiği için size öyle muamele ediyorşakkıdı

devam et. ne yapacaksın. bundan iyisini mi bulacaksın. he koskoca 1,5 yıl var arada. ayrıca ailesi de biliyor ya ilişkinizi. çocuklarınıza kadar konuşmuşsunuz ya. zaten bu adam seninle gelecek düşündüğü için seni defalarca aldattısempatiksalakcinni

1.5 yıl içerisinde sana gül gibi bakmadı mı : ) ömrünün sonuna kadar işte aynen böyle bakacak. gözünden sakınacaksempatiksalakcinni

hem ne var canım. erkek o yapar. kadınların işi ne erkeklerin bu kişiliksizlerine göz yummak ve de ondan ayrılmamak, onca zamanının anıların hatırına ömür boyu aldatılmaya göz yummak. karşısındaki beş para etmez adamın kendisine saygısızca muamelesini görmezden gelerek mutlu yuvasını her ne pahasına olursa olsun korumak. öyle yuva öyle adam bulunur musempatiksalakcinni

ayrılma sen. en doğru yoldasın yani. 6-7 aldatma nedir ki. 7-8 olsaydı terket derdim denaniknanik
hem şimdi böyle olsa da söz olunca düzelir , o zaman düzelmezse nişan olunca düzelir , yine düzelmezse nikahtan sonra düzelir, yine düzelmezse de çocuklar olunca düzelir. o zaman yine düzelmedi mi o zaman terk edersin iştekötükedihüso

bırak gitsn sen ona bu kadar tölesans göstermen çook büyük hata kim bilir kaç 6-7 dirde haberin yoktur.adam seni sadece kenarda tutuyor seven bi insan aldatmaz.sana deger verir ve üzülüceginden korkardı.erkeklerin en büyük yalanıdır zaten ailesiyle tanıştırır.saf kız bunun ciddi oldugunu düüşünür ve erkek o saeten sonra hem kızı aldatır hemde onuda kenarda tutmuş olur

Sizin ki sevgi ya da bağlılık değil. Bağımlılık ve hastalık.

Psikolojisi normal işleyen kimse, kendini defalarca böyle üzen, kahreden birine karşı, birşey hissedemez. Karar verme yetilerini bu kadar kaybedemez.

O sizi aldatırken, defalarca gözden çıkarmış ve size değer vermiyor. Kendinizi tüketmeyin. Sağlınızdan olmuşsunuz bence.

Bir doktordan yardım alsanız iyi olur.

dünyadaki tek erkek O´mu,ya bunu bile bile hala birlikte olmasiniza ve ayrilirsam nasil unutacam demenize sasirdim..zamanla gecer acisi,unutulur ama böyle yaptigin sürece kendine olan saygisini kaybediyorsun belkide o kisinin gözünde de bu sekildesin,adam düsünüyordur ben bu kadr aldattim haberi var neden hala benle diye..kendi hayatina bak canim böyle insanlar sevemiyor demk ki ama seninde sucun var bosverdigin icin unuttugun icin adam nasil olsa kizlar böyle diye ypiyorda yapiyor

ne yani siz onu mutlu etmediğiniz için mi?
sizi defalarca aldatmış bu beyfendialsanaalsanasmile

arkadaşım canına kastın mı? var seninkaydirigubbakcemile
yada dünyada tek erkek o mu? kaldıda ayrılamıyosun
gururunu kadınlık onurunu defalarca ezdiriyosun...

sen ilk aldattıgını ögrensen senin gibi geniş geniş ilişkisini sürdürürmü?
tabiki hayır... anında noktayı koyar

hatta kızda aldatsın oldu olmaya skorlar eşitlensin-tatlicadiarzu-

unutmazsın...
yaşanmış şeyleri beyinden silmek gibi bi kavram yok...
daha iyisi karşın açıkar ve unutturur ve bunca zaman ona harcadığın zamana acırsın bi sre sonra...
şükret ki evlenmeden görmüşsün bu huyunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…