1,5 Senedir yaşanan onca şey derken ne yaşamış olabilirsiniz ki bu kadar kısa bir süreçte.
6 ay'ını seni aldatarak geçirdiğini düşünürsek 1 senedir seninle ilgileniyordur.
O süreçtede pek birşey yaşanmamış gibi görünüyor ki seni aldatmış.
Yani onun ailesi biliyodu ilişkimizi...
Geleceğimiz hakkında birçok şeyi konuştuk işte kaç çocuğumuz olucak nerde yaşıcaz.vb biliyorum bunlarla insan bağlanırmı ama bunlar konuşulunca insan onu kendine yakın görüyo / belkide benim bu hayalleri sevdiğimi bildiği için beni kendine bağlamaya çalıştı..senağlama
çok haklısın...
işte benim istediğimde bu zamanda neler yapabilirim mesela haftasonları hep buluşuruz..Bugün yine arıycak msj atıcak.. gitmek istemiyorum :bbo: ve şöyle bi durumda var ben niye beni üzüyosun seni cok seviyorum dediğimde sen beni mutlu et bende seni ediyim diyor ./Çok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile5kendne saygin varsa bitirirsin bu kadar..
Nasıl unutabilirim peki onu...
Aldatmasına rağmen yaşanmış onca şey varki bunları nasıl unutabilirim.......?
çok haklısın...
işte benim istediğimde bu zamanda neler yapabilirim mesela haftasonları hep buluşuruz..Bugün yine arıycak msj atıcak.. gitmek istemiyorum :bbo: ve şöyle bi durumda var ben niye beni üzüyosun seni cok seviyorum dediğimde sen beni mutlu et bende seni ediyim diyor ./Çok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile5
1.5 yıl içerisinde bildiğiniz 6-7 aldatma varakannehir
kendinizi aldatılmaya, kandırılmaya layık görüyorsunuz demek ki
o da bu düşüncenizi bildiği için size öyle muamele ediyorşakkıdı
devam et. ne yapacaksın. bundan iyisini mi bulacaksın. he koskoca 1,5 yıl var arada. ayrıca ailesi de biliyor ya ilişkinizi. çocuklarınıza kadar konuşmuşsunuz ya. zaten bu adam seninle gelecek düşündüğü için seni defalarca aldattısempatiksalakcinni
1.5 yıl içerisinde sana gül gibi bakmadı mı : ) ömrünün sonuna kadar işte aynen böyle bakacak. gözünden sakınacaksempatiksalakcinni
hem ne var canım. erkek o yapar. kadınların işi ne erkeklerin bu kişiliksizlerine göz yummak ve de ondan ayrılmamak, onca zamanının anıların hatırına ömür boyu aldatılmaya göz yummak. karşısındaki beş para etmez adamın kendisine saygısızca muamelesini görmezden gelerek mutlu yuvasını her ne pahasına olursa olsun korumak. öyle yuva öyle adam bulunur musempatiksalakcinni
ayrılma sen. en doğru yoldasın yani. 6-7 aldatma nedir ki. 7-8 olsaydı terket derdim denaniknanik
hem şimdi böyle olsa da söz olunca düzelir , o zaman düzelmezse nişan olunca düzelir , yine düzelmezse nikahtan sonra düzelir, yine düzelmezse de çocuklar olunca düzelir. o zaman yine düzelmedi mi o zaman terk edersin iştekötükedihüso
Nasıl unutabilirim peki onu...
Aldatmasına rağmen yaşanmış onca şey varki bunları nasıl unutabilirim.......?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?