- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
erkektir yapar.sempatiksalakcinni
kadın dizini kırsın otursun. kocasının ayağını yıkasın. ona yaranmaya çalışsın-tatlicadiarzu-
ayrıca erkek her daim bir adım öndedir. "erkek" ya şakkıdı eşitlenmez o skorsempatiksalakcinni
onu benim beyim bilir-tatlicadiarzu-
aslan sevgülüm eyü boynuzladın beni yine efferüm sanaaa
erkek dedigin sevgülüsünü ilk fırsatta aldatmalı:asigim:
Nasıl unutabilirim peki onu...
Aldatmasına rağmen yaşanmış onca şey varki bunları nasıl unutabilirim.......?
Merhaba arkadaşlar..çok sevdiğim bir insan var 1 buçuk senedir ilişkimiz var fakat beni defalarca aldattı.senağlama.benim bildiğim 6-7 kez bilmediğim başka varmı bilmiyorum../ öyle çok seviyorum ki ayrılamıyorum hep üzülen ağlayan kendine zarar veren ben oldum ama bırakamadım en doğru yol ayrılmak onun doğru bi insan olmadığını bildiğim halde bitiremiyorum Başkası olsa aldatmaya tamamen karşıyım hemen bitir ilişkini değmezmiş derim ama ben yapamıyorum ondan uzaklaşmak için neler yapabilirim nasıl kurtulabilirim bagımlılık gibi birşey oldu Lütfen yardımlarınızı esirgemeyinsenağlama:a015:..
yahu insaniz neticede unutmak dogamizda var su an sana zor gelen unutamadigin seyler 5 sene sonra aklina bile gelmicek belki ama sen bu 5 sene boyunca o adamla devam edersen sadece kendine yazik etmis olacaksin.
kendinden once aileni dusun seni boyle bir adama layik gorurlermiydi? hak mi reva mi yani bu?
diyorum ya kendine saygi goster en onemlisi bu. sen aldatilmaya layik misin? once buna karar ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?