Defalarca aldatıldım ama bırakamıyorum, lütfen yardım.!

onu benim beyim bilir-tatlicadiarzu-

aslan sevgülüm eyü boynuzladın beni yine efferüm sanaaa
erkek dedigin sevgülüsünü ilk fırsatta aldatmalı:asigim:

onu benim beyim bilir-tatlicadiarzu-

aslan sevgülüm eyü boynuzladın beni yine efferüm sanaaa
erkek dedigin sevgülüsünü ilk fırsatta aldatmalı:asigim:

kaydirigubbakcemile5
aldatmayan sevgili olmaz

aldatmıyorsa sevmiyordurdelikafadulden

:tomato::tomato::tomato:

kızlar dalga gçmeden yorum yapalımki arkadaşa yardım edelim dimi

neyse gelelim konuya bi kere bu adamla sonun yok boşu boşuna vaktini harcıyosun
vede aldatılmışsın kaç kere o seni umursamıyo sen onu hala seviyorum diyosun
karşılıksız sevgide en çok sen üzülürsün vede üzülüyosun
seni üzeni değil seni mutlu edebilecek biriyle birlikte ol
eğer sen onla irtibatını kesmessende unutamazsın
tamamen çıkart hayatından gez toz eğlen vaktini güzel değerlendir
arkadaşlarınla dışarı çık beraber bişiler yapın
yani eğer grçekten kararlıysan elbette unutursunki
bence unutmanda fayda var zaten seni onu unutmasan bile o seni elbet bi gün
bi kız yüzünden unutup gidecek arkasına bile bakmıcak
bide sen affettikçe ona destek oluyosun oda seni aldatıyo
erkek kıtlığımızda yok şükür adam gibiside var ve zamanla oda çıkar karşına
yeterki hayırlısı de ve zamana bırak
seninki sevgide değil alışkanlık ayrılsam ne yaparım diye düşünüyosun
ama ayrılsan bi zaman sonra öle hafif hissedeceksinki kendini
herşey unutuluyoda bumu unutlumıcak
iyi yanlarını değil hep kötü tarafını düşün o zaman daha çabuk unutursun
ama biran önce bu adamdan kurtul kendine eğer değer veriyosan
ilk başta sen kendine değer vericeksin karşındakide sana değer vericek

sip sevdı peki senı aldattıgını gördün mü gözlerınle? ya da biri mi söyledi yoksa öyle mi düşünüyorsun?
bir de sevgiline sorduğunda neden aldatıyorsun dediğinde sana ne cevap veriyor?

aldatmaya devam edicek sende beraberliği devam ettireceksin.....saplantı olmuş sende nasıl kaldırabiliyorsun bunu ?herşeyi geç insan gururuna yediremez...sanki 5 tane çocuğun var ! gidecek yerin yokta çekiyosun....yazık gençliğinize hayatınıza...o adam sana saygı duyuyomu sanıyosun?
unutamıyorsun demek ! neler unutulur arkadaşım bu senin bahanen sadece ardına sığınıp rahatlıyosun!
hayat senin istediğin gibi batırabilirsin ....

Saplantılı şekilde aşk dediğin şeye bağımlı kalmışsın.
Seni bırakırsa ne yaparsın sonra?
Onca sene kahrını çekmişsin biraz daha kahır çek sen en iyisi mi...
Aranızda ne saygı ne sevgi ne güven kalmış hala sen ilişki diyosun...
Özgüvenin mi yok kendine gel biraz...

Sip Sevdi sana su kadarini diyeyim ayni seyi ben yasadim yaklasik 3 sene aldatip durdu o benim ilk sevgilimdi ama cocukluk duygusu yani bagimlilik bu cünkü o sana tatli sözler diyo sevdigini söyliyo vs. bu bir bagimlilik tatlim... Ben nasil ayrildim konusuna gelince.. Baya düsündüm ya o baska tene deyiyo baskasini öpüyo kokluyo baskasinin gözlerine bakiyo ve bana anlatdigi masallari ona anlatiyo... Bi zaman sonra askere gitmesine az kalmisdi aramayi kesti ilgilenmedi benimle bende arayip sormadim igrenmeye basladim düsündümki ben bununla evlensem ayni seyi yine yapcak bi insan 7sinde neyse 70indede o dur ve beni baya azarliyodu ona ragmen birakmadim ailemdende oluyodum.. Ve gecen yazdan beri Allahima sükürler olsunki mutlu bi beraberligim var beni 3 see bekledi baskasiyla ciktigim halde umudunu yitirmedi belkide seni biri bekliyodur... Bence düsün tasin tatlim hayirlisi neyse o olsun ne kaybetdigini sonra belki anlar hemen olmaz belki 1ay yada 1sene sürer cünkü beni aldatan kisi 1-2ay sonra aradi ve onunla konusmam baya tersdi ve bir dahada aramadi aramasinda allaha yakin bana uzak olsun...

Affet arkadaşım sen. Unutabilceksen yaptıklarını affet. 6-7 hiiiiç bir şey değil. Daha kafanda boynuz takacak yer var ben görüyorum burdan.

daha bugün bir arkadaşın yazısını okudum boşandım diye.kocası aldatmış ilkinde affetmiş ama ikincisinide yapmış hemen ayrılmıs arkadaşta.sen sevgilinde ayrılamıyosun o evliliğini bitiriyo insanın kendine saygısı varsa zaten bitirir.evlensende sonun ayrılık unutma biri yapan binide yapar.boşuna kürek sallamayın

bu arada konunun başlığı ayrılamıyorum lütfen yardım demişin.gelip zorla seni bizmi ayıralım.ne istiyosun zaten sen hep affediyosun böyle yoluna devam et daha çok ağlar sızlarsın

sadece o yoktur eminim çevrende ayrıca ortak arkılerın senin bildiklerini bildiğini düşün arkandan konuşulanları bir hesap et ailen bunları yaşa diye getirmedi seni en güzel yaşına el ogluna hiç bir bağın yok o sadece senin acizliğin kusura bakma belki sert gelicek ama üzgünüm kadın olarak bi an kendimi senin yerine koyunca baya bi yaşamadığım halde utandım kendimden..... agladıgını üzüldüğünü kendine zarar verdiğini sölemişsin bunları o kişiyle beraberken zaten yapmışsın ayrıldıktan sonrada 2 yıl ağla en azından başkasının yaptığına değil kendi bitirdiğin bir ilişkiye ağlarsın buda iyi değil ama aldatılıp onunla olup aglamaktan ıyıdır derim ben ....... en kısa zamnda ayrılman ve kendine gelmen dileğinle ......sana senden başkası yardım edemez bunuda unutma.....

benneyaptımkicnm herseyden önce kendine olan saygini yitirmemek icin bu adamdan ayrilmalisin
6-7 kez aldatti diyosun yaaa akannehir
allah düsmanimin basina vermesin valla bu ne böyle
cok büyük hata yapiyosun cnm lmaz:
senin bu adamla ne gibi bi gelecegin olabilirki??
baksana daha simdiden seni defalarca aldatmis peki ya evlenseniz ne olucak:1no2:

seni başka kadınlarla,kızlarla aldatırken gözünün önüne getir onu....

hala daha unutamıyorsan altında başka sorunlar var demektir....gururunu düşün ve ayrıl...ayrılır ayrılmaz unutamazsın elbette,insan beyni ha deyince silmiyor bişeyleri,bilgisayara format atmak kadar basit değil bu....ama dediğim gibi seni bir sürüü bayanla aldatırken hayal edersen onu unutmana yardımcı olur....buna birde zaman faktörünü eklersek bir bakmışsın hatırlamıyorsun bile....yerimseniben

ve bende ekleyeyim..bunun sonrası var..şimdiden yapıyorsa evlenince ne yapmayı planlıyorsun..ne yaşamışsan yaşamış ol..kendini asla böyle cezalandırma...böyle birşeye katlanma...hayatına yeni biri girdiğinde bunlar vız gelecek..mutlu olman gereken günleri böyle kendini heba ederek geçirme..kaydirigubbakcemile5

yemeklerine şap at...

baktın olmuyo,önünü kes...

sen ayrılmak istemezken bulduğum en iyi çözümler bunlarboshayallersmile

Sevgi değil ki bu ,sen ona karşı saplantılısın bence..
Yoksa hiç kimse vazgeçilmez değildir..
Kendinize değer verin ki karşınızdaki insandan da değer görün...
Bir erkeğe bu kadar bağımlı olmayın dünya onun etrafında dönmüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…