evet benle ilişki yaşamak istedi fakat benden karşılık alamayınca başkalarına gitti..aldatmasının sebebide buymuş zaten../ bnm yaşatamadıklarımı ucuz kızlardan alabilirmiş..kafamçokkarıştıkk
Merhaba arkadaşlar..çok sevdiğim bir insan var 1 buçuk senedir ilişkimiz var fakat beni defalarca aldattı.senağlama.benim bildiğim 6-7 kez bilmediğim başka varmı bilmiyorum../ öyle çok seviyorum ki ayrılamıyorum hep üzülen ağlayan kendine zarar veren ben oldum ama bırakamadım en doğru yol ayrılmak onun doğru bi insan olmadığını bildiğim halde bitiremiyorum Başkası olsa aldatmaya tamamen karşıyım hemen bitir ilişkini değmezmiş derim ama ben yapamıyorum ondan uzaklaşmak için neler yapabilirim nasıl kurtulabilirim bagımlılık gibi birşey oldu Lütfen yardımlarınızı esirgemeyinsenağlama:a015:..
aman derdinize bakın.şunun şurasında bildiğiniz 6 7 kere aldatmış. neki 7 yapmayın canım. hani70 kere olsa bir düşünün derimde 7 sayılmaz.
pes diyorum . gerçekten pesssss.klava:
evet benle ilişki yaşamak istedi fakat benden karşılık alamayınca başkalarına gitti..aldatmasının sebebide buymuş zaten../ bnm yaşatamadıklarımı ucuz kızlardan alabilirmiş..kafamçokkarıştıkk
Yani onun ailesi biliyodu ilişkimizi...
Geleceğimiz hakkında birçok şeyi konuştuk işte kaç çocuğumuz olucak nerde yaşıcaz.vb biliyorum bunlarla insan bağlanırmı ama bunlar konuşulunca insan onu kendine yakın görüyo / belkide benim bu hayalleri sevdiğimi bildiği için beni kendine bağlamaya çalıştı..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?