Defalarca aldatıldım ama bırakamıyorum, lütfen yardım.!

seni tebrik ediyorum

helal olsun sana

bu adamı nasıl miden kaldırıyor

hayretle okuyorum yazdıklarını

tebrikler-tatlicadiarzu-

adamın beyni olması gerektiği yerde değil alsanaalsanasmile

erkeklerde suç yok, kızlar hak ediyor bu davranışları.kendisine saygı duymayarak ama karşısından saygı bekleyerekşakkıdı

sen bu adamla nereye kadar gitmeyi düşünüyorsunbilmiyorumkismile:uhm:

Çocuk hayalleri kurmuşsunuz...

Aldatmayı doğal gören bir adamı ilerde çocuklarına baba olarak ,kendine eş olarak layık görebiliyorsan devam et..

Layık görmüyorsan ilişkini kes...

aman derdinize bakın.şunun şurasında bildiğiniz 6 7 kere aldatmış. neki 7 yapmayın canım. hani70 kere olsa bir düşünün derimde 7 sayılmaz.

pes diyorum . gerçekten pesssss.klava:

vayy. uçkuruna hakim olamayan hiçbirşeyine hakim olamaz.
zihniyete bak. tam mal bu adam müsvettesi.
mal ve kro.
sende hala bundan ayrılmıyorsun öylemi.
garip.

senin ki sadece aliskanlik.sen gormezden geldikce vicdani rahat sekilde omur boyu yapacaktir..at gitsinn

Vay vay vay...
Hem kel hem fodul, kabahatinden büyük özrü de var, oh ne ala memleket.
Siz tüm bunları hakettiğinizi düşünüyorsanız devam edin,
Bu sorunun enteresan bir cevabı yok, tabii ki tek doğru cevap var, ayrılın arkanıza bakmadan hem de...
Bu insanla bir geleceğinizin olma olasılığı var mı sizce, zararın neresinden dönseniz kardır.
Bu kadar aşağılatmayın kendinizi...

madem ayrılamıyorsunuz.. madem bu karakterde ve değer yargılarında biri sevilme mertebesine ulaşabiliyor nazarınızda.. o halde kendisine daha özgür bir ilişki formatı teklif ediniz.
hani özgürlüğün tek taraflı değil , çift taraflı olduğu türden aklinialirimsmile

senden alamadığım için diyor düşünki hamilesin ve zor geçiriosun o zamanda senden alamıcak yine aldatıcak mı??senden alamadım mı diyecek?içi kirlenmiş onun..belli ki evlilik planları yaparak bağlamış gözünü ama planlar değil gerçek bi evliliğe kapat ancak gözlerini vereliniortak

Son düzenleme:
bence bu arkadaş erkek. bi kız bu kadar zeka kırıntısından yoksun olamaz. gene birileri kafa buluyo.

Seni de basit ve ucuz kızlardan sanmış sanırsam...

Çocukta değil ki sen de hata anacım sen de !

Sen devam ettir bu ilişkiyi bakalım kaç 7 daha boynuz yiyeceksin

hmm kendi yöntemlerimden bahsedeyim.

sevgilimden ayrıldım,ilk bikaç gün ağladım zırladım ama platoniğe bağlamamak için sonraki günlerde kendime ağlayacak,düşünecek zaman bırakmadım.hergün arkadaşlarımla gezdim tozdum hayatın tadını çıkardım bol bol enerji harcadım güzel yemekler yedim eve geldiğimde zaten yorgunluktan yattım uyudum,aklıma geldiği zamanlardada hemen kendime uğraş buldum,çok heycanlı bol reytingli filmler diziler izledim,aylar sonra bana yeni sevgilisinin resmi gösterildi -ki güzel bi kız değildi- ama ağzımdan laf almaya çalışan arkadaşlarına ''aa hoş kızmış...x(eski sevgilim) zaten zevkli çocuktu'' diye dalga geçtim,olgunlaştığımı unuttuğumu farkettim.

şimdiki sevgilimle tanıştım ve o salağa harcadığım vaktime üzüldüm

boş bırakma kendini,ve gerçekten istiyorsan unutursun bunu bil,sen değerlisin,kendini seviyosan o çocuğu bırak

ama sana arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla tecrübeme dayanarak söyliyim,

bu şekilde ilişki olmaz,illaki biticek ama senin kendin bitirmen en doğrusu

sonra bir bakmışsın bekaretin gitmiş,yada kucağında 2-3 çocukla kalmışsın,evinden barkından ailenden olmuşsun...

şimdi geç deil iyi düşün

canım unutamıyorum diye kendine bahane arama.şu hayatta neler unutuluyor...en basitinden çok yakının olan birinin vefatından ( ki Allah göstermesin) 1 2 ay sonra normal hayata dönebiliyorken sen sana değer vermeyen ucuz birini unutamamktan mı şikayetçisin lmaz: bu senin güçsüzlüğünü gösterir...ağlarsın zırlarsın o da max 1 ay sonra unutur gidersin.buna mı üzülmüşüm dersin sonra :dilcikar: unutma şu hayatta ölümden başka herşeye çare var....

sırf seninle cinsel anlamda bişeyler yaşamak için yanında kalan bi insan bu sevgi anlamında bişey yok bende ve defalarca başkalarıyla birlikte olmuş kendini alçaltma ve bitir kesinlikle

canım zaten sana yaşattıklarını mantıklı olarak bi düşünsen kendin bitirirsin ama yaptıklarını göz ardı etme
o alışkanlık senin için sadece yoksa o kadar aldatmaya rağmen bitiremiyo olmazdın bitir ve devam et hayatına kurtul bu alışkanlıktan ona nasıl alıştıysan onsuzluğada alışırsın merak etme

o coktan alismis sensiz yasamaya ohh keyfini suruyor..sende salya sumuk agla..alsanaalsanasmile

tüm bunlara rağmen nasıl ilişkini sürdürebiliyorsun pessssss ...ay çok sinirlendim klava:
seni sürekli aldatan birisi ile evliliği düşünmende çok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…