Defalarca aldatıldım ama bırakamıyorum, lütfen yardım.!

ozaman da çocuk var diye terketmez...
:)
böyle gider bu...
eee sen kendini neye layık görürsen karşındaki de ona layık görür elbet...
ben 1,5 yılı atlamışım buarada 1,5 yıl dediğin nedir ki yaa... sanki çok uzun süre gibi... yaşanmış onca şey demiş te insanlar 10 yıllık eşlerinden boşanıyor otutup bunları bi düşünmek lazım...

ben ne kızlar biliyorum 7 yıllık ilişkilerini aldatma bile olmadan sırf bikaç hareketini beğenmediği için ayrılan...

ayrılma arkadaşım sen şimdi ayrılırsan yalnız kalırsın hayaller kurmuşsunuz çocuklar fln hayallerinize yazık ayrılma sen ne olmus erkektr elinin kiri affet bidaha yapmaz
fesuphanallah :bbo::1shok:klava:

Nasıl unutabilirim peki onu...
Aldatmasına rağmen yaşanmış onca şey varki bunları nasıl unutabilirim.......?

Kaç kere aldattığını bile unutabiliyorsunuz, iyi yaşanan şeyleri mi unutamayacaksınız.

Hayatmızda bir silgi yok, yaşanan herşey tecrübe olarak kalır insanın hayatında. İnsanı kendi yapanda bu yaşadıklarıdır. Silinmesine gerek yok.

Zamanla unutur insan. Zaman olmasaydı o kadar yaşanan acıyla nasıl yaşardı insan. Sadece zaman.

Peki aldattığını nasıl unutacaksınız...

Demek ki bunları konuşan ve hayalini kuran sadece senmişsin ...

Kendi kendine gelin güvey olmuşsun açıkçası

Hala nasıl unutabilirim demene hayret ettim.

Seni aldatan erkek seni sevmiyordur.Sende de az çok kendine saygı denen şey varsa ayrılırsın zaten.Seni sevmeyen,senin zorunla seninle çıkan biriyle çıkman seni ne kadar küçük düşürüyor bunu görmüyormusun ki hala inadına inat devam ettiriyorsun.

1 kere de değil 7 kere el insaf ! 7 Kere yerin dibine sokulup sokulup çıkartılmışsın belki de daha fazla ...Gururunu bir hiç yüzünden yok sayma daha fazla ve ayrıl !

Nasıl unutabilirim peki onu...
Aldatmasına rağmen yaşanmış onca şey varki bunları nasıl unutabilirim.......?

Yaşanmış şeyler mi

Şaka gibisin valla

Seni aldattığını unutuyorsun da ,yaşanmış şeyleri neden unutmuyorsun ?

Bulunmaz hint kumaşı mı sanki,vur tekmeyi gitsin

Tekmeyi vursan bile bunca aldatılmadan sonra kendine olan -bir hiçe çiğnettiğin saygını - yeniden nasıl kazanırsın bilmem ama ...

sen aldatılmayı gururuna yedirebiliyorsan ki sanırım öyle çünkü bu birkaç kez de değil 6-7 diyorsun.burada senin için kimsenin yapabileceği bir şey yok.lafla mafla olmaz bu iş.iş sende bitiyor.her aldatılış sonunda adama geri döndüğün için de daha sen çok aldatılırsın.

Benim bildiğim 7 diyor...Belki 77 dir kimbilir.

adamın seni kaybetme gibi bi korkusu yok ceptesin yani ne yazıkki böyle bu fırsatı vermişsin bence hiç zaman kaybetme ve ayrıl emin ol gözünde daha büyük degerin olucaktır bunu kabullenmedigin için

hatta kızda aldatsın oldu olmaya skorlar eşitlensin-tatlicadiarzu-

erkektir yapar.sempatiksalakcinni

kadın dizini kırsın otursun. kocasının ayağını yıkasın. ona yaranmaya çalışsın-tatlicadiarzu-

ayrıca erkek her daim bir adım öndedir. "erkek" ya şakkıdı eşitlenmez o skorsempatiksalakcinni

arkadaşım çok güzel anlatmışsın bravo ANLAYANA...............guclubacismile

aslında öyle de artık terk etsin dedim. oraya kadar dayanabildimkafamçokkarıştı

yoksa tüm o yazdıklarıma tahammül eden biri. çocuğunun o karaktersizin elinde büyümesine hayır demez bence de

öyle seviyorum ki ayrılamıyorm demişsin

kusura bakma ama çok sevseydin,hatta sevseydin ayrılırdın
aşkta gurur olmalı
onursuz olmamalı aşk

umarım beni yanlş anlamazsnbayanssulusmile

şişirn bu erkekleri şımartın aferin:mymeka: kimse vazgeçilmez değil.

adamın niyeti belli akannehir

aldatılmayı nasıl hazmedebildin, büyük konuşmak istemem ama hiçç sanmıyorumm..
bu adam evlenditen sonrada değişmeyecek bunu biliyor ve peşinen onu ömür boyu başkalarıyla paylaşmayı kabul ediyorsun yani öyle mi...
bunun başka bir açıklaması yokçünkü canım...

evet benle ilişki yaşamak istedi fakat benden karşılık alamayınca başkalarına gitti..aldatmasının sebebide buymuş zaten../ bnm yaşatamadıklarımı ucuz kızlardan alabilirmiş..kafamçokkarıştıkk

bence bir başka birini bul ve ondan sonra istesen de koparsın..en kötü insan bile 1.5 yılını feda ettiğin kişiliksizden iyidir..birde unutmamak için değil unutmak için çok büyük sebebin var.

Sen de bunları kabul edecek kadar ucuz muymuşsun peki.

Peki sen beraberliğe evet deseydin, seni de ucuz kız diye harcayacakmıymış. Yşadıklarına ucuz kız diyor, yaşamadığında da aldatırım diye hak görüyor, ne ala memleket.
Arkadaşım adam sana gerçekleri söylemiş, ister devam et ister etme, senin benim için bir değerin yok, ben kızları bu işi için gerekli görüyorum sadece diye, ısrarla söylemiş.

Hala niye katlanıyorsun bu adama anlayamadım gerçekten.

yahu başkası yapsa ne akıl verırdıysenız onu yapın.!!!
bu kadar değerli değiller ya size bunu yapanı nasıl sevebiliyosunuz anlamıyorum..
bu bızım yardımımızla olacak iş değil..
kendınızı sevıyorsanız bu olayı kaldıramıyorsanız BıTıRECEKSıNıZ.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…