• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca soruldu biliyorum bir de ben sorayım:)

yeterda

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2025
14
6
1
34
Günaydın kızlar. Mutlu bir gün olsun. Sevgilim ben ona kendimi kilolu olduğum için güzel bulmadığımı soyledim o dedi ki kiloyla alakası yok benim eski eşim de kiloluydu ama yüzü gayet güzeldi yani dedi. Benim için ee güzelsin diyor. Güzel ama cekici bir güzellik değil tatlı bir güzellik diyor. Sizce beni güzel mi buluyor? Dürüst mudur sizce yoksa eski karısını daha mı çok beğeniyor? Çok üzüldüm önceki konularımdan bağımsız değerlendirmenizi rica ederim. Tatlı ve güzel aynı anda olunmaz mı beğeniyorum ki sevgilimsin dedi bana.
 
Sevgiliye böyle sorular sorma dönemi 20 yaş civarı bitmiyor muydu ya?

Niye kendinize olan güvensizliğinizi adamın önüne seriyorsunuz? Dünya güzeli de olsanız siz artık adamın gözünde kendini beğenmeyen, beğenilmeyecek ve aslında ona layık olmayan birisiniz. O daha iyisini bulabilir düşüncesinde artık.

Koskoca kadın kendi değerini niye bu kadar düşürür ki?
 
Günaydın kızlar. Mutlu bir gün olsun. Sevgilim ben ona kendimi kilolu olduğum için güzel bulmadığımı soyledim o dedi ki kiloyla alakası yok benim eski eşim de kiloluydu ama yüzü gayet güzeldi yani dedi. Benim için ee güzelsin diyor. Güzel ama cekici bir güzellik değil tatlı bir güzellik diyor. Sizce beni güzel mi buluyor? Dürüst mudur sizce yoksa eski karısını daha mı çok beğeniyor? Çok üzüldüm önceki konularımdan bağımsız değerlendirmenizi rica ederim. Tatlı ve güzel aynı anda olunmaz mı beğeniyorum ki sevgilimsin dedi bana.
Eski eşininin konusunu açması karşılaştırması çekici bir güzellik değil ama falan demesi çokta beğenmediğini gösteriyor.
 
Bir erkeğe güzel miyim diye sormak çok ofsayt bir hareket, bir kadın güzel miyim diye sormaz güzelliğinden emin olur. Anında adam anlıyor kendi tipini beğenmiyor bana göre daha ezik hissediyor diye.

Adamın cevabı da ayrı ofsayt. Malesef beğenmiyorum, idare edersin sempatiksin demeye getirmiş. Beğendiği anlamı çıkmadığını siz de anlamışsınız aslında. Bence ilişkinizi bir gözden geçirin.
 
önceki konunuzu da hatırladım. adam işe yaramazın teki. annesiniz diye tüm rollerinizden sıyrılıp oturup çocuğunuza bakın demiyorum ama gerçekten bu adam mı ya istediğiniz? çocuğunuzla aynı ortamda belki aynı evde tutmak istediğiniz adam bu mu yani?

sorunuza gelecek olursak sizin bu konudaki yumuşak karnınızı görüp ona göre cevap vermiş işte. bundan sonra da böyle konularda hep bunu kullanacak. sizi bilinçli olarak daha da aşağıya çekecek. bence aklınızı başınıza toplayın.
 
Bu soruyu direkt muhatabına sorman daha dogru olur aslında ama .Beğeniyordur neden begenmesin ki adamsın sevgilisisin. Kilolarınızı verip kendinizi daha çok begenebilirsiniz.
 
evlendikten sonra tam 25 kilo aldım birgün şu soruyu sormadım ona yansıtmadım oda bana asla yansıtmadı bir erkege asla ama asla bu konularda taviz vermeyin özgüvenli olun yoksa zaten pusuda bekliyorlar
 
e sen kendini yermissin, kötü taraflarini soyleyip duruyorsun adamin seni guzel bulmasi mucize degil mi?
benim bir is arkadasim var. benim gözümde kilolu gibi kaldi çünkü hep diyet yapardi, biz yemekhanede yerken eslik ediyorsa "diyetisyenim kizacak" falan derdi, bir kilo verdim, besyuz gram almisim derdi, durup durup "bişektomi yaptirirsam yanaklarimin tombisligi gider" falan derdi.
haliyle kafamda kilolu tombiş diye kodlamisim. o is yerinden ayrilali epey oldu, gecenlerde eski bir grup resmimizi yollamis arkadaslardan biri, ozledik seni diye. bir baktim o resimde o arkadssim degil tombis baliketli blle degil. 165e 60 kilo falandir yani o da maksimum, 61 degildir. ama kendine sisman diye diye bziim de algimizi bozmus.
ayni sekilde bir arkadasimin kocasi onlar evlenmeden kac kere bulustuk, kac defa adami gördüm, nisaninda oynadik vs. birgun bir konudan konusurken "farketmissindir zaten skolyozu oldugu icin kambur duruyor" dedi arkadasim. Adam gözümde gayet dik duran biriydi birden "aaa haaketen" oldum adamin kamburlugu dikkatimi cekti. Bir diger arkadasim birkere çekilmiş azi disini gosterdi - "igrenc duruyor ya implantlar da cok pahali" falan dedi. o gunden beri kiz gulerken gözüm disine takiliyor yeminle o söyleyene kadar hic farketmenistim bile
siz de kendiniz hakkinda
kendimi kilolu olduğum için güzel bulmadığımı soyledim
böyle eleştiriler yapmaya devam edersiniz insanlarin gözünde oyle görünürsünüz.
kendinizi yermeyi birakin
adamin dedigi gibi sizi cekici bulmasa neden sizinle olsun ki? derdi ne yani neden vaktini harcasin, nazlasin? demek ki sizi cekici buluyor.
araya eski karisini niye atti onu anlamadim ama eski karisi da kilolu siz de kiloluysaniz demek ki adam kilolu kadin seviyor, çirpi bacak sevmiyordur.
 
1000120844.webp

pazar bunu demissin cuma actigin konuya bak😂😂
 
Back
X