e sen kendini yermissin, kötü taraflarini soyleyip duruyorsun adamin seni guzel bulmasi mucize degil mi?
benim bir is arkadasim var. benim gözümde kilolu gibi kaldi çünkü hep diyet yapardi, biz yemekhanede yerken eslik ediyorsa "diyetisyenim kizacak" falan derdi, bir kilo verdim, besyuz gram almisim derdi, durup durup "bişektomi yaptirirsam yanaklarimin tombisligi gider" falan derdi.
haliyle kafamda kilolu tombiş diye kodlamisim. o is yerinden ayrilali epey oldu, gecenlerde eski bir grup resmimizi yollamis arkadaslardan biri, ozledik seni diye. bir baktim o resimde o arkadssim degil tombis baliketli blle degil. 165e 60 kilo falandir yani o da maksimum, 61 degildir. ama kendine sisman diye diye bziim de algimizi bozmus.
ayni sekilde bir arkadasimin kocasi onlar evlenmeden kac kere bulustuk, kac defa adami gördüm, nisaninda oynadik vs. birgun bir konudan konusurken "farketmissindir zaten skolyozu oldugu icin kambur duruyor" dedi arkadasim. Adam gözümde gayet dik duran biriydi birden "aaa haaketen" oldum adamin kamburlugu dikkatimi cekti. Bir diger arkadasim birkere çekilmiş azi disini gosterdi - "igrenc duruyor ya implantlar da cok pahali" falan dedi. o gunden beri kiz gulerken gözüm disine takiliyor yeminle o söyleyene kadar hic farketmenistim bile
siz de kendiniz hakkinda
kendimi kilolu olduğum için güzel bulmadığımı soyledim
böyle eleştiriler yapmaya devam edersiniz insanlarin gözünde oyle görünürsünüz.
kendinizi yermeyi birakin
adamin dedigi gibi sizi cekici bulmasa neden sizinle olsun ki? derdi ne yani neden vaktini harcasin, nazlasin? demek ki sizi cekici buluyor.
araya eski karisini niye atti onu anlamadim ama eski karisi da kilolu siz de kiloluysaniz demek ki adam kilolu kadin seviyor, çirpi bacak sevmiyordur.