Bu şampuan Mecitefendinin değil mi?
yağlı saçlılar için uygun mu acaba?
Bugün markette maecitefenedinin yeni çıkarmış olduğu ısırgan şampuanını gördüm, eskisi değil ama bunu yeni satışasunmuş
10 tane bitki özü ve vitaminler varmış içinde.
Bunu da denemek istiyorum aslındafisfisfis
ya arkadaslar bu defne garlı nasıl kokuyor otacı alcaktım kokusundan vazgectm
yok tatlım, farklı ürünler. DFNGarlı, sadece şampuan yapıyor sanırım...ben de maskesini alacağım yakında. Şampuan olarak Bioblas'a başladım.
ya arkadaslar bu defne garlı nasıl kokuyor otacı alcaktım kokusundan vazgectm
Bu şampuan Mecitefendinin değil mi?
yağlı saçlılar için uygun mu acaba?
Bugün markette maecitefenedinin yeni çıkarmış olduğu ısırgan şampuanını gördüm, eskisi değil ama bunu yeni satışasunmuş
10 tane bitki özü ve vitaminler varmış içinde.
Bunu da denemek istiyorum aslındafisfisfis
defne garlı habipoğlu diye bir firmanın, sanırım sadece zeytinyağlı defneli şampuan yapmaya adamışlar kendilerini:) şampuan ve maske hariç bi ürününe rastlamadım. bana kalırsa yağlı saçlar için çok uygun ama bi arkadaş da çok yağlandırdığını söylemiş. kısacası denemeden bilmen zor olcak...
valla canım defne garlıdan sonra bana otacının kokusu çok güzel geldi..
o kadar diyeyim sen anlarsın nasıl koktuğunu kaydirigubbakcemile3
kızlar size tavsiyem eğer almayı düşünüyosanız sadece şampuanı almayın mutlaka saç bakım maskesini de alın. ben saç bakım maskesini kullanmasam eminim saçımı tarayamam banyodan sonra. ikisi bi bütün olarak çok iyi gamyoncuiremsu
Senin saç tipin nasıl canım yağlı mı?
Benim yağlı her gün yıkamak zorunda kalıyorum en fazla 2 gün kullanabiliyorum saçımı.
Maskesi daha da yağlandırır mı acaba?
Bir de ne gibi etkileri oldu saçınaa.s.
islandcım benim saç diplerim yağlıya dönük uçları çok işlemden kuru. ama her gün yıkamam. 2 gün kullanabiliyorum saçı 3. gün mutlaka saçlarım yapışır yağdan . bence her saç tipi için uygun bi şampuan. şampuan sonrası saç bakım maskesini diplerine uygulamazsın bi sorun olcanı sanmıyorum. ben memnunum eğer bi değişiklik olmazsa şampuanın etkisinde bir daha değiştirmem şampuanımı. saç maskesini yaptıktan sonra yumuşacık oluyo saçlarım. canlanmaya başladılar. ilk mesajda da söledim saçbakım uzmanının onayını da alınca ben bu şampuana inandım yani. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?