böyle yapmalıyız bak :))
değerini bilmesi için değer vermen bunu hissettirmen gerek..
ben her 2 saatte ararım bir sürü msjlar atarım aradan 3 saat geçsin sesim çıkmıyor ise meraklanır o arar. güzel şeyler söyler. gece yattığımızda bir sürü öperim öperim uyku arasında uyandığımızda bile seni çok seviyorum deriz birbirimize bınlar bir kez olmasın hemen sorar neyin var diye..
her telfn konuşmamızın sonunda seni çok seviyorum deriz. bunu duymadan da kapamayız.kavgalı olsak bile.
ve onu uyndırırken telefonla yada yanmında iltifatlar ederek uyandırırım. benim mükemmel harika kocacım aşkı diye başlarım. en çok senin şu huyunu seviyorum diye anlatırım. o da motive olur ve hep öyle davranır.
iyi davranışı övmek kötü davranışı bir kez uyarmak karşındakini istediğin insan haline getirir.
allah bozmasın maşallah... bizde öyleydik ta ki bu hafta sonuna kadar... ama bir an geliyoki o tatlı sakin bitanecik kocan (sevgilin) başkası olabiliyor. Ben çok kötü bi hafta sonu yaşadım. İlk kez böle olduk. ve sebebi benim çok şımarttım, çok taviz verdim. Şimdi iyiyz bir sorun yok çok şükür... Umarım herşey bu yazdıkların gibi devam eder. Fakat o günlerinde geleceğini bilmen lazım:) ben hazırlıksız yakalandım çok sarsıldımkaydirigubbakcemile5
böyle yapmalıyız bak :))
değerini bilmesi için değer vermen bunu hissettirmen gerek..
ben her 2 saatte ararım bir sürü msjlar atarım aradan 3 saat geçsin sesim çıkmıyor ise meraklanır o arar. güzel şeyler söyler. gece yattığımızda bir sürü öperim öperim uyku arasında uyandığımızda bile seni çok seviyorum deriz birbirimize bınlar bir kez olmasın hemen sorar neyin var diye..
her telfn konuşmamızın sonunda seni çok seviyorum deriz. bunu duymadan da kapamayız.kavgalı olsak bile.
ve onu uyndırırken telefonla yada yanmında iltifatlar ederek uyandırırım. benim mükemmel harika kocacım aşkı diye başlarım. en çok senin şu huyunu seviyorum diye anlatırım. o da motive olur ve hep öyle davranır.
iyi davranışı övmek kötü davranışı bir kez uyarmak karşındakini istediğin insan haline getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?