Değer mi zahmete?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadslar az önce özel bir bankadan sınav daveti aldım.Bireysel satış temcilcisi pozisyonu için.Şuan kursum var kursa gidiyorum katiplik için hazırlanıyorum.Sınav başka bir ilde olucak yarın sabah.Tecrübesi veya bilgisi olan var mı çalışma ortamı maaş vs diye?

Ben bir bankanın genel müdürlüğünde çalıştım, satış için crm uygulamaları yaptığımızdan satışçı arkadaşlarla sık sık görüşüyorduk. Aşağı yukarı hepsi banka şubesinde çalışmaktan, satış baskısından ve maaştan şikayet ediyordu. Kişisel özelliklere göre de değişir elbette ama ben hiçbir yakınıma bankada özellikle bir şubede çalışmayı tavsiye etmiyorum.

Ben torpilsiz girmistim,herkes torpille girecek diye bir sey yok.binlerce kisi aliniyor hepsi torpilli mi saniyorsunuz?
Sinava gidip bir sansinizi deneyebilirsiniz nihayetinde katiplige de girmis degilsiniz henuz.maasi bankadan bankaya degisiyor,satisin iyiyse maasin iyidir.kotu maas alan bir pozisyon degil.
Haa subede calismayi tavsiye edermiyim?hayir.

az maaş alıcaksnız ve sürekli satış baskısı olucak üzerinizde yeri gelicek esnaf mahalle dolaşcaksınız satış için.bunlara katlanırım diyosanız gidin şansınızı deniyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…