Degerım hep sonradan anlasılıyor galıba:)

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Arkadaslar bır yıl once nısanlımdan ayrıldım 3 yıllık bır gecmsımız vardı kendısı baya baya piskopattı söyle soylım senı gecmıste kımse öptumu? Eger bır öptüyse bıter bende gıt araştır bana guvenmıyorsan defol gıt dedım bu 3 yıl boyunca hep araştırdı cok sukur hıc bırsey çıkmadı ..Gecmıste cok kotu ıhanete uğramıştı evlecegı kız aynı anda 3 kısıyle daha gorusuyordu dünde mesaj atmış bana ben senın degerını bılemedım senın en kucuk yanlısın olmadı.....
Cunku hayatımda bırı varsa hıc bır erkek arkadaşım daha olsa yanı sıradan rahatsız olmasın dıye görüşmem benım tarzım degıl zaten gozum görmuyo normal erkek arkadaşlarımı bıle sıldım ailesi evden kovduğunda ıssızken hep yanında oldum hatta bır keresınde benım gıbı fakırımı buldun demıstı... Ama ayrılırken cok kotu seyler soylemıstı gözün yükseklerde falan demıstı bılmıyorum paylaşmak ıstedım cevapta yazmadım ama ıcımde kalanları yazmalmıydım?

blaşmaya değmez

sakın yazma sakın. bak sakın yapma. üç yıl öptü mü araştırdı ne demek. engelle onu. tabii ki senden iyisini bulamaz. ama sen bulabilirsin

Telime program falan yüklemişti gizlice nerdeyım falan hepsını arastıyormus eger senı bırı öptüyse senı anında bırakıcam derdı o derece hastaydı :\

radyoloğa katılıorum bi sadaka verip kurtlduğuna şükretmelisin böyle bi piskopattan zira kadın cinyetlerinin başrölü de böyle piskopatlar o yüzden msj fala atma bulaşa ona tekrar içimde birşeyler kaldı kusamadığım da deme zira bu sessizliğin ve umursamazlığıln onu çıldırtmaya yeter de atrar bile

Erkek arkadaşlarını gozu görmemek bir anda silmek vs.. sizin gibisini bulmakta zorlanmis olabilir tabi sindirebilecegi tipler karşısına pek çıkmadiysa demek...

Valla önceden pek onemsemezdım ama son zamanlrda bu kadın cınayetlerını görünce trıstım nısanlıykende annem yuzugu at bu adam hasta derdı yınede bırakmamıştım :\

sakın sakın elleme bulaşma bu manyaga . verilmiş sadakan varmış... yolda görürsen selam bile verme kaççç kaaaçççç

Telime program falan yüklemişti gizlice nerdeyım falan hepsını arastıyormus eger senı bırı öptüyse senı anında bırakıcam derdı o derece hastaydı :\

Iste kadinlar bu hasta ruhlu insanlar yuzunden öluyor bicaklaniyor kursunlaniyor kesknlikle.yazmayin unutsun... o rahatsiz, hasta ,normal degil

Cevap vermeyin kendini önemser falan şimdi.

değerniz anlaşılmamış, beyfendinin hayatında kimse olmadığından başa sarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…