Değerleri Yavaş Yükselip Başarili Olan Varmi

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?

yardımcı olabilecek kimse yokmu

yardımcı olabilecek kimse yokmu
Değerleri düzensiz artıp bebeklerini kucaklarına alanlar var hemen üzülmeyin.. kesenin gözükmesi için değeriniz daha düşük.. kimyasal gebeliklerde değerlerde artış değil düşüş oluyor, dış gebelik de içinde vajinal muayeneden sonra anlaşılıyor.. burda sizin durumunuzda olan o kadar çok arkadaş var ki kimileri olumlu devam etti, kimileride malesef olumsuz oldu.. bence stresten uzak durun.. 2 kat artış olmadan dogum yapan bir sürü örnekkk var. Allah yardımcınız olsun

cevabınız için teşekkür ederim..umarım yükselir yükselmiceksede hayırlısıyla ameliyatsız son bulur bu durum böyle dua ediyorum..

Arkadaslar size bir sorum olacak kafam cok karisik oncelikle allah isteyen herkeze saglikli sihatli evlatlar nasip etsin.. benim adet tarihim 19 kasim ilk beta hcg 95 ertesi gun 123 iki gun sonra 430 3gun sonra 1061 3 gun sonra keseyi gorduk ve o gun ki beta 1356 ertesi gunki 1060 ertesi gunki 1174 ve ben afallayio kaldim bole olup yukselen var mi

Slm bayanlar olumlu sonuç alan oldumu aranızda benim ilk testim 399 çıktı 6 gün sonra 995 çıktı 4 gün sonrası da 1330 çıktı

merhaba benim de değerlerim çok ama çok az artış gösteriyor ve iki katı değil dış gebelikten çok korkuyorum

Herkes ayni soruyu soruyor ama konu hakkinda ayni seyleri yaşamış ama iyi yönde sonuc almis kimse cvp vermiyor içim şişti sadece kotu sonuclar almis kisiler cvp vermiş kendkmi mutlu etmeye calistikca kotu seyler okuyorum allah rizasi ocin biride iyi bisey yazsin nolur

Benimde dün 14.61 di bugun yaptim 16.66 cikti yavas ilerliyo dusukmu yoksa kimyalsal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…