Değerleri Yavaş Yükselip Başarili Olan Varmi

Rabbim yardimcin olsun insallah gonlunuzden gecenleri duyarsiniz doktordan

Arkadaşlar merhaba;
14 Haziranda 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu.

8.gün 42,6 çıktı değerim sevinçten uçtum.

Bugün yani 10.gün 52,57 çıktı.

Çok moralim bozuldu. 2 günde 2 katına çıkması gerekir diye biliyorum. En azından %60 70 olmalı. Bizimki % 23 gibi artmış. 12.gün yani perşembe günü tekrarlıycam testi. Yükselir mi sizce ? Hevesim kursağımda kaldı çok üzgünüm..

canım üzülme 12.gün sonraki değerler önemli olan. bize sonucu bildir lütfen

canım üzülme 12.gün sonraki değerler önemli olan. bize sonucu bildir lütfen

Sonucu bildiriyorum 12.gün değerim 33 çıktı yani düştü. Kimyasal gebelik...
Evlat edinmeye başvurdum çok mutluyumm. Kızımı bekliyorum....

arkadslar meraba.çok acil cevap lutfen.gecen hafta perşembe gebelik testi yaptırdım hcg 1500 cıktı.ultrasonda göründü.dün tekrar gittik kese yine göründü ama hcg 2300 olmuş.çok az değil mi sizce.böyle olup normal bi gebelik yaşayan var mi

Bende bu durumu yaşıyorum
ilk 4.58
İki gün sonra
13.62
Ertesi gün
16.22
4 gün sonra bugün
90.33
Değer hep yükseldi iniş olmadı henüz ama buna yakın değerleri olupta normale dönen varmı?

Bende bu durumu yaşıyorum
ilk 4.58
İki gün sonra
13.62
Ertesi gün
16.22
4 gün sonra bugün
90.33
Değer hep yükseldi iniş olmadı henüz ama buna yakın değerleri olupta normale dönen varmı?

Zaten 3. Test fazlalik olmuş canım sanki.onun dışında hesaplayinca 2 kati ve ya daha fazla çıkmış sonuç. Tabi değer olarak çok düşüklerse onu bilmiyorum. Sonuç ne suan merak ettim

Benim tüp bebek 17 haziran transfer günüm test sonuçlarım
1) 20.14
2) 50.16 4 gün sonra tekrarla dedi doktor
3) 405 çıktı 15 gün sonra çağırdılar yavaş yükseliyormuş inşallah iyi olur herkes için rabbim isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah benim durumumda olup değeri yavaş yüksekenler varmı

Arkadaşlar benim durumum biraz tuhaf böyle olan varsa lutfen benimle paylaşın. Ben 8 haziran da transfer oldum.18 haziranda değerim 23 çıktı ve geleyim. Ama 1 gün sonra kanamam oldu ve değerim 43 çıkınca doktor devam dedi iğne yaptırdı. 2 gün sonra kanamam durdu ama kan değerim 23 e düştü. Doktor da düşük o zaman dedi ve ilaçları bıraktırdi. 5 gün sonra kontrol amaçlı test istedi ve değerim 427 olmuştu. Şaşırdı ve gebelik devam ediyor dedi.tekrar ilaçlar başladı tabi.sonra düzenli artışlar oldu 745 1286 gibi.ama cuma günü doktora gittim belki kese gözükür diye ama bişey yoktu.doktor da hemen bi test istedi değer 1436 çıktı yani artış azdı ve dış gebelik olabilir dedi.bugun tekrar test yaptım ve 1687 çıktı yani artış yine az yarın doktor bakcak Karar vercek dış gebelik mi diye.ama ben daha 4 haftayı yeni bitirdim bu hafta 5. Haftaya girince kese gozukmez mi acaba ne dusunecegimi bilemiyorum artık.

İnşallah iyi sonuçlar alırsın benımde yavaş yükseliyo bu duruma çok kafayı taktım 15 gün sonra çağırdı doktor keseye bakıcakmış senin değerlerin benimkinden güzel inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur

Arkadaslar bende bişey danışicam size bnm adetim 7 8 gün geçti geçtiğimiz cuma günü test yaptım 379.4 çıktı bugün yine yaptım 1437 çıktı sizce normal mi bu artış 5 haftalik olması lazım adet tarihine göre ama doktor snn 3 4 haftalik dedi siz ne dusunuyosunuz

Zaten 3. Test fazlalik olmuş canım sanki.onun dışında hesaplayinca 2 kati ve ya daha fazla çıkmış sonuç. Tabi değer olarak çok düşüklerse onu bilmiyorum. Sonuç ne suan merak ettim
Düşük oldu canım malesef hala tık yok aşılama yada tüp yaptırıcam artık çok yoruldum bu 4.gebelikti yine elim boş

Düşük oldu canım malesef hala tık yok aşılama yada tüp yaptırıcam artık çok yoruldum bu 4.gebelikti yine elim boş

Geçmiş olsun canim umudunu yitirme 4 oldu madem tüp yaptirirsin artık dediğin gibi

Tüp bebek transferinden 10 gün sonra 52, 12.gun 112, 16.gun 286 , 18. Gün 535 ve 20. Gün 540 değerlerde bi anormallik varmı lütfen yardımcı olun. Bu arada son testten önce az miktarda lekeleme oldu ?böle olupta bebeğini kucağına alabilen var mı lütfen yardımcı

Slm canım benim değerlerimde düşük başlamıştı yavsş yavaş yükseldi 11 gün önce oğlumu kucağıma aldım çok şükür moralini bozma sakın bende çok takmıştım kafaya moral çok önemli iyi düşün iyi olsun

selam arkadaşlar.aranizda yeniyim gordum ki benim sorunumdan yasayan cok tecrubeli arkadaslar var.benimde degerli fikirlerinize ihtiyacim var.Sat 19 mayis 17 haziranda hcg 298.20 20 haziran da 343 cikti.dr ultrasonda gebelik bulgusu gormedigini kesin hamile oldugumu dusunmedigini soyledi ancak bende kahverengi akinti vardi dusuk ihtimaline karsida igne yapti.ve 10 gun sonraya randevu verdi.simdi ben durumumu kavriyamiyorum.gebemiyim,dusukmu yapicam,boyle durumla karsilasan ve bebisini kucagian alan varmi aranizda

kızlar yeni katıldım benim transferden sonra 12 gün 12.8 çıktı 14.gün 18.15 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar test yaptır ona göre ne yapacağımıza karar verelim dedi. böyle olan var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…