fikri olan yok mu kızlarbenzer bişey yaşadınızmı ?3. tüp bebek denemem. ne de mutlu olmuştum, buradan ilan etmiştim..ilk pozitifimdi. maalesef sonuç hüsran. yorumlarınıza ihtiyacım var :
15 ocak transferin 11. günü 75
16 ocak transferin 12. günü 103
17 ocak transferin 13. günü 186
20 ocak transferin 16. günü 652
24 ocak transferin 20. günü 310
27 ocak transferin 23. günü 569
29 ocak transferin 25.günü 773
310 ayrı bi kliniktre, 75 ve 186 aynı, 652,569,773 başka bir klinikte
652 ye kadar her şey yolundaydı , iki kat artmıştı...böyle bişey başınıza geldimi. 310 dan düşseydi kimyasal diycektik ama şimdi kafam çok karışık..
yardımlarınız için teşekkürler
3. tüp bebek denemem. ne de mutlu olmuştum, buradan ilan etmiştim..ilk pozitifimdi. maalesef sonuç hüsran. yorumlarınıza ihtiyacım var :
15 ocak transferin 11. günü 75
16 ocak transferin 12. günü 103
17 ocak transferin 13. günü 186
20 ocak transferin 16. günü 652
24 ocak transferin 20. günü 310
27 ocak transferin 23. günü 569
652 ye kadar her şey yolundaydı , iki kat artmıştı...böyle bişey başınıza geldimi. 310 dan düşseydi kimyasal diycektik ama şimdi kafam çok karışık..
yardımlarınız için teşekkürler
tatlım progesteron baktır en kesin sonucu o şekilde öğrenirsin dış gebelik mi yoksa normal gebelik mi ayrımını biz oradan yapıyoruz.öpüyorum seni içini ferah tut.inşallah sonuç ii çıkacak öyle gözüküyo çünkü.
benden sana tavsiye cnm moralini yüksek tut. yüksek ihtimalle kan değerlerini 2 günde bi takip e devam edicek. bende senin durumundaydım ama çok şükür bebeğim benimle. sen hep dua et moral çok önemli ve hep rabbime dua et.. herşey yoluna giricek görüceksin
canım ya inşallah dış gebelik değildir değerlerin benimkilerle çok benziyo ben aralık 23 de ameliyat olmak zorunda kaldım inşallah seninki öle değildir allah yardımcın olsun inşallah...
canım ALLAH hakkında hayırlısını-sağlıklısını versin öncelikle..
bu değer artımı dış gebeliği gösteriyor.. ben mayıs ayında ilk denememi yaptırdım 2embriyo yerleştirildi..değerler;
10.gün:69,77
12.gün:120,07 tekrar test yapılmadı.. 10gün sonrası için kese görmeye gittik
değerim 238 idi
ertesi gün 221
2gün sonra 440
2gün sonra 550
düzgün bir ilerleme kaydetmeyen değerlerde mutlaka bir sorun oluyor.. ve hiç unutma rahim hatalı üretimi atıyor..
benim durumum hem iç gebe hem dış gebe olmuşum..
benim öncesinde zaten sağ tüpüm+yumurtalığım yoktu.. sağ tüpün küçük bir kısmı bırakılmış önceki ameliyatımda, embriyo gidip oraya yerleşmiş..
rahim içerisindeki tutunan embriyoyu sonlandırmış.. ve kendi gelişimine devam etti..
düşük yapıcı iğne vuruldum.. 2yada 3kere yapıldı bu iğne.. değer düşmeye başladı.. sonrasında da içeride gebelik ürünü kalmasın diye kürtaj yapıldı.. bazı doktorlar gerek duymuyor tabi.. her ikiside normal.. benim doktorum biraz detaycı..
erken teşhis olduğundan korkulacak bir durum yok eğer seninki dış gebelik ise.. yani herhangi bir organına zarar gelmeyecek inş.. ameliyata gerek olmayan bir dönemde olduğundan doktorun bekliyor.. ilaçla tedavisi mümkün..
ben sonrasında 4ay ara verdim 2.denemem yapıldı.. şükür kavuştum.. ALLAH.ım sana da nasip etsin..
eğer bu gebeliğin sağlıklı ise bunu.. değil ise en kısa zamanda sağlıklı bebişlerini nasip etsin..
şunu da ilave etmek istiyorum.. okuyacak arkadaşlar için; dış gebeliğe en büyük sebep SİGARA! ne olur çok dikkat edelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?