Değerli fikirlerinize ihtiyacım var :)

-Marshmellow-

jelibon
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
422
1.205
33
Merhaba,

Değerli fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim :KK56:

İçinizde daha önce huzurevi ziyaretinde bulunmuş olanlar olabilir ya da en azından yoksa bile fikirlerinizi almaktan mutlu olurum.

Ben bir huzurevi belirledim ve oraya ziyarette bulunmak istiyorum. Sorun ise ne götürmeliyim?

Aklıma gelen seçenekleri de sizinle paylaşayım, böylece hangisi daha uygun olur ya da bunların dışında ne olabilir ortaya çıkmış olur.

*Tatlı-tuzlu kurabiye
*Meyve
*Mevsim nedeniyle çorap ya da patik
*Pasta seçeneğini eliyorum çünkü şeker hastaları vardır mutlaka, canları ister ve yiyemezler

Şimdiden teşekkür ederim:KK36:

Bu dusuncen sahameymis.. Dusunmen bile yeter biliyor musun ? Orada ki insanlarin en fazla muhtac oldugu sey sohbet ve guler yuz . Ama tabi illa bir sey goturecegim diyorsan kesinlikle corap goturmeni tavsiye ederim. Sizi kutluyorum:KK60:

Bu dusuncen sahameymis.. Dusunmen bile yeter biliyor musun ? Orada ki insanlarin en fazla muhtac oldugu sey sohbet ve guler yuz . Ama tabii illa bir sey goturecegim diyorsan kesinlikle corap goturmeni tavsiye ederim. Sizi kutluyorum:KK60:
Teşekkür ederim. Aslında çok uzun zamandır bu fikir aklımda ve artık gerçekleştirmediğim için huzursuz olmaya başladım. Fikir için de teşekkür ederim :KK60:

Merhaba,

İçinizde daha önce huzurevi ziyaretinde bulunmuş olanlar olabilir ya da en azından yoksa bile fikirlerinizi almaktan mutlu olurum.

Ben bir huzurevi belirledim ve oraya ziyarette bulunmak istiyorum. Sorun ise ne götürmeliyim?

Aklıma gelen seçenekleri de sizinle paylaşayım, böylece hangisi daha uygun olur ya da bunların dışında ne olabilir ortaya çıkmış olur.

*Tatlı-tuzlu kurabiye
*Meyve
*Pasta seçeneğini eliyorum çünkü şeker hastaları vardır mutlaka, canları ister ve yiyemezler

Ben huzurevinde çalışırken ziyarete gelenler genelde çiçek falan getiriyordu. Pasta börek vs sık sık yiyorlar zaten. O yüzden minik hediyeler daha anlamlı olabilir. :)

Ben meyveyle gitmiştim. Kıştı bol bol meyve yemişlerdi. Sevinmiştim ben de:) çorap da güzel fikirmiş.
Teşekkür ederim öncelikle. Evet nedense benim de hep kafamda yaşlıların meyveyi sevmesi canlanııyor niye bilemedim. Ama şöyle bir şansım da var mesela daha sonra tekrar gidebilirim böylece iki seçenek gerçekleştirebilirim. Hafta içi malum çalıştığım için ziyareti bi Cumartesi ya da Pazar yapabileceğim ve bolca onlarla vakit geçirme imkanım da olacak...

Ben huzurevinde çalışırken ziyarete gelenler genelde çiçek falan getiriyordu. Pasta börek vs sık sık yiyorlar zaten. O yüzden minik hediyeler daha anlamlı olabilir. :)
Teşekkür ederim öncelikle. Aslında aklıma minik saksılarda hani sulanabilen çiçekler geldi. Odaları nasıldır bilemem hani pencere kenarında belki onlara iyi gelir çiçeğe bakmak ya da onun büyümesi falan diye fakat alerjisi olan olur mu? ya da başka şekilde zararlı olur mu diye düşünmekten eledim :)

Teşekkür ederim öncelikle. Aslında aklıma minik saksılarda hani sulanabilen çiçekler geldi. Odaları nasıldır bilemem hani pencere kenarında belki onlara iyi gelir çiçeğe bakmak ya da onun büyümesi falan diye fakat alerjisi olan olur mu? ya da başka şekilde zararlı olur mu diye düşünmekten eledim :)
Harikasın hep yapmak istediğim şey,nolur sonrasında neler yaşadığını paylaş benimle!
Benim aklımda ki hep yün yelekler,erkekler için kasket tarzı şapkalar,tavla vb şeylerdi tabi bu tür şeyler hediye olarak gider mi onuda bilmiyorum ama...yine de fikir olsun...

Harikasın hep yapmak istediğim şey,nolur sonrasında neler yaşadığını paylaş benimle!
Benim aklımda ki hep yün yelekler,erkekler için kasket tarzı şapkalar,tavla vb şeylerdi tabi bu tür şeyler hediye olarak gider mi onuda bilmiyorum ama...yine de fikir olsun...
Ben de uzun zamandır içimde artık kocaman olmuş bu fikri gerçekleştirmek istiyorum ilk fırsatta. Mutlaka yazarım sana. Aslında bir fikir daha geldi aklıma ama etrafımda fotoğraf tutkunu bi arkadaşım var mı bi yoklamam lazım :)) Bunun için tabi idareden ekstra izin almak gerekli olabilir diye düşünüyorum. Her birinin fotoğrafını çekip sonra onları çerçeveletip kendilerine hediye etmek ama işte önce bir ortamı, kuralları vs bilmem lazım :))

Çorap ,tülbent,tesbih yada içine sağlık huzur iyi dileklerinizin yazılı olduğu kartpostallar. Aslında resimleri belirleyip siz de kartpostal bastirabilirsiniz. Kaç kişilik bastıracaksanız belirleyin. Belgin doruk, ekrem bora, türkan şoray resimleri hoslarina gider yada Türk bayraklı, Atatürk resimli, Çanakkale temalı, Cumhuriyet temalı kartpostallar, vintage kartpostallar.. pek çok seçeneği olabilir. Örneğin gazi var mı onu öğrenin. Çoğunluk Cumhuriyet nesli emin olun en çok milliyetçi ögelerden hoşlanırlar.

Çorap ,tülbent,tesbih yada içine sağlık huzur iyi dileklerinizin yazılı olduğu kartpostallar. Aslında resimleri belirleyip siz de kartpostal bastirabilirsiniz. Kaç kişilik bastıracaksanız belirleyin. Belgin doruk, ekrem bora, türkan şoray resimleri hoslarina gider yada Türk bayraklı, Atatürk resimli, Çanakkale temalı, Cumhuriyet temalı kartpostallar, vintage kartpostallar.. pek çok seçeneği olabilir. Örneğin gazi var mı onu öğrenin. Çoğunluk Cumhuriyet nesli emin olun en çok milliyetçi ögelerden hoşlanırlar.
Teşekkür ederim :)) fikirleri okusukça hepsini birden gerçekleştirmek istiyorum valla çok heyecanlandım :))

Güzel ve anlamlı düşüncenizden dolayı tebrik ediyorum öncelikle, ziyaretiniz sırasındaki duygularınızı, karşılanma, vs. paylaşırsanız memnun oluruz..
Hediye olarak aklıma pek bir şey gelmiyor gerçi ama kalıcı bir nesne olursa, onlar için de kullandıkça, baktıkça manevi yönden güç ve moral verir diye düşünüyorum. Gıda ihtiyaçları karşılanıyordur yeterince sanıyorum..

Birinde toplum sağlığıydı galiba tüm yaşlılara bardakta çiçek getirmişti. Yaşlılardan önce çalışanlar hücum etmişti. Kapış kapıştı çiçekler :)) çiçek genelde yaşlılara hayat enerjisi oluyor ya. Bizde bir teyze vardı, balkonu komple çiçekti, Allah rahmet eylesin.

Canım hiiiiiçç yiyecek götürme.
O yiyecekleri onlara vermiyorlar personel kendi arasında yiyor.
Çünkü dedelere, ninelere yasak o yemekler.
Sana çok daha yararlı ve ihtiyaçları olan şeyler yazacağım onları al götür.

Don,
Atlet,
Çorap ( lastikli olmasın)
Patik,
Tülbent,
Sabun,
Tespih,
Süveter, hırka
Etek vs.
Temiz bezler,
Yatak alezleri vs...

Eğer toplu yardım yapacaksan da huzurevi yemekhanesine;
Yağ, salça, peynir, baklagiller, un; et gibi toplu alımlar yap.

Güzel ve anlamlı düşüncenizden dolayı tebrik ediyorum öncelikle, ziyaretiniz sırasındaki duygularınızı, karşılanma, vs. paylaşırsanız memnun oluruz..
Hediye olarak aklıma pek bir şey gelmiyor gerçi ama kalıcı bir nesne olursa, onlar için de kullandıkça, baktıkça manevi yönden güç ve moral verir diye düşünüyorum. Gıda ihtiyaçları karşılanıyordur yeterince sanıyorum..
Teşekkür ederim, ziyareti gerçekleştirdiğimde mutlaka paylaşırım hem belki benim gibi aklında olupta gerçekleştiremeyenler için de bir fikir olur ortamlar nasıl, nelere izin veriliyor neler yasak vs. :)

Birinde toplum sağlığıydı galiba tüm yaşlılara bardakta çiçek getirmişti. Yaşlılardan önce çalışanlar hücum etmişti. Kapış kapıştı çiçekler :)) çiçek genelde yaşlılara hayat enerjisi oluyor ya. Bizde bir teyze vardı, balkonu komple çiçekti, Allah rahmet eylesin.
Tecrübenize dayanarak soruyorum o halde :) Bu tür birşeye izin verirler mi yani minik saksılarda çiçeklere? Ama tabi dediğiniz gibi çalışanlar hücum ederse yazık olur :)))

Teşekkür ederim :)) fikirleri okusukça hepsini birden gerçekleştirmek istiyorum valla çok heyecanlandım :))
Çok iyi bir fikir. Bir kaç defa gider

Ayna tarak takımı da geldi aklıma. Buna nineler çok sevinebilir. Sıradan plastik aynalar bile alsanız kartondan çerçeve yapabilir, boncuklarla vs süsleyebilir güzel hediye paketleri yapabilirsiniz. Biraz bakınınca bile çıkıyor videolara ; eşya yenileme, eskitme , DIY vs... silikonla bir yüzey üzerine kabarcık oluşturup kuruttuktan sonra üzerini alüminyum folyo ile kaplayıp sonra boyama ile eskitmek suretiyle çerçeve yapan bir hanımın videosunu görmüştüm. Çerçeve metal kabartma gibi duruyordu. Hobi marketlerde daha neler bulursunuz. Ucuz dediginiz malzemelerle de ne güzel şeyler yapilabilir. Ama bir kartpostal parçası da gönül almaya yeter. Asıl orada insanları gözlemleyin. Moral verin. Onlara genç bir insanla konusur gibi davranin neselendirin. Bu herseyden daha guzel olir galiba. Ne guzel dusunmussunuz cok duyarli.

Canım hiiiiiçç yiyecek götürme.
O yiyecekleri onlara vermiyorlar personel kendi arasında yiyor.
Çünkü dedelere, ninelere yasak o yemekler.
Sana çok daha yararlı ve ihtiyaçları olan şeyler yazacağım onları al götür.

Don,
Atlet,
Çorap ( lastikli olmasın)
Patik,
Tülbent,
Sabun,
Tespih,
Süveter, hırka
Etek vs.
Temiz bezler,
Yatak alezleri vs...

Eğer toplu yardım yapacaksan da huzurevi yemekhanesine;
Yağ, salça, peynir, baklagiller, un; et gibi toplu alımlar yap.
Çok teşekkür ederim fikirlerin için. Bunları da not alıyorum hemen :))

Merhaba,

*Tatlı-tuzlu kurabiye
*Meyve

Düşüncen çok güzel.
Daha önce huzur evi ziyareti yapmış biri olarak, kurabiyeyi eleyelim...

Meyve, çorap veya patik.
Eğer imkanın varsa hırka, şal, yelek tarzı birşeyler götürebilirsin.
Hangi Huzur evine gideceksin bilmiyorum, eğer imkanları kısıtlı olan devlet huzur evinden birine gideceksen kesinlikle bu dediklerimden götürmende fayda var.

İyi ziyaretler dilerim.

Back
X