Değerli fikirlerinize ihtiyacım var :)

Çok iyi bir fikir. Bir kaç defa gider

Ayna tarak takımı da geldi aklıma. Buna nineler çok sevinebilir. Sıradan plastik aynalar bile alsanız kartondan çerçeve yapabilir, boncuklarla vs süsleyebilir güzel hediye paketleri yapabilirsiniz. Biraz bakınınca bile çıkıyor videolara ; eşya yenileme, eskitme , DIY vs... silikonla bir yüzey üzerine kabarcık oluşturup kuruttuktan sonra üzerini alüminyum folyo ile kaplayıp sonra boyama ile eskitmek suretiyle çerçeve yapan bir hanımın videosunu görmüştüm. Çerçeve metal kabartma gibi duruyordu. Hobi marketlerde daha neler bulursunuz. Ucuz dediginiz malzemelerle de ne güzel şeyler yapilabilir. Ama bir kartpostal parçası da gönül almaya yeter. Asıl orada insanları gözlemleyin. Moral verin. Onlara genç bir insanla konusur gibi davranin neselendirin. Bu herseyden daha guzel olir galiba. Ne guzel dusunmussunuz cok duyarli.
Boyama işleri benim çalışmamdan dolayı beni aşar yani o kadar vaktim olmaz. Keşke olsa, bu saydıkların harika yani insanın el emeğini hediye olarak vermesi ayrı bir güzel ve çok da anlamlı. Evet sohbet ve gözlem kesinlikle yapıcam. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın İl Müdürlüğü sayfasında kapasitesinin 268 olduğunu okudum tabi kapasite dolu mu bilemedim. Hem mail atıcam hem de idare ile görüşecem böylece kadın ve erkek sayısını da öğrenmiş olurum:KK200:

Merhaba,

Değerli fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim :KK56:

İçinizde daha önce huzurevi ziyaretinde bulunmuş olanlar olabilir ya da en azından yoksa bile fikirlerinizi almaktan mutlu olurum.

Ben bir huzurevi belirledim ve oraya ziyarette bulunmak istiyorum. Sorun ise ne götürmeliyim?

Aklıma gelen seçenekleri de sizinle paylaşayım, böylece hangisi daha uygun olur ya da bunların dışında ne olabilir ortaya çıkmış olur.

*Tatlı-tuzlu kurabiye
*Meyve
*Mevsim nedeniyle çorap ya da patik
*Pasta seçeneğini eliyorum çünkü şeker hastaları vardır mutlaka, canları ister ve yiyemezler

Şimdiden teşekkür ederim:KK36:

Sabah sabah boyle bir konu okumak ve guzel kalpli insanlarin var oldugunu gormek inanin cok guzel.

Ilgi ve guler yuz herhalde yaslilara sunulacak en guzel hediyeler olmali. Bunlarin yaninda arkadaslarin da tavsiye ettigi gibi yiyecek harici minik hediyeler de hoslarina gidecektir mutlaka. Gozlerindeki isiltiyi gormek paha bicilemez.

Ziyarete iliskin deneyim ve gozlemlerinizi dr bizimle paylasabilir misiniz rica etsem?

Düşüncen çok güzel.
Daha önce huzur evi ziyareti yapmış biri olarak, kurabiyeyi eleyelim...

Meyve, çorap veya patik.
Eğer imkanın varsa hırka, şal, yelek tarzı birşeyler götürebilirsin.
Hangi Huzur evine gideceksin bilmiyorum, eğer imkanları kısıtlı olan devlet huzur evinden birine gideceksen kesinlikle bu dediklerimden götürmende fayda var.

İyi ziyaretler dilerim.
Çok teşekkür ederim. İmkanlarını bilmiyorum kapasitesi 268 kişilik ve personel sayısı 218 diye belirtilmiş Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın İl Müdürlüğü sayfasında.

Sabah sabah boyle bir konu okumak ve guzel kalpli insanlarin var oldugunu gormek inanin cok guzel.

Ilgi ve guleryuz herhalde yaslilara sunulacak en guzel hediyeler olmali. Bunlarin yaninda arkadaslarin da tavsiye ettigi gibi yiyecek harici minik hediyeler de hoslarina gidecektir mutlaka. Gozlerindeki isiltiyi gormek paha bicilemez.

Ziyarete iliskin deneyim ve gozlemlerinizi dr bizimle paylasabilir misiniz rica etsem?
Teşekkür ederim :) Mutlaka paylaşıcam sizlerle bu muhteşem deneyimi :KK36:

ben gitmiştim.
bende öyle çorap patik tülbent atlet götürmüştüm
ve hepsi sigara istemişti:)
birde sigara almak için para
galiba orda sigara içmeleri yasak

Merhaba,

Değerli fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim :KK56:

İçinizde daha önce huzurevi ziyaretinde bulunmuş olanlar olabilir ya da en azından yoksa bile fikirlerinizi almaktan mutlu olurum.

Ben bir huzurevi belirledim ve oraya ziyarette bulunmak istiyorum. Sorun ise ne götürmeliyim?

Aklıma gelen seçenekleri de sizinle paylaşayım, böylece hangisi daha uygun olur ya da bunların dışında ne olabilir ortaya çıkmış olur.

*Tatlı-tuzlu kurabiye
*Meyve
*Mevsim nedeniyle çorap ya da patik
*Pasta seçeneğini eliyorum çünkü şeker hastaları vardır mutlaka, canları ister ve yiyemezler

Şimdiden teşekkür ederim:KK36:
Meyve ve patik

Ne mutlu sana öyle güzel düşüncelerin var ki çocuk esirgemeye de gitmenizi öneririm benim de aklımda.:super:
Teşekkür ederim. Çocuk esirgeme de aklımda hatta yaşadığım şehirde sadece bir tanesenin yerini biliyorum ama oturduğum semte uzak ama ona da birşeyler düşünecem inşallah :))

Ne kadar güzel sizin gibi insanlara ihtiyacımız var gerçekten, biz bu pazar günü eşimle ziyarete gittik 15 günde bir gidiyoruz 1 saat kadar duruyoruz bir sürü annemiz oldu orda :)
Biz giderken bu sefer pijama takımı aldık ama tabi ikinci gidişimiz olduğu için az çok bildik ölçülerini tavsiye ederim çok mutlu oldular.
Bir de bir miktar para bıraktık devlet karşılıyor ama özel ihtiyaçları olursa harcansın istedik bazen pazardan Canları bişey istiyormuş onu alıyorlarmış ya da iç çamaşırı gibi harcanması için bıraktık :KK52:

Ne kadar güzel sizin gibi insanlara ihtiyacımız var gerçekten, biz bu pazar günü eşimle ziyarete gittik 15 günde bir gidiyoruz 1 saat kadar duruyoruz bir sürü annemiz oldu orda :)
Biz giderken bu sefer pijama takımı aldık ama tabi ikinci gidişimiz olduğu için az çok bildik ölçülerini tavsiye ederim çok mutlu oldular.
Bir de bir miktar para bıraktık devlet karşılıyor ama özel ihtiyaçları olursa harcansın istedik bazen pazardan Canları bişey istiyormuş onu alıyorlarmış ya da iç çamaşırı gibi harcanması için bıraktık :KK52:
Çok teşekkür ederim. Siz ve eşinizi de ayrıca tebrik ederim. Bunları duymak harika :) Fikirleri not alıyorum :KK68:

Back
X