- 26 Şubat 2017
- 422
- 1.205
- 33
- Konu Sahibi -Marshmellow-
Boyama işleri benim çalışmamdan dolayı beni aşar yani o kadar vaktim olmaz. Keşke olsa, bu saydıkların harika yani insanın el emeğini hediye olarak vermesi ayrı bir güzel ve çok da anlamlı. Evet sohbet ve gözlem kesinlikle yapıcam. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın İl Müdürlüğü sayfasında kapasitesinin 268 olduğunu okudum tabi kapasite dolu mu bilemedim. Hem mail atıcam hem de idare ile görüşecem böylece kadın ve erkek sayısını da öğrenmiş olurumÇok iyi bir fikir. Bir kaç defa gider
Ayna tarak takımı da geldi aklıma. Buna nineler çok sevinebilir. Sıradan plastik aynalar bile alsanız kartondan çerçeve yapabilir, boncuklarla vs süsleyebilir güzel hediye paketleri yapabilirsiniz. Biraz bakınınca bile çıkıyor videolara ; eşya yenileme, eskitme , DIY vs... silikonla bir yüzey üzerine kabarcık oluşturup kuruttuktan sonra üzerini alüminyum folyo ile kaplayıp sonra boyama ile eskitmek suretiyle çerçeve yapan bir hanımın videosunu görmüştüm. Çerçeve metal kabartma gibi duruyordu. Hobi marketlerde daha neler bulursunuz. Ucuz dediginiz malzemelerle de ne güzel şeyler yapilabilir. Ama bir kartpostal parçası da gönül almaya yeter. Asıl orada insanları gözlemleyin. Moral verin. Onlara genç bir insanla konusur gibi davranin neselendirin. Bu herseyden daha guzel olir galiba. Ne guzel dusunmussunuz cok duyarli.