- 28 Mart 2021
- 129
- 102
- 53
- 37
- Konu Sahibi Perfect lady
-
Ne konuda kırmak istemiyorlar?arkadaşlarima soruyorum onlar da bişey demiyorlar beni kırmak istemiyorlar galiba.
Üniversite de olmuştu ama karşı taraftan bir adım görmeyince ben de adım atamadimSizin sevdiğini birileri oldu mu, istemediniz mi acaba bu tür şeyler hayatınızda?
Bişey derlerse kırılırm diye mi düşünüyorlar acaba dedim ama eleştiriye açık biriyimdirNe konuda kırmak istemiyorlar?
Profesyonel destek almayi hiç düşünmemistim bunu değerlendiricem evet az çok kendime uzatmadan anlatmaya çalıştım ama tanıyanlar da bişey demiyor kiBurada kimse sizi tanımıyor, sağlıklı cevaplar alacağınızı düşünmüyorum. Hatta nahif bir insansanız kalbiniz bile kırılabilir.
Ama yaşadığınız durum pek olağan akışa uymuyor, dolayısıyla terapiste danışın. Mutlaka altında yatan bir sebep vardır.
Belki özgüvensizlik, belki güvensizlik, yaşadığınız bir olay, kendine değer vermeme gibi milyon tane şey olabilir.
Söyleyen iki kişi olmuş anneme ama bana pek uygun değillerdi ben üniversite mezunuyum mesela isteyen lise mezunu bile değil lise terk veya işi gücü yok veya çalışmakta gözü yok öyle tiplerPeki evlilik için sağdan soldan isteyen citlatan vs. demi olmadı.yanlis anlasilmasin evlenin anlamında değil hani bir vesile bir bahaneyle tanisirsin vs.acaba sizmi eliyorsunuz o açıdan sordum
Anladim tabi ıssız gucsuzde olmaz öyle.ama atıyorum lise mezunu ama aktif biri mezuniyete bakarak eleme çünkü öyleleri varki mezunlra taş cikartir.birde.is çıkışı yada hafta sonu arkadaşınla AVM dolasmak gibi,ne bileyim düğün kına,kız kıza davetler vs.seyleri kaçırma kısaca daha göz önünde olabilirsin.nacizane tavsiyem.Söyleyen iki kişi olmuş anneme ama bana pek uygun değillerdi ben üniversite mezunuyum mesela isteyen lise mezunu bile değil lise terk veya işi gücü yok veya çalışmakta gözü yok öyle tipler
Evet haklısınız ama işsiz tipler gibi düşünün. Yaşitlarim arkadaşlarim da hep evli küçük çocuklari var dışarı çıkmıyolar evleriyle eşleri çocuklarıyla ilgileniyorlar doğal olarak ben arada tek veya kardeşimle falan çıkıyorumAnladim tabi ıssız gucsuzde olmaz öyle.ama atıyorum lise mezunu ama aktif biri mezuniyete bakarak eleme çünkü öyleleri varki mezunlra taş cikartir.birde.is çıkışı yada hafta sonu arkadaşınla AVM dolasmak gibi,ne bileyim düğün kına,kız kıza davetler vs.seyleri kaçırma kısaca daha göz önünde olabilirsin.nacizane tavsiyem.
Nasıl yani biraz detay verebilir misiniz :) çok merak ettimGülümsemek pozitif bir enerji saçmak çok önemli bence. Bir arkadasum var sizin anlattığıniz gibi özenli bir kız ama karşı cinsle münasebette çok ketum ve sevimsiz
Güzelin talihi çirkin olur derdi annem .ben de beğenilen biriyim ama çok fazla nazar oluyor üzerimizde o yüzden çoğu şey rast gitmiyor aşkta da olduğu gibiValla benim de var böyle arkadaşlarım güzel işli güçlü nazik hamarat ama hiç talibi olmamış ve hala olmuyor. Eşimin bir arkadaşıyla tanıştırdık hatta tanışma yemeğinde biz de vardık gayet bence uyumlulardı sohbet muhabbet iyiydi ama çocuk istemedi sonra. Hani denklerdi anlayamıyorum ben de bazı kadınlarda kadınların anlamadığı ama sadece erkeklerin anladığı bir iticilik mi var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?