Değerli hanımlar tavsiyeleriniz benim için kiymetlidir

Ayy para muhabbeti kanayan yaramız zaten çoğumuzun.

Aracı olunmak istenmemesinden ziyade günümüzde nedense çok kalitesiz ve sorunlu kişiler anca bu aracı muhabbetlerine giriyorlar.yani çıksa da pek birşey değişmiyor ki.ya da kibirli oluyorlar.kadıncağızların morali bozulduğuyla kalıyor.zorla 1 buluşma ayarlanıyor.sonra şöyleydi böyleydi bitti gitti.ben o devrin tarihe karıştığını düşünüyorum.ezik büzük, çürük çarık, asosyal, konuşmayı bile bilmeyen tipler.yine sinirlendim.millet nasıl hallediyor bu işleri bilmem.koca büyük nimet kızlar.şuan okuyan evliler gece kocasına sıkı sıkı sarılsın bence.sizi resmen kurtarmışlar

Bu konu üzerine derin düşünenlerdenim bende vardığım kanılar şunlar
1. En yğksek ihtimal bu nazar. Kesinlikle nazar. Bizdeki nazar karşımızdaki insanada tesir edermiş olmayan saçma sebeple bitermiş ilişkiler yada engel olan saçma bi enerji oluşurmış karşı tarafta
2.okuyan çalışan ayaklatı üzerinde duran kadınlardan korkuyo bence erkekler benim 2 görüşmemde ben bunu hissettim katşı taraf kendini benden aşağı gördü sanırım bu kızın bana ihtiyacı yok triplerine girdiler
3.dışatıya iyi enerji yayın diyolat ya bu kezde yaaa bu kız çok mutlı enerjik neşeli hayatında biri mi var diyolar
4.hanım hanımcık başı önde olunca sessiz sakin olıncada evlimisin sen diyen bile oldu bana

Bilmiyorum aklıma gelenler bunlar napmalı bende bilmiyorum. Ama tek inandığım nasip bu işler. İstediğin kadar çabala konjş ağla iste olmuyunca olmuyo. Nasip ise de eğer insnaın ağzı dili bağlanıho

Bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum ne yalan söyleyeyim:) herkes prezentabl olduğumu söyler ama

Guvenebilcegim kimsenin referansı olmadı bu zamana kadar olsa bir görüşürdüm

Tespitleriniz için çok teşekkürler herkesin yazdıkları üzerine düşünüyorum ve aksiyon alacağım inşallah. Nazar için öneriniz var mı nasıl üstümden atabilirim çok nazara gelirim ben nazardan hastanelik bile olmuştum

Hiççççç bi bildiğim yok benimde nazar için maaleaef . Bende araştıryorum. Sadece ayetelkürsi okuyorum sadaka vermeye çalışıyorum. Bunlara rağmen nazardan bi ölmediğim kaldı gerçekten

twitterda bir sürü incel ağlıyor. bu topraklarda asıl femcellik var.
Aynen.gülme attım ama gerçekten çok ciddi bir sorun.hasbelkader kendini kurtaran kadınlarımız da var tabi ama şansın tutarsa artık.ki onun da garantisi yok.o incel denilen tayfa o kadar döküntü ve kalitesiz ki hiçbir kadının işine yaramıyor.sorun buradan çıkıyor.birinin çıkıp şu topluma ilişki nasıl yaşanır, nasıl başlatılır diye adamakıllı bir ders vermesi gerekiyor.baksana kendi başımıza beceremiyoruz belli ki.

twitterda bir sürü incel ağlıyor. bu topraklarda asıl femcellik var.
Şimdi biraz Google ladım ne olduğunu yeni öğreniyorum ben yazım hatası sanmıştım. Boylesi bir tespite ihtiyacim yok. İncel femcel falan ne saçma şeyler lütfen siz benim konuma yorum yapmayın ya

Dışarıdan bakınca duvarlarınız var gibi görünüyor olabilir mi? Bunu aşmak lazım eğer böyleyse.
İş dışı sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Tiyatro kursu, korolar vs. Yeni bir çevre edinebilirsiniz. Sizi tanımıyorum ama belki bir habitatınız var, bunu kırmak yeni insanlarla tanışmak önemli

Şimdi biraz Google ladım ne olduğunu yeni öğreniyorum ben yazım hatası sanmıştım. Boylesi bir tespite ihtiyacim yok. İncel femcel falan ne saçma şeyler lütfen siz benim konuma yorum yapmayın ya
Birşey dememiş kız niye tersledin şimdi? Hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz.biz de tuzukuru değiliz.

vakti saati gelmemistir olmayanda da vardir bir hayir Rabbim hakkinizda hayirli es adayi cikartsin ve cok mutlu olmanizi dilerim

benim kuzenim de böyle durumda 37 yaşında çok güzel baksan 37 demezsin asla huyu da kötü değildir öğretmen mesleği de var. ama olmuyor hiç ona yazan eden olmamış. ilk adımı da atacak birisi değil. aracı olanlar da ipsiz sapsız adamları öneriyor. geçen ona ısrar ettim tinder okc aç diye açmadı. ama sevgiye de çok aç. adım da atmıyor. nasıl olur sonu bilemiyorum

Ben okcden tanışıp evlendim, düzgün insanlar da var .

Ben okcden tanışıp evlendim, düzgün insanlar da var .
her şey evlilik değil ya bence ilişki bir ihtiyaç. insan sevmek sevilmek ilgi görmek istiyor. benim de arkadaşım orda biriyle tanıştı ve evlendi çocuk bile yaptı. geçen annemin arkadaşı bir tane uygulamadan kendine koca buldu evlendi. ben hep yüzyüze tanıştığım insanlarla sevgili oldum ama sevgi ihtiyacım olsaydı kullanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…