- Konu Sahibi Perfect lady
-
Ayy para muhabbeti kanayan yaramız zaten çoğumuzun.Ben jestlerden ince düşünceden hoşlanırım ama karşımdaki insan zaten bunları yapmaktan yoksun .özel günlerde sadece mecburi bi şeyler yapıyor gibi hissettiriyor yani en sonki ilişkimde para muhabbeti çok fazla oluyordu .yoruldum bu mevzulardan ..
Aracı olunmak istenmemesinden ziyade günümüzde nedense çok kalitesiz ve sorunlu kişiler anca bu aracı muhabbetlerine giriyorlar.yani çıksa da pek birşey değişmiyor ki.ya da kibirli oluyorlar.kadıncağızların morali bozulduğuyla kalıyor.zorla 1 buluşma ayarlanıyor.sonra şöyleydi böyleydi bitti gitti.ben o devrin tarihe karıştığını düşünüyorum.ezik büzük, çürük çarık, asosyal, konuşmayı bile bilmeyen tipler.yine sinirlendim.millet nasıl hallediyor bu işleri bilmem.koca büyük nimet kızlar.şuan okuyan evliler gece kocasına sıkı sıkı sarılsın bence.sizi resmen kurtarmışlarSimdiye kadar hic kafama takmadim demissiniz ya bazen hic fark etmeden fikrimiz enerji olarak karsi tarafa gecer. Belki iliskiye kapali enerjisi yaydiniz. Yada bazen bu kadin yalniz degildir hissiyati olusuyor karsi tarafta, oda olabilir. Birde tabii nasip kismet bu isler. Yani illaki sizde bir sorun vardir diyemeyiz ki bunu zaten sizi ṣahsen tanimadan soylemek mumkun degil. Sosyallikte cok onemli. Yani sadece insanlarla karsilasmak yetmiyor. Ne kadar sosyallik o kadar cok muhabbet oluyor. O muhabbet icindede belki soz ozel hayata geliyor derken niyetler istekler dile geliyor. Bugun artik araci kimse olmak istemiyor ama belki boyle bi durumda oda olusabilir. Ama yinede gunun sonunda herseyi kader belirliyor diye inananlardanim ben. Elbette çaba da onemlidir diye düşünüyorum. Rabbim bekleyen isteyen herkese hayirli kismetler nasip etsin hayirlisiyla vede tez zamanda diyeyim
Bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum ne yalan söyleyeyim:) herkes prezentabl olduğumu söyler amaBen evliyim, uzun yıllar da eşimle beraberdim ama çevremde çalıştığımız için uzunca yıllar sevgilisi/evli olan bir çok insana bakan ya da yazan tipler oldu bana hiç öyle yaklaşımlar söz konusu olmadı, bundan önce de olmazdı. O sizin çevreye yaydığınız enerjiyle çok alakalı. Beni lisede bir çok kişinin beğendiğini birbirleri yüzünden yaklaşmaya korktuklarını ben yıllar sonra lise arkadaşımdan öğrenmiştim mesela halbuki ben, bana göre sümsük bi tiptim ve beni kimse beğenmiyor diye üzülürdümsizin çevreye yaydığınız enerji ve kendinize olan güveniniz çok önemli. Kendinizi beğenir misiniz mesela, burdan bile başlayabilirsiniz, ben hiç beğenmezdim… Gibi… umarım anlatabilmişimdir…
Guvenebilcegim kimsenin referansı olmadı bu zamana kadar olsa bir görüşürdümAracı olunmak istenmemesinden ziyade günümüzde nedense çok kalitesiz ve sorunlu kişiler anca bu aracı muhabbetlerine giriyorlar.yani çıksa da pek birşey değişmiyor ki.ya da kibirli oluyorlar.kadıncağızların morali bozulduğuyla kalıyor.zorla 1 buluşma ayarlanıyor.sonra şöyleydi böyleydi bitti gitti.ben o devrin tarihe karıştığını düşünüyorum.ezik büzük, çürük çarık, asosyal, konuşmayı bile bilmeyen tipler.yine sinirlendim.millet nasıl hallediyor bu işleri bilmem.koca büyük nimet kızlar.şuan okuyan evliler gece kocasına sıkı sıkı sarılsın bence.sizi resmen kurtarmışlar
Tespitleriniz için çok teşekkürler herkesin yazdıkları üzerine düşünüyorum ve aksiyon alacağım inşallah. Nazar için öneriniz var mı nasıl üstümden atabilirim çok nazara gelirim ben nazardan hastanelik bile olmuştumBu konu üzerine derin düşünenlerdenim bendevardığım kanılar şunlar
1. En yğksek ihtimal bu nazar. Kesinlikle nazar. Bizdeki nazar karşımızdaki insanada tesir edermiş olmayan saçma sebeple bitermiş ilişkiler yada engel olan saçma bi enerji oluşurmış karşı tarafta
2.okuyan çalışan ayaklatı üzerinde duran kadınlardan korkuyo bence erkekler benim 2 görüşmemde ben bunu hissettim katşı taraf kendini benden aşağı gördü sanırım bu kızın bana ihtiyacı yok triplerine girdiler
3.dışatıya iyi enerji yayın diyolat ya bu kezde yaaa bu kız çok mutlı enerjik neşeli hayatında biri mi var diyolar
4.hanım hanımcık başı önde olunca sessiz sakin olıncada evlimisin sen diyen bile oldu bana
Bilmiyorum aklıma gelenler bunlar napmalı bende bilmiyorum. Ama tek inandığım nasip bu işler. İstediğin kadar çabala konjş ağla iste olmuyunca olmuyo. Nasip ise de eğer insnaın ağzı dili bağlanıho
Anlamadım ne demek istediniztwitterda bir sürü incel ağlıyor. bu topraklarda asıl femcellik var.
Hiççççç bi bildiğim yok benimde nazar için maaleaef . Bende araştıryorum. Sadece ayetelkürsi okuyorum sadaka vermeye çalışıyorum. Bunlara rağmen nazardan bi ölmediğim kaldı gerçektenTespitleriniz için çok teşekkürler herkesin yazdıkları üzerine düşünüyorum ve aksiyon alacağım inşallah. Nazar için öneriniz var mı nasıl üstümden atabilirim çok nazara gelirim ben nazardan hastanelik bile olmuştum
Aynen.gülme attım ama gerçekten çok ciddi bir sorun.hasbelkader kendini kurtaran kadınlarımız da var tabi ama şansın tutarsa artık.ki onun da garantisi yok.o incel denilen tayfa o kadar döküntü ve kalitesiz ki hiçbir kadının işine yaramıyor.sorun buradan çıkıyor.birinin çıkıp şu topluma ilişki nasıl yaşanır, nasıl başlatılır diye adamakıllı bir ders vermesi gerekiyor.baksana kendi başımıza beceremiyoruz belli ki.twitterda bir sürü incel ağlıyor. bu topraklarda asıl femcellik var.
Şimdi biraz Google ladım ne olduğunu yeni öğreniyorum ben yazım hatası sanmıştım. Boylesi bir tespite ihtiyacim yok. İncel femcel falan ne saçma şeyler lütfen siz benim konuma yorum yapmayın yatwitterda bir sürü incel ağlıyor. bu topraklarda asıl femcellik var.
Birşey dememiş kız niye tersledin şimdi? Hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz.biz de tuzukuru değiliz.Şimdi biraz Google ladım ne olduğunu yeni öğreniyorum ben yazım hatası sanmıştım. Boylesi bir tespite ihtiyacim yok. İncel femcel falan ne saçma şeyler lütfen siz benim konuma yorum yapmayın ya
Bir goolelayin isterseniz o kavramlar ne demekmis ben ilk defa duydumBirşey dememiş kız niye tersledin şimdi? Hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz.biz de tuzukuru değiliz.
vakti saati gelmemistir olmayanda da vardir bir hayir Rabbim hakkinizda hayirli es adayi cikartsin ve cok mutlu olmanizi dilerimEvet haklısınız ama işsiz tipler gibi düşünün. Yaşitlarim arkadaşlarim da hep evli küçük çocuklari var dışarı çıkmıyolar evleriyle eşleri çocuklarıyla ilgileniyorlar doğal olarak ben arada tek veya kardeşimle falan çıkıyorum
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)vakti saati gelmemistir olmayanda da vardir bir hayir Rabbim hakkinizda hayirli es adayi cikartsin ve cok mutlu olmanizi dilerim
Ben okcden tanışıp evlendim, düzgün insanlar da var .benim kuzenim de böyle durumda 37 yaşında çok güzel baksan 37 demezsin asla huyu da kötü değildir öğretmen mesleği de var. ama olmuyor hiç ona yazan eden olmamış. ilk adımı da atacak birisi değil. aracı olanlar da ipsiz sapsız adamları öneriyor. geçen ona ısrar ettim tinder okc aç diye açmadı. ama sevgiye de çok aç. adım da atmıyor. nasıl olur sonu bilemiyorum
her şey evlilik değil ya bence ilişki bir ihtiyaç. insan sevmek sevilmek ilgi görmek istiyor. benim de arkadaşım orda biriyle tanıştı ve evlendi çocuk bile yaptı. geçen annemin arkadaşı bir tane uygulamadan kendine koca buldu evlendi. ben hep yüzyüze tanıştığım insanlarla sevgili oldum ama sevgi ihtiyacım olsaydı kullanırdım.Ben okcden tanışıp evlendim, düzgün insanlar da var .
kötü bir şey değil tam olarak sizin durumunuza femcel deniliyorBir goolelayin isterseniz o kavramlar ne demekmis ben ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?