Değerli hanımlar tavsiyeleriniz benim için kiymetlidir

??

Güzelin talihi çirkin olur derdi annem .ben de beğenilen biriyim ama çok fazla nazar oluyor üzerimizde o yüzden çoğu şey rast gitmiyor aşkta da olduğu gibi
Evet o kesinlikle var zaten ama bu arkadaşım ortalama güzellikte ortalama biri. Ne çirkin insanlara teklifler gidiyor. Hani sevgilin olur uyumsuz olur ayrılırsın sizde bu var galiba ama onun hiç sevgilisi olmamış reddettiği de yok yani. Bu çok garip gerçekten.

Ya benim oldu ama hiç hak etmediğim davranışlara maruz kaldım.

Sizi tanimadigimiz için yorum yapmak çok zor
1. Terapiste gidin mutlaka
2. Fiziksel olarak ortalamaya yakın misiniz , kilo şu bu vs , spor yapabilirsiniz , daha fit olmak için hem de psikolojiye katkı sağlar
3. Sehrinizdeki grup etkinliklerine bakın, kitap kulübü, yürüyüş kulüpleri, dans kulübü varsa özellikle
4. Sosyal medyayı kullanın ama çok paylaşım , laf sokmalı veya kendinizi fazla göstermeli değil ortalama kullanabilirsiniz, hesabınızı açabilirsiniz, biraz da gezdiginiz yerleri paylaşıp konum açabilirsiniz, insanlar belki iletişim kurar
5. Çevrenize artık birisini istediğinizi soyleyin mutlaka tanistiranlar olacaktır
6. Gülümseyin bol bol , enerji çok şeydir .
7. Girişken arkadaşlar edinin
Genel yorumlarım bunlar. Hangi şehirdesiniz ?

Genel olarak ortalamayim bence.Küçük bir ilde yaşıyorum büyük bir şehirde değilim

Simdiye kadar hic kafama takmadim demissiniz ya bazen hic fark etmeden fikrimiz enerji olarak karsi tarafa gecer. Belki iliskiye kapali enerjisi yaydiniz. Yada bazen bu kadin yalniz degildir hissiyati olusuyor karsi tarafta, oda olabilir. Birde tabii nasip kismet bu isler. Yani illaki sizde bir sorun vardir diyemeyiz ki bunu zaten sizi ṣahsen tanimadan soylemek mumkun degil. Sosyallikte cok onemli. Yani sadece insanlarla karsilasmak yetmiyor. Ne kadar sosyallik o kadar cok muhabbet oluyor. O muhabbet icindede belki soz ozel hayata geliyor derken niyetler istekler dile geliyor. Bugun artik araci kimse olmak istemiyor ama belki boyle bi durumda oda olusabilir. Ama yinede gunun sonunda herseyi kader belirliyor diye inananlardanim ben. Elbette çaba da onemlidir diye düşünüyorum. Rabbim bekleyen isteyen herkese hayirli kismetler nasip etsin hayirlisiyla vede tez zamanda diyeyim

Genel olarak ortalamayim bence.Küçük bir ilde yaşıyorum büyük bir şehirde değilim
Küçük sehirlerde seçenekler de kısıtlı olabiliyor bazen de tamamen şans halkoyunu kursuna gitmiştik , arkadaş ordan biriyle tanıştı ve evlendi kursta tek genc bekar erkekti. Gözünüz kulağınız açık olsun bu enerjiyi verin belki biraz giyim tarzı, aksesuar vs dikkat edebilirsiniz

Evlenen herkes Victoria Secret modeli mi bacım? Evlendiklerimiz de Brad Pitt mi?
Benim ablamda rahibe Teresa hayatı yaşadı. 37 yaşında görücü usulü evlendi. İlk ayda da hamile kaldı. Şimdi mutlu mesut yaşıyor. Babam hatta evlendiği gece inanamamış. “Mine gitti mi evden şimdi” demiş. O kadar ümitsiz vakaydı. Asla erkeklerle konuşmazdı. Ben de aksine 20 yaşında ilk evliliğimi yaptım. Erkek gibi büyüdüğüm için erkeklerle de dialogum hep iyi olmuştur.
Sen biraz girişken ol. Bakımlı ol. Pozitif ol. Elbet birinin gönlünü çelersin. Eşine dostuna, akrabalarına da çıtlak ciddi bir ilişki yaşamak istediğini.

Ya bu evlilik konusu kader değil mi bilemedim ki .
Evlenen herkes girişken güler yüzlü mü ki insanlara hep bu tavsiye veriliyor .

Aynı şey erkek içinde geçerli. Bende kasılan, suratsız, egolu, şükürsüz bir adama tahammül edemem.
3 günlük dünya. Sabah uyandığımda pozitif bir insan görmek isterim.

Ben evliyim, uzun yıllar da eşimle beraberdim ama çevremde çalıştığımız için uzunca yıllar sevgilisi/evli olan bir çok insana bakan ya da yazan tipler oldu bana hiç öyle yaklaşımlar söz konusu olmadı, bundan önce de olmazdı. O sizin çevreye yaydığınız enerjiyle çok alakalı. Beni lisede bir çok kişinin beğendiğini birbirleri yüzünden yaklaşmaya korktuklarını ben yıllar sonra lise arkadaşımdan öğrenmiştim mesela halbuki ben, bana göre sümsük bi tiptim ve beni kimse beğenmiyor diye üzülürdüm sizin çevreye yaydığınız enerji ve kendinize olan güveniniz çok önemli. Kendinizi beğenir misiniz mesela, burdan bile başlayabilirsiniz, ben hiç beğenmezdim… Gibi… umarım anlatabilmişimdir…

Hak ettiğiniz değer gercekci beklentiler mi ? Neler eksik kalıyor mesela ?
Ben jestlerden ince düşünceden hoşlanırım ama karşımdaki insan zaten bunları yapmaktan yoksun .özel günlerde sadece mecburi bi şeyler yapıyor gibi hissettiriyor yani en sonki ilişkimde para muhabbeti çok fazla oluyordu .yoruldum bu mevzulardan ..

ilişkim oluyor devam da ediyor ama hakettiğim değer göremediğim için huzursuz oluyorum sonra bi şekilde bitiyor .
Sen yanlış ata oynuyorsun o halde onda da yaşına göre zamanla yapacaksın. Mesela 30 yaşındaysan karşındakine maksimum 3 ay vereceksin, baktın bazı şeyler istediğin gibi değil, düzelir diye vakit kaybetmeyeceksin.

Evet.şimdi bir bahaneyle benim sürüsüyle oldu şöyle böyle diye hava atıp, aklınca tavsiye veren tipler gelebilir.kendini beğenmeyen kadınların konusuna, ben de aşırı güzel olduğum için şu sıkıntıları çekiyorum.keşke senin gibi olsaydım diyen üyeler var burada açık sözlü, samimi insan sevmiyoruz. Günün pişkinleri kim bakalım.gelmişler bile.oyy oyy.

Valla 30 yaşına gelmişim bu işlere akıl sır erdiremedim.bu gönüp meseleleridir, evliliktir cartır curttur hayatta genelleme yapılamayacak tek ve daimi konu bence.mesela bizim hastanede bir kız var.kimyager.kız bütün hastanedeki kadın ve erkekleri tanıyor o derece bir gözüaçıklık, sosyallik.girmediği delik, konuşmadığı adam kalmadı.1 tane sevgili bulamadı.bizim birimde ağzını bıçak açmayan upuzun kıyafetlerle gezen bir eczacı var.o evlendi mesela.ne diyeceksin ki şimdi buna kısmetten başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…