Merhabalar. Eşime bunu defalarca söyledim ama hep 'yanlış hissediyorsun' diyor. Sadece o kadar. Güzel söz, sarılma öpme vs çok çok nadir. Ben sürekli bu konuyu açıyorum çoğunda da kendimi tutamayıp ağlıyorum. Ama hiç ilerleme yok. Sevgi bir tek o şekilde ifade edilmez diyor. Düşününce hak veriyorum tamam ama bunlar da olsa keşke. Üç yıllık evliyim. Her gün yemek yapmıyorum, yetişemiyorum. Geçiştirdiğimiz, dışardan yediğimiz ya da onun yaptığı çok oldu. Ve bugüne kadar tek bir şey söylemedi bu konuda. Ya da dışardan bir şey isteyim hemen alır. Aaa bunu unutmuşum derim tekrar gider hiçbir şey demez. Kendine hiçbir şey almaz sadece bana alınır. Hatta ona hediye almamı yasakladı. Gerek yok ihtiyacım yok israf diyor. Bu tarz şeylerle göstermeye çalışıyor sanırım sevgisini. Ama ben mutsuzum daha çok ilgi istiyorum. Sevildiğimi hissedemiyorum. Seviyor musun diyorum yemin ettiriyorum anca öyle inanıyorum. Ben böyle düşünüyorsam bir şeyler eksik değil midir? Bu arada çok sık tartışıyoruz ama çok ufak şeylerden. Ben dayanamıyorum sinirlendiğimde. O da öyle ama onun siniri 5dk sonra geçiyor. Ben bir şey olmamış gibi yapamıyorum. Bu sefer uzadıkça uzuyor. Offf güzel şeyler duymaya ihtiyacım var sadece. Ne bileyim telefonla uğraşması yerine güzel bir bakışa, bol muhabbete ihtiyacım var. Defalarca konuştum değişiklik yok ne yapabilirim?