- 19 Haziran 2025
- 875
- 1.615
- 28
Istiyorum ki ben de azcık peşinden koşulan olayım da yapamıyorum
Ornegin WhatsApp attı gördüm ve yazmam gerekiyor. O an ne işim varsa aman kimse beklemesin.Yanlis anlamasın kırılmasın. Hep ben düşünüyorum. Aşırı yıpratıcı.
Evet işte aynen öyle oluyor. Ama sanki şu an müsait değilim dersem karşımdaki alınacak gibi geliyor.Mesela bu akşam evde misafir vardı ve ben saat 9 da bir bahaneyle konuşmak için dışarı çıktım.Ama o unuttu.Ben de misafir var diyebilirdim.Hatta bana dedi madem dışarı çıktın mesaj atıp hatirlatsaydin diye.Ama ben hatirlatinca ne önemi var ki.Yarin akşam konuşuruz dedi.bakariz dedim.bak kesinlikle dedi.Yarim saat sonra bi daha yazdı.neden mesaj atmıyorsun madem çıktın diye.
Gerçekten çok doğru tespitler. Ama işte abartmadan tadında nasıl yapılır. Bunu bilmiyorum. Karsimdakini nefret ettirmeden
Tamam herkes aynı şeyi söylüyor ama somut örnek lazım bana.Zor lokma nasılsın olunur.Ne yaparsam olur.Bir defa mesajı okumadan sildim .3 gün mesaj atmadı.En sonunda yazdı.Neredydin dedim.mesajima görüldü bile atmayan insana ne yazayım dedi.Ben öyle oyun taktik bilmem.varsa bilen yazsin
Var ya bayıldım yazdıklarınıza.yaparim ben.ugrasirum.Yazmissiniz ya Allah razı olsunSavulun ben geldim. Öyle taktik maktik yok bam bam bamcılardan değilim. Daha doğrusu bunları taktik olarak görmüyorum, akıllı hareket etme, doğru hamleleri yapma olarak görüyorum. Örneğin ilişkinin en başında bazı hormonlarınıza yenik düştünüz diyelim adama seni seviyorum demek istediniz içinizden geldi bu ne kadar doğru? Yada ilk günlerden adama sofralar kurup ağırlamak, yanına yolluk yapsın diye kek börek hazırlamak, kıskançlık yapıp kendinizi sabote etmek, sürekli arayıp mesaj atıp adamı darlamak? Bunlar içimizden gelse bile bir nebze kontrol altında tutmalıyız. Öncelikle reddedilen kadın mesaj atıp aramaz izini kaybettirir. Erkek kıskansın biraz peşinden koşsun istiyorsan onu merak ettir, her akşam aynı saatte mesajlaşıp konuşma, kafasında senaryolar kurması için alan bırak, evde çamaşır suyu damlamış dizi çıkmış pijamalarınla temizlik yapıyor olsan dahi bunu söyleme, hatta o gün yazma ertesi gün öğlen işim çıktı diyip geç. Erkeğin avının peşinde koşma güdüsünü diri tut, hemen elde etme hazzını yaşatma ona, çantada keklik olma. Ara sıra ortadan kaybol, sonra yine usulca yaklaş, tam ümitlendiğinde söz verip ek, açıklama yapma delirsin. Bi sıcak bi soğuk duş etkisi yap ama tabii her zaman değil bunlar arada sırada veya tek düzeliğe alışınca. Erkekler kadınların arıza olanını sever. Ne yapacağın belli olmasın, tahmin edilemez ol. Anılar biriktir, her gittiği yerde, her yaptığı şeyde seni hatırlasın. Sabit bir kokun olsun sana yakışan, çiçek kokuları avantajlı, her burnuna geldiğinde seni özlesin. Gizemli ol, herşeyini açma, anlatma, her mesajına aramasına dönüş yapma, seni merak ettiğini yazarsa bikaç mesaj ve bir iki gün sonra iyiyim canımyaz tırnaklarını kemirsin, sürünsün. Ha sen bunları yapıyor musun dersen hayır bu kadar uğraşmaya, kafa yormaya değer bir erkek çıkmadı karşıma yada çok gençtim toydum, salak gibi içimden her geleni yaptım söyledim
Adam ex kocasinin arkadasi yahu, ayni koyde yasiyorlar tum bu karmasanin sebebi bu, taktikler guzel ancak etik olarak sınırların disinda kalan insanlar icin degerlendirilmeli zeroSavulun ben geldim. Öyle taktik maktik yok bam bam bamcılardan değilim. Daha doğrusu bunları taktik olarak görmüyorum, akıllı hareket etme, doğru hamleleri yapma olarak görüyorum. Örneğin ilişkinin en başında bazı hormonlarınıza yenik düştünüz diyelim adama seni seviyorum demek istediniz içinizden geldi bu ne kadar doğru? Yada ilk günlerden adama sofralar kurup ağırlamak, yanına yolluk yapsın diye kek börek hazırlamak, kıskançlık yapıp kendinizi sabote etmek, sürekli arayıp mesaj atıp adamı darlamak? Bunlar içimizden gelse bile bir nebze kontrol altında tutmalıyız. Öncelikle reddedilen kadın mesaj atıp aramaz izini kaybettirir. Erkek kıskansın biraz peşinden koşsun istiyorsan onu merak ettir, her akşam aynı saatte mesajlaşıp konuşma, kafasında senaryolar kurması için alan bırak, evde çamaşır suyu damlamış dizi çıkmış pijamalarınla temizlik yapıyor olsan dahi bunu söyleme, hatta o gün yazma ertesi gün öğlen işim çıktı diyip geç. Erkeğin avının peşinde koşma güdüsünü diri tut, hemen elde etme hazzını yaşatma ona, çantada keklik olma. Ara sıra ortadan kaybol, sonra yine usulca yaklaş, tam ümitlendiğinde söz verip ek, açıklama yapma delirsin. Bi sıcak bi soğuk duş etkisi yap ama tabii her zaman değil bunlar arada sırada veya tek düzeliğe alışınca. Erkekler kadınların arıza olanını sever. Ne yapacağın belli olmasın, tahmin edilemez ol. Anılar biriktir, her gittiği yerde, her yaptığı şeyde seni hatırlasın. Sabit bir kokun olsun sana yakışan, çiçek kokuları avantajlı, her burnuna geldiğinde seni özlesin. Gizemli ol, herşeyini açma, anlatma, her mesajına aramasına dönüş yapma, seni merak ettiğini yazarsa bikaç mesaj ve bir iki gün sonra iyiyim canımyaz tırnaklarını kemirsin, sürünsün. Ha sen bunları yapıyor musun dersen hayır bu kadar uğraşmaya, kafa yormaya değer bir erkek çıkmadı karşıma yada çok gençtim toydum, salak gibi içimden her geleni yaptım söyledim
Orayı kaçırmışım demek yasak elmaAdam ex kocasinin arkadasi yahu, ayni koyde yasiyorlar tum bu karmasanin sebebi bu, taktikler guzel ancak etik olarak sınırların disinda kalan insanlar icin degerlendirilmeli zero
Yani bu adamin ustune topunla tufeginle, tum taktik savas tekniklerinle gitsen nafile, bosa zaman kaybi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?