Değersiz hissetmelimiyim

Fazla arabesk yasiyorsunuz.
Olmayacaksa bu sekilde yarim yamalak bir seyin icinde tutunmak size sadece zarar veriyor.

Bir cozum onerisi yok, vaadi yok, aranizda ne varsa bu sekilde suruncemede kalacak.
Evet kesinlikle. Bu adam benim eski eşimden korkuyor.Yani korkuyor derken bir yerde karşılacak aramızdaki olay açığa çıkacak yüzüne bakamayacak vs.Karizmasi çizilecek.Nerden biliyorum. Bir gün öyle konusu geçince ancak eski eşim için ölürse mümkün dedi.yuzlesmekten tırsıyor

Her seyin farkindayken bile bile devam etmek sizin tercihiniz.

Eeee o zaman eski eşin ölmesini mi beklicen, bülbül ötmeyi bırakınca ne yapacan onu?

Eeee o zaman eski eşin ölmesini mi beklicen, bülbül ötmeyi bırakınca ne yapacan onu?
O kısımlarda değilim aslında.Otirup cay içip konuşabiliyoruz onunla.Ya da ne biliyim sırf ben istiyorum diye kahve içiyor. Basit şeyler aslında.Ama ben hayatımda ilk defa denk geldim.Bu yüzden savaşıyorum aslinda

Bence bayıl Feriha

Sex de lazım 35 yaşında dizine pike alıp kocanla çay mı içecen. Onu da yap da neyse amann...

Çok iyi anlaşmak sağlıklı ve bizi tatmin edecek bi ilişki yaşayacağız anlamına gelmiyor.
Anlıyorum, olsaydık ne güzel olurduk, ah be keşke engeller olmasaydı , bu kadar kafa dengi biri bi daha denk gelmez falan diyorsunuz ama gördüğünüz gibi gün sonunda elinizde kaygı, üzüntü ve değersizlik hissi kalıyor.

Kafaların uyuşması, beraber saçma sapan şeylere hunharca gülmek, seni bi tek o anlıyormuş hissi... bunlar çook güzel ama hiç yeterli değil bi ilişki için. En en en önemli şey karakter ve hayattaki duruş. Bu adamda ikisi de yok. Abicim bu kadınla sevgili olmak sana tersse bi zahmet kadının duygularıyla da oynama egonu tatmin etme yani. Döt korkusundan, elalem ne der korkusundan sevgili olmuyor ama elini de kadının üzerinden çekmiyor. Aklı çıkıyor başkasına kayar aklı diye. E madem bu kadar kötü (!) bi şey bu, o zaman kadının zamanını da çalma arkadaşız ayağına.

Siz de sanırım yalnızlıktan, ya da işte engellerin bu olmamış ilişkiyi daha cazip hale getirmesinden dolayı falan kopamıyorsunuz ama bu yüreksizi hayatınızdan atsanız belki de çok güzel bi ilişkiniz olacak. İşte saçma sapan yerlerde oyalanıp Allah bilir ne güzellikleri kaçırıyoruz...

Aslında bu satırları yazan benim aklı başında mantıklı tarafım sanıyorum. Yazdığıniz her kelimeyi her ifadeyi gün içinde defalarca aklımdan geçiyorum.hatta bazen yürüyüş yaparken kendi kendime sessizce söyleniyorum.Bu adam hiç sana uygun değil.Seni hak etmiyor. Korkak vs. Iletisimi kessem süper olacak diye .Ama WhatsApp gelip ekranda ismi çıkıyor ya yada böyle bir yerde tabelada falan görüyorum ya resmen burnum sızlıyor.

Çünkü sizin duygularınız var ona karşı. Adam da çakal, bunu besliyor. Halbuki gerçekten adam olsa, ve size değer verse, ya bu kadının bana duyguları var ben elimi eteğimi çekeyim de unutsun der efendi efendi yoluna bakar, sizin de duygularınız beslenmeye beslenmeye solar gideeer....

Burda bu kısır döngüden sizi ancak siz kurtarabilirsiniz. İrade lazım.
İçinizi soğutmanız lazım bu adamdan.
Nesi cazip geliyorsa düşünüp çürütmeniz lazım.
Gözünüzde fazla büyütmüşsünüz.

Tesadüf değil adam sizinle eğleniyor sizin ilginiz hoşuna gidiyor egosu okşansın diye sizi kullanıyor,sizde böyle kullanılmaya dünden razısınız.Aşk yok sevgi yok saygı yok kullanma ve kullandırma var .Olayı romantikleştirmeyin.....

Ne savaşı ya gerçekten bu yaşta bu ergen duygular.......Açın gözünüzü aranızda aşk yok gizli saklı yasaklı cazip geliyor adama bir iki yatsanız adam üçüncüde şutlayacak sizi.Sorun istemiyor egosu okşanıyor hepsi bu ....

Nesi cazip geliyor biliyorum. Aslında eski eşimde nefret ettiğim şeyler. Yani tamamen eski esimdeki boşanma nedenlerim bu adamda tam benim hayalim gibi.mesela alkol.Eski eşimde sürekli alkol benden önce gelirdi.bu adamda alkol yok.Esim ben kahvaltı hazırlarken oturur çayını koyar ben domates salatalık doğrayana kadar kahvaltısını edip masadan kalkardı.Bu adamla yediğimiz içtiğimiz hersey o kadar lezzetli ki.cunku kahvaltı etmek için oturnuyor sohbet edip paylaşmak için orada.Ben kahve severim.Ama hayatımda bir defa eşim bana kahve yapmamıştır.makinede yani.Bu adam her fırsatta sorar.kahve yapayım mı.hatta sırf ben seviyorum diye dağ başına kamp ocağı cezve götürür.Bu adamla da kavgalar ettik.Hala da ederiz.Ama hatalıyım der .Özür dilerim der.Eski eşim hiç hatalı olmadı. Şiddet bile uygulasa hep benim yuzumdendi.Daha o kadar çok şey var ki.

Yaz yaz devamli yaz tepene bindir senide cepte görsün aptal asik cik basina da oda keyfini sürsün. Ne oldugunuz belli degil allahin her günü her saati mesajlasmak nasil ciddiye alicak bu cocuk seni ? Biraz zor lokma olmayi bilmelisin. Kolay lokma olursan üzülürsün.. net sinirlarin olsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…