Değersiz hissetmelimiyim

Tamam herkes aynı şeyi söylüyor ama somut örnek lazım bana.Zor lokma nasılsın olunur.Ne yaparsam olur.Bir defa mesajı okumadan sildim .3 gün mesaj atmadı.En sonunda yazdı.Neredydin dedim.mesajima görüldü bile atmayan insana ne yazayım dedi.Ben öyle oyun taktik bilmem.varsa bilen yazsin

Sen kac yasindasin allah askina? Dogruyu söyle cünkü bir ergen gibi davraniyosun karsimda cocuk varmis gibi hissediyorum.

Yani gözlerin bisey görmüyo galiba cok kaptirmissin kendini.

Daha ortada fal yok yumurta yok. Bu adam mi cocukmu neyse bi anda kontagini koparabilir sevgili degilsiniz , arkadasda degil flört gibi bisey..

1. günün her saatini ona ayirma
2. baglanma
3.insanlara hemen güvenme
4 herseyini anlatma gizemli ol biraz.
5. Bir gün müsaitsen birgün müsait olma!!!

Senin bir dünyan bir hayatin var.

Henüz ortada bisey yokken bu kafadan acilen cikmalisin.

Kimle nerde nasil takiliyosun. Bunlari bilmesine gerek yok bak kendisini arkadas cagirmis seni aramayi unutmus .. kolay lokmayi kacircakti az kala.. ayyh taman isin sırrını vereyim daha cok uzatmadan ; T*t*yu kaldırmayacaksın

Insanlarin isini kolaylastirmayarak. Bana boyle davraniyorsan beni kaybedersin, kendin bilirsin tavrinda olarak.
Ha ben de bunu 34 yasimda ogrendim

Somut ornek vereyim.
Plan yaparken uyuyakaldigi icin plani kaçırdı.
Bir daha seninle plan yapmayacağım, gorusmek istiyorsan sen ayarlarsin dedim. Ozur diledi.
Ertesi gun hadi gel 2 saat boslugum var goruselim dedi.
Ben 2 saate sıkıştırılmak istemiyorum, genis vakit ayirabilecegin baska bir gun gorusuruz dedim. Kabul etmedim.
Iki gun sonra tum gununu bana ayirabilecegi sekilde program yaptı.
Ben o iki saate okey deseydim çaba gostermeyecekti.

Insanlar sizin bir seylere tahammülünüz olmadığını, sınırlarınız olduğunu ve bunlar aşıldığında yaptirimlari oldugunu, sizi kaybedebileceklerini bildikleri surece size özen gosteriyor. Her an affetmeye hazir, ne yaparlarsa yapsinlar sineye ceken biri olursanız ciddiye almazlar.

Baska bir somut ornek vereyim su anki flortumle ilgili.
Ben cevap gerektiren bir mesajimin cevapsiz kalmasından cok rahatsiz oluyorum. Bunu soylemistim. Sonra bir kere cevap vermedi.
Bunu hatirlattim. Gecerli bir sebep olmadan bunu tekrarlanmasının hosuma gitmeyecegini soyledim.
Ertesi gun yazisiyorduk. Napiyorsun dedim, kosuya ciktim dedi. Kosarken bana cevap mi yaziyorsun dedim, evet, cevapsjz birakmak istemedim dedi dedim manyak degilim yahu, o kadar da abartma.
Benim tepkimden cekinmese bu sınır ihlali tekrarlanacakti mesela. Ha simdi normale döndü, o kadar sacma zamanlarda cevap yazmaya uğraşmıyor ama olsun, gözü korktu ahshhd

Nerede kimle takıldığımi söylemem.hatta asla bak evde misafir vardı seninle konuşmak için çıktım falan demem.mesela dün o.ozur dilerken yani oldukça normal bir durum tepkisi verdim.yani normal bir arkadaşa verir şeklinde.hatta o sürekli yazıp durdu.sorun yok yazdım kac defa.

Dedıklerimi yapmaya basla bence ilerde sen değil o üzülsün.

Benzer şeyleri bende yapıyorum. Mesela hoşuna gitmeyen bir konu konuşulduğunda neyse, bosver diyordu konuyu kapatıyordu. Bir daha bunları dersen asla konuşmam dedi.Bir defa benim için önemli bir şeye ne gereği var dedi.Ben bisey demeden günlerce bunun onurunu diledi.Agiz alışkanlığı vs diye.Benim mesajlara cvp verme tarzımdan anlıyor aslında.Ben kırıldım demiyorum hiç.gecen sabahın köründe günaydın yazmış. Günaydın dedim.Neden kırıldın dedi.Nerden çıkardın dedim.gunaydinjn onu arkasi boş kalmış dedi.

Özetle hasret kaldığınız ne varsa bu adamda bulunca ilaç gibi gelmiş.
Ama alkolden uzak yaşayan, sizi önceleyen, size kıymet veren ve hiç korkmadan cesurca sizi koluna takıp da sevdiğim kadın diyebilecek biri de çıkabilir hayatınıza. Bundan bahsediyorum ben aslında.
İlk sırada olması gereken şey yok bu adamda. Sizle arasındaki her ne ise, adını koymaya cesaret bile edemiyor, size ve duygularınıza sahip çıkmıyor. Bunlar yoksa ne yapayım ben kahvesini kahvaltısını.... Canı cehenneme. Benim duygularımı öylece ortada bırakan, beni sürüncemede bırakan, net olmayan bi adam mısıra sultan olsa ne yapayım yani, bana ne ?

Ben de boşanmış bi kadınım anlıyorum insan hasret kaldığı şeyleri bulunca çölde vaha bulmuş gibi oluyor ama aslında tecrübeli ve yeterince yara almış kadınlar olarak ayaklarımız yere daha sağlam basmalı ve bundan sonraki ilişkilerimizde önceliğimiz kendi ruhsal sağlığımız olmalı bence. Her yönden bizi doyuran bizi önceleyen, güçlü ve ne istediğini bilen adamları almalıyız hayatımıza.

Ayy hepimiz arkadaşız işte.Kac senelik arkadaşım.Onceden yoktu böyle bir şey. Yazları esimin memleketine gidince oturup sohbet ederdik vs
Yani etki alaninizi dogup buyudugunuz koyden oteye götürmediniz mi? Ben hala o koyde yasiyorum demeyin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…