- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 33
- Konu Sahibi CicimBalim
Bugün mesaj atti aradi fakat hic dönüs yapmadim acmadim..Bu adam seni daha cok üzer bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün mesaj atti aradi fakat hic dönüs yapmadim acmadim..Bu adam seni daha cok üzer bence
Bak resmen seninle dalga geçiyor ve salak yerine koyuyor farkında misin. Biliyor ki afedersin o senin ağzına da micsa sen hae daim onun iki canim iki cicimine hazır asker olacaksın. Kendini bu kadar degersizlestirme lutfe., bu muameleyi haketmiyorsun.GÜNCELLEME
Iyi aksamlar okadar güzel ve mantikli cevaplar yazmissiniz ki okudukca gercekten uzaklasmam gerektigini anladim.
Sabah mesaj atmis mutlu bir sekilde Bu bos sorularinla ikimizide yoruyorsun canim sevgilim amacin beni deli etmek. Seviyorum seni kendini fazla yipratma. Böyle demis ve gülmüs.
Hepsini bi kenara biraktimda. Insan nasil bukadar vicdansiz olur?
Bahs ettiklerin seyler yok 2 haftadir bir güzel söz duymadim bazen düsmaniymisim gibi davraniyor.Nolur yol yakinken don.
Sevgi ask bu degil aslaa.
Seven erkek sevdigini belli eder.
Haftada en az bir kere " iyi ki seni tanimisim" diye dile getirir.
O degilse ansizin" seni seviyorum" der
O degilse uzuunnca gozlerine bakar bisey demeden, sebepsiz.
Bende oyle en azindan, 10 aydir nisanliyim.
Sen 4 aydan bahsediyosun, yapma etme.
Kendi degerini bil. Cunku bi baskasi degerini bilmez.
Ne güzel yazmissiniz..Bu sabah keyfine gore cevap verirmiş ya, siz artik olmazsanız cevap veremez.
Ben olsam aradığında açmaz, yazarsa da görüldü atardım delirtirdim onu. Çok ısrar ederse de senin keyfin gelince kaale alacağın biri yok karşında der engellerdim. Nasıl oluyormuş kendini bulunmaz hint kumaşı sanmak görsün.
Biraz gururunuz varsa yapım bunu, totosunu ay a çıkarmışsınız paşazade nin. Zaten size değer verse kalbinizi kırmaktan çekinir kaybetmekten korkar. O yan yana gelince verilen değer de büyük ihtimal sevgi degil başka birseydir.
Kolay kolay aglayan biri degilim fakat sinirlerim okadar tepeme cikiyorki bir bakmisim gözyaslar dökülüyor.Ben şey diyecektim herseye aglayip sizlamayin boyle aciz gostermeyin kendizi bak tepenize cikmis artistlik yapiyor ayricada bu adamdan kurtulun bence şimdiden hesap vermem moduna girmis evlenince duzelmiyor daha kotu oluyor hersey
Cok haklisin. Suan hala mesaj atiyor ariyor. Son kez diyorum ac su telefonu yoksa gerekenleri yaparim diyor.Bak resmen seninle dalga geçiyor ve salak yerine koyuyor farkında misin. Biliyor ki afedersin o senin ağzına da micsa sen hae daim onun iki canim iki cicimine hazır asker olacaksın. Kendini bu kadar degersizlestirme lutfe., bu muameleyi haketmiyorsun.
Fazla görüsemiyoruz 3 Ayda bir 7-10 günlügüne.peki gorusme sikliginiz ne kadar,
hani sik sik gorusulurken bazen uzak kalinir, o zaman kisiler dengeyi kuramazlar o durumda biraz belki hosgoru gerekebilir diye soyluyorum.
Allah askina ona keyfim gelince bi ara acarım yaz gönder, başka da hic cevap vermeNe güzel yazmissiniz..
Bugün gün boyunca mesajlar atti aradi. Hic acmadim. suan bile ariyor. Acmazsan gerekenleri yaparim yeter diye mesajlar atiyor.
Simdide benim keyfim istemiyor acmayi degil mi ama?
Hadi diyelim ben sucluyum hadi diyelim ben cok hesap soruyorum. Peki onun davranis sekline ne demeli?!
hıc cevap vermeyın cırkınlesıyor adam cunku ben sızın yerınızde olsam dırek engellerdımCok haklisin. Suan hala mesaj atiyor ariyor. Son kez diyorum ac su telefonu yoksa gerekenleri yaparim diyor.
Icim okadar sogukki suan. Hani diyelimki benim yanlisim var tamam fakat onun bu davranislarina ne demeli?
Hep böyleydi meger bu kez canima tak etmis. hic bukadar etkilenmemistim
Fazla görüsemiyoruz 3 Ayda bir 7-10 günlügüne.
Anliyorum dengeyi kurmamakta gayet normal fakat nedense hep ben hosgörülü davraniyorum alttan aliyorum
Sinirlensem öfkelensemde kin ve nefret olusmuyor bende..
e cekilecek gibi degil,
hani ben dusundum ki normalde fazla gorusup sorun yasamiyorsaniz, boyle ayrilik donemlerinde tolere edilebilir.
Ama sizin duzeniniz boyle ise caninizi sokakta bulmadiniz ya
Yani ilgisiz, sevgisiz nereye kadar....insanların ruhsal olarak ilgiye, sevgiye ihtiyacı var. Konu sahibesi neden bu şekilde bir hayat sürüyor bilmiyorum, kendine yazık ediyor sadece.