Degersiz hissettirme

Kaç kurtar kendinidiyorum sadece.küçük de değilmişsin.sevginin bu olmadığını eminim ki biliyorsun...sevgiye aç bir yapın var galiba ve o bu durumunu çok üzgünüm ama ego şişirme pompası yapmış durumda...bu kişilkten hayır gelmez

Göre göre bile bile lades deme....

Hadi be ordan.. Şimdi de benim keyfim seni istemiyor.. Ben senin kuklan değilim.. Gel deyince gelicem git deyince gidicem.. Sen kendine başka oyuncak bul.. Ben beni seven birini bulurum naıslsa diye bir yaz... Allah aşkına yaz ya.. Valla bak.. 4yıllık ilişkinin emeğinin karşılığını almak için bitirmemeyi düşünürsen sana yemşn ediyorum emeğin karşılığı mutsuz bir evlilik olur... Ben bilirim böyle tipleri.. Nasılsa beni seviyor.. Çantada keklik.. Ben ne dersem diyeyim, ne yaparsam yapayım beni bırakamaaaaaz.. Çünkü bana aşık..! kafasında bir tür.. Lütfen canım kardeşim yaşındasın... Eğer bunları yaşayan benim kardeşim olsaydı aynen bunları söylerdim.. Ayrılmalısın..

Evlendiğinde bunların 1000 katını yaşayacaksın. Lütfen bu adamdan ayrıl. Onun vermediği değeri sen kendine ver. Şu an yol yakınken böyle birinden kurtul. Yaşayan biri olarak söylüyorum. Evlendim bir kızımla ayrılma noktasındayım sırf bu değer vermeyi beceremeyen insancıklar yüzünden...

GÜNCELLEME
Iyi aksamlar okadar güzel ve mantikli cevaplar yazmissiniz ki okudukca gercekten uzaklasmam gerektigini anladim.
Sabah mesaj atmis mutlu bir sekilde Bu bos sorularinla ikimizide yoruyorsun canim sevgilim amacin beni deli etmek. Seviyorum seni kendini fazla yipratma. Böyle demis ve gülmüs.
Hepsini bi kenara biraktimda. Insan nasil bukadar vicdansiz olur?
Bana buradaki diğer hanımların aksine bu mesajdan sonra sizi seviyor gibi geldi ya..
Sadece biraz burnunun sürtmesi gerek ki zaten onu da yapmışsınız sanırım. Çok uzatmayın derim.

Ben söyleyeyim. Kendisi de emin değil sevdiğinden. O yüzden bir öyle bir böyle. Dalga geçiyor resmen. Buradan böyle gorunuyor. Ama seven adam ne yapar söyleyeyim. Sevdiğini bırak ağlatmayi, bir damla gozyasini görmek istemez. Keyfim isterse cevap veririm ne ya bu ne sorumsuzluk. Bir de uzaktan yurutuyorsunu siz X2 x3 hassasiyet olmali. Daha önce biri yazmıştı, bence de çok doğru erkeklerin evlenmeden önce olan aliskinliklarini evlendikten sonra x10 olarak düşünün diye.

Neden evlenmek istediğini söyleyim mı :KK43: 27 yaşındasın 4 yıldır emek vermişsin bunun karşılığını almalısın yoksa bu saatten sonra kimi Bulcan iyi kötü alışkanlık da olsa aslında sevmedigin halde bu adamla evlenmek istiyosun çünkü olaya mantık gözüyle bakıyosun mantıksızlık olsa da.seninki de alışkanlık inan yoksa her şeye rağmen asla acaba mı demezdin.
Belkide haklisin :( sevmekten daha cok aliskanlik ve bundan dolayivkopamiyorum belkide
Birde bu kotu davranislarindan haric bana yanlisi olmadi üçüncü kisi meseleleri hic olmadi en azindan oyle hissediyorum. Ee bu zamana bakarsak erkekler kafayı yemis hep yalan dolan.
Birde sonucta hayallerimiz var okullari birlikte bitirdik ve birikim yapıyoruz.. Bilmiyorum

Belkide haklisin :KK43: sevmekten daha cok aliskanlik ve bundan dolayivkopamiyorum belkide
Birde bu kotu davranislarindan haric bana yanlisi olmadi üçüncü kisi meseleleri hic olmadi en azindan oyle hissediyorum. Ee bu zamana bakarsak erkekler kafayı yemis hep yalan dolan.
Birde sonucta hayallerimiz var okullari birlikte bitirdik ve birikim yapıyoruz.. Bilmiyorum
27 yas ıcın fazla kucuk sozler bunlar
bu soyledıklerınızın hıc bır baglayıcılıgı yok yanı 20 yas gıbı konusuyorsunuz bırde
sızın bıldıgınız kadarıyla aldatmaması matah bırsey degıl zaten olması gereken sey
aynı okulda okuyan herkes evlenmek zorunda da degıl
e tum erkekler yalan dolan zaten dıye bır yaklasım bastan yanlıs oyle bırseyde yok tum kadınlar yalan dolan mı ? yok ? ee ozaman ?
hayallerınızı ona degen adamla bırlıkte gerceklestırırsınız .

bırtek bu bazı kadınlarda var alıskanlıktan kopamıyorum deyıp koru korune gıden evlenen sonra pısmanım dıye aglayan
kınadıgımız erkekler kadar akıllı olabılırız ? onlar kendını yıpratmıyor hıc bu konularda bıttıyse bıttı bu ne ya ugrasamam deyıp cekılıyorlar
hayatında hıc sevgı gormemıs muhtac gıbı olursunuz devam edersenız haberınız olsun

Belkide haklisin :KK43: sevmekten daha cok aliskanlik ve bundan dolayivkopamiyorum belkide

bu kadar ağzımın içine bakıp alttan alıp kötü davranislarimi affeden biri olsa ben de kesinlikle birikim yapar evlenirdim.

su an erkek arkadaşınız gözüyle bakıyorum olaya🙄 sizinle evlenmek kadar mantıklı başka bisey yok🙄

ayrıca bu zamanın erkeklerinde hala normali var. her zaman anormalinin var olduğu gibi. ve erkek arkadaşınız su an anormal bi adam gibi duruyo.

alışkanlık yüzünden yakacaksiniz kendinizi. buyrun yakın. erkeğin evlenmek istemesini matah bisey saniyosunuz.
hem aldatmadigini kendine yakin mesafede uygun bi es aramadigini ne biliyosunuz ki en azından aldatmiyo diyosunuz🙄

Kaç kurtar kendinidiyorum sadece.küçük de değilmişsin.sevginin bu olmadığını eminim ki biliyorsun...sevgiye aç bir yapın var galiba ve o bu durumunu çok üzgünüm ama ego şişirme pompası yapmış durumda...bu kişilkten hayır gelmez

Göre göre bile bile lades deme....
Yani sevgiye ac derken kolay kolay hayatima birini koyamiyorum. E koyuncada insan haliyle baglaniyor Da nedense hemen havalaniyorlar..

Hadi be ordan.. Şimdi de benim keyfim seni istemiyor.. Ben senin kuklan değilim.. Gel deyince gelicem git deyince gidicem.. Sen kendine başka oyuncak bul.. Ben beni seven birini bulurum naıslsa diye bir yaz... Allah aşkına yaz ya.. Valla bak.. 4yıllık ilişkinin emeğinin karşılığını almak için bitirmemeyi düşünürsen sana yemşn ediyorum emeğin karşılığı mutsuz bir evlilik olur... Ben bilirim böyle tipleri.. Nasılsa beni seviyor.. Çantada keklik.. Ben ne dersem diyeyim, ne yaparsam yapayım beni bırakamaaaaaz.. Çünkü bana aşık..! kafasında bir tür.. Lütfen canım kardeşim yaşındasın... Eğer bunları yaşayan benim kardeşim olsaydı aynen bunları söylerdim.. Ayrılmalısın..
Cok tesekkür ederim güzel yorumun icin.
Aynen buna Benzer seyleri söyledim bugün ve ayrildim. O israr etmeye basladi ama hala bir Özür cikmadi agzindan. Heryerden engelledim. Iyi degilim aslinda ama dizi izleyerek düsünmemeye calisiyorum..
Güncellemeyi son sayfada yaziyorum

Evlendiğinde bunların 1000 katını yaşayacaksın. Lütfen bu adamdan ayrıl. Onun vermediği değeri sen kendine ver. Şu an yol yakınken böyle birinden kurtul. Yaşayan biri olarak söylüyorum. Evlendim bir kızımla ayrılma noktasındayım sırf bu değer vermeyi beceremeyen insancıklar yüzünden...
Cok üzüldüm umarim kizinla cok daha güzel bir hayatiniz olur. Ki bundan eminim. Insan yoruluyor emek veriliyor sonucta ve sonuc degersizlik olunca etkiliyor insani.

Iyi aksamlar
Yaklasik 4 yildir birlikte olduğum bir bey var.
Yazin nisan düşünüyoruz ki artik buna bile emin degilim.
Birbirmize uzak yaşıyoruz. Insan uzaktayken daha özenli davranir birbirine ya bunda tik yok Aramizda tartisma olduğunda haksiz o olsa bile kolayca kalbimi kirip telefonunu sessize alip uyuyabiliyor. Ben ise içim acıyor diye uyuyamiyorum.
Örneğin ona bugün nerde olduğunu sordum sonra bir sey daha sordum bununla ilgili bu hemen öfkelendi bağırdı çağırdı. Inat etti cevap vermeyecegine ee boyle olunca haliyle insanin aklinda soru isareti olusuyor acaba neden sakliyor diye merak ediyor insan oysa sohbet amaçlı sormustum.
Bayagi tartistik cok ağır konustu ben olgunca arayi duzeltmek istedikçe o ofladi pofladi dalga gecti benimle ve yarin sabah keyfi istediğinde cevabi vericekmis. Telefonu sessize aldi ve uyudu gözyaşlarımi göre göre. Farkindayim cok sacma bir konu yüzünden boyle oldu fakat mesele burda onun davranisi. O boyle davrandikca ben krizlere giriyorum işte.
Yan yana olunca bu tür davranislar yok cok daha sevgi dolu deger veriyor.
Ama yinede kafam karisiyor sirf uzaktayken olan davranislarindan dolayi ayrilik geliyor aklima cok soğukkanlı ve gaddar olabiliyor bazen. Beni bildiğiniz pesinden kosturuyor aci çektiriyor ki ben boyle biri değildim.. Yasimiz 27 bu arada
Cok üzgünüm uyku tutmuyor
Icimi dökmek istedim sadece..
Değer veren yan yana da verir değeri uzaktayken de bu bey üzer seni:110:

Ben söyleyeyim. Kendisi de emin değil sevdiğinden. O yüzden bir öyle bir böyle. Dalga geçiyor resmen. Buradan böyle gorunuyor. Ama seven adam ne yapar söyleyeyim. Sevdiğini bırak ağlatmayi, bir damla gozyasini görmek istemez. Keyfim isterse cevap veririm ne ya bu ne sorumsuzluk. Bir de uzaktan yurutuyorsunu siz X2 x3 hassasiyet olmali. Daha önce biri yazmıştı, bence de çok doğru erkeklerin evlenmeden önce olan aliskinliklarini evlendikten sonra x10 olarak düşünün diye.
Kesinlikle haklisin hepte söylerdim uzaktan uzaga insan dahada deger vermeli dahada hassasiyet olmali diye. Fakat olmadi yapamadi. Tek taraflida insan bir süre sonra yoruluyor tükeniyor. Konustum bugün ve ayrildim

Cok üzüldüm umarim kizinla cok daha güzel bir hayatiniz olur. Ki bundan eminim. Insan yoruluyor emek veriliyor sonucta ve sonuc degersizlik olunca etkiliyor insani.
Evet nasıl etkilemesin ki... Şimdiki aklım olsaydı, ah olsaydı... Senin gibi kızları görünce kendimi hatırlıyorum. Benim yaptığım yanlışı yapmasalar keşke diye dualar ediyorum. Sen de mantıklı ol. Şimdiden seni bu kadar üzen bir adam yarın evlendiğinde çok daha fazlasını yapar.

Benimde o zamanlar sevgilim olan bey(eşim) aynen bu hallerdeydi 1,5 yıllık falan sevgilimdi ilk sevgilim tabi ben herşeyi alttan alıyorum falan ama kendine gelince dünya umrunda değil beni sallamaz moda geçmişti tam sizinkinin aynısı 4 yıllık sevgililik döneminde iki kez aklını başına getirdim birinde aynen kendisi gibi davrandm önceleri algılayamadı aramadı sormadı sonra arayıp sormaya başladı ben kafama keyfime göre cevap veriyorum şimdi işim var dönerim sana diyorum dönmüyorum falan kendisi geri arıyor, meşgul çalıyo yada arkadan müzik sesi yada arkadaşların sesi ikimizde üniversite de farklı şehirlerdeydik sonra bi süre adam oldu 1,5 sene sonra falan yine aynı oldu yeter ya ben seni böyle çekemem ayrılıyorum dedim tabi hep ben aşık kör kütük olunca önce inanmadı baktı ciddiyim sonra sende bunu yaptın sende şunu yaptına başlayıp beni suçlu çıkarmaya çalışı bende yaptıysam yaptım ayrıldık bitti dedim tabi son anda aklı başına geldi nolur affet barışalkm moduna girdi 6 yıllık falan da evliyiz bu aralar yine çok emin sevildiğine biraz kendimi geri çekmeyi düşünüyorum 🤔

Back
X