Degersiz hissettirme

Iyi aksamlar
Yaklasik 4 yildir birlikte olduğum bir bey var.
Yazin nisan düşünüyoruz ki artik buna bile emin degilim.
Birbirmize uzak yaşıyoruz. Insan uzaktayken daha özenli davranir birbirine ya bunda tik yok Aramizda tartisma olduğunda haksiz o olsa bile kolayca kalbimi kirip telefonunu sessize alip uyuyabiliyor. Ben ise içim acıyor diye uyuyamiyorum.
Örneğin ona bugün nerde olduğunu sordum sonra bir sey daha sordum bununla ilgili bu hemen öfkelendi bağırdı çağırdı. Inat etti cevap vermeyecegine ee boyle olunca haliyle insanin aklinda soru isareti olusuyor acaba neden sakliyor diye merak ediyor insan oysa sohbet amaçlı sormustum.
Bayagi tartistik cok ağır konustu ben olgunca arayi duzeltmek istedikçe o ofladi pofladi dalga gecti benimle ve yarin sabah keyfi istediğinde cevabi vericekmis. Telefonu sessize aldi ve uyudu gözyaşlarımi göre göre. Farkindayim cok sacma bir konu yüzünden boyle oldu fakat mesele burda onun davranisi. O boyle davrandikca ben krizlere giriyorum işte.
Yan yana olunca bu tür davranislar yok cok daha sevgi dolu deger veriyor.
Ama yinede kafam karisiyor sirf uzaktayken olan davranislarindan dolayi ayrilik geliyor aklima cok soğukkanlı ve gaddar olabiliyor bazen. Beni bildiğiniz pesinden kosturuyor aci çektiriyor ki ben boyle biri değildim.. Yasimiz 27 bu arada
Cok üzgünüm uyku tutmuyor
Icimi dökmek istedim sadece..
Evlenme onunla...

Daha yolun başındasın. Evlenme derim ben. Evlilikte daha kötü oluyor böyleleri. Tecrübe ile sabit.

GÜNCELLEME
Iyi aksamlar
Bugün cok aradi aksama dogru actim telefonu nasilsin vs. Sonra konuyu acti. Neymis hep ayni sorulari soruyormusum deli ediyormusum vs. Tamam hadi diyelim yanlis olabilir fakat buna karsilik olarak dahada olgunca davranista bulunabilirdin yillardir böyle gidiyor artik tükendim vicdansiz insanla yapamadigimi gibi seyler söyledim.
Oda israr etti aciklamalar vs yapti buzlari eritmeye calisti ama nedense bir özür bile dilemedi.
Ben kararliydim. üzülmeyi degilde mutlulugu hak ettigimi söyledim kapattim ve engelledim.
Baktim mesaj olarak yazmis Kendine gel bunlar ufak polemikler bosuna bukadar öfkeleniyorsun.Ben sana kiyabilirmiyim gibi seyler yazmis. Icimdeki herseyi kisa ve öz yazdim ve ordanda engelledim. Oda zaten hemen hoscakal kesin birini buldun buda bahane oldu hakkimi helal etmiyorum demis.

GÜNCELLEME
Iyi aksamlar
Bugün cok aradi aksama Dogru actim telefonu nasilsin vs. Sonra konuyu acti. Neymis hep ayni sorulari soruyormusum deli ediyormusum vs. Tamam hadi diyelim yanlis olabilir fakat buna karsilik olarak dahada olgunca davranista bulunabilirdin
Benimde o zamanlar sevgilim olan bey(eşim) aynen bu hallerdeydi 1,5 yıllık falan sevgilimdi ilk sevgilim tabi ben herşeyi alttan alıyorum falan ama kendine gelince dünya umrunda değil beni sallamaz moda geçmişti tam sizinkinin aynısı 4 yıllık sevgililik döneminde iki kez aklını başına getirdim birinde aynen kendisi gibi davrandm önceleri algılayamadı aramadı sormadı sonra arayıp sormaya başladı ben kafama keyfime göre cevap veriyorum şimdi işim var dönerim sana diyorum dönmüyorum falan kendisi geri arıyor, meşgul çalıyo yada arkadan müzik sesi yada arkadaşların sesi ikimizde üniversite de farklı şehirlerdeydik sonra bi süre adam oldu 1,5 sene sonra falan yine aynı oldu yeter ya ben seni böyle çekemem ayrılıyorum dedim tabi hep ben aşık kör kütük olunca önce inanmadı baktı ciddiyim sonra sende bunu yaptın sende şunu yaptına başlayıp beni suçlu çıkarmaya çalışı bende yaptıysam yaptım ayrıldık bitti dedim tabi son anda aklı başına geldi nolur affet barışalkm moduna girdi 6 yıllık falan da evliyiz bu aralar yine çok emin sevildiğine biraz kendimi geri çekmeyi düşünüyorum 🤔
Mutlu sonunuz olduguna sevindim ama bazen gercekten sevildiklerine eminler simariyorlar civitiyorlar insan yine bi akillarini basina getirmesi gerekiyor.
Buda beni suclamaya basladi kesin birini buldun ondan ayriliyorsun diyor.
ben asiri üzülüyorum cok etkileniyorum böyle hareketlerden ondan dolayi ayrilma karari aldim..

GÜNCELLEME
Iyi aksamlar
Bugün cok aradi aksama Dogru actim telefonu nasilsin vs. Sonra konuyu acti. Neymis hep ayni sorulari soruyormusum deli ediyormusum vs. Tamam hadi diyelim yanlis olabilir fakat buna karsilik olarak dahada olgunca davranista bulunabilirdin

Mutlu sonunuz olduguna sevindim ama bazen gercekten sevildiklerine eminler simariyorlar civitiyorlar insan yine bi akillarini basina getirmesi gerekiyor.
Buda beni suclamaya basladi kesin birini buldun ondan ayriliyorsun diyor.
ben asiri üzülüyorum cok etkileniyorum böyle hareketlerden ondan dolayi ayrilma karari aldim..
Valla bende çok üzülüp etkileniyordum hatta üniversite 1. Sınıf dersini 4. Sınıfta vermiştim o dersin sınavı olduğunda hep bişey olup hayatı burnumdan getirirdi sınavdan kalırdım hala daha tartıştıktan sonra birley olmamış gibi dönüp anında uyuyabiliyor ama ben dönüyorum da dönüyorum bende artık çok abartı davranmamaya karar verdim biraz da ben kaçayım diyorum ama inanın yoruyor böylesi de

GÜNCELLEME
Iyi aksamlar
Bugün cok aradi aksama dogru actim telefonu nasilsin vs. Sonra konuyu acti. Neymis hep ayni sorulari soruyormusum deli ediyormusum vs. Tamam hadi diyelim yanlis olabilir fakat buna karsilik olarak dahada olgunca davranista bulunabilirdin yillardir böyle gidiyor artik tükendim vicdansiz insanla yapamadigimi gibi seyler söyledim.
Oda israr etti aciklamalar vs yapti buzlari eritmeye calisti ama nedense bir özür bile dilemedi.
Ben kararliydim. üzülmeyi degilde mutlulugu hak ettigimi söyledim kapattim ve engelledim.
Baktim mesaj olarak yazmis Kendine gel bunlar ufak polemikler bosuna bukadar öfkeleniyorsun.Ben sana kiyabilirmiyim gibi seyler yazmis. Icimdeki herseyi kisa ve öz yazdim ve ordanda engelledim. Oda zaten hemen hoscakal kesin birini buldun buda bahane oldu hakkimi helal etmiyorum demis.
Ben de özür bekliyorum bu aralar eşimden açıkcada söyledim ama hiç üzerine alınmadan konuyu kapatıyor çünkü haklı görüyor kendisini. Sizin bi anlık sinirle böyle davrandığını düşündüğü için yumuşatmaya çalışıyor ama kendini haklı gördüğü için özür dilemiyor çünkü ona göre normali bu böyle oluyordu hep yanlış naptığını bile anlamamıştır çok değersiz önemsiz bi konu bunun için ayrılamaz diye bile düşünüyordur

Ben de özür bekliyorum bu aralar eşimden açıkcada söyledim ama hiç üzerine alınmadan konuyu kapatıyor çünkü haklı görüyor kendisini. Sizin bi anlık sinirle böyle davrandığını düşündüğü için yumuşatmaya çalışıyor ama kendini haklı gördüğü için özür dilemiyor çünkü ona göre normali bu böyle oluyordu hep yanlış naptığını bile anlamamıştır çok değersiz önemsiz bi konu bunun için ayrılamaz diye bile düşünüyordur

Evet iste sevildiginden emin oldugu icin ayrilamadigimi düsünüyor.
Özür dilemek yada en azindan gönül almak cok önemli birsey en azindan yaptigi hatayi anlamak ve Kabul etmek.
En kötüsüde birsey olmamis gibi davranmalari insanin icini paramparca ediyor. Bazen takmayip gibi yapiyordum belki zamana ihtiyaci vardir diye ama Hiccc. zaman gectikce Adam unuttu yaptiklarini.

Bukadar üzerine gitmemeyi denesen adam biraz havalara girmiş sen üzerine gttkçe ters teper sen arama msj atma bir gün boyu o atana kdr bekle sen çatlayana kadar o çatlasın

Back
X