aynen öyle.ya ben eşinim senin. ben bunu söyleyip günaha girmek istemiyorum ama dayanamıyorum artık ben onun yüzünden çocuk sahibi olamazken, ki o konuda nelere göğüs gerdiğimi ne sıkıntılar çektiğimi gözleriyle görmesine rağmen üzerine bir de bu davranışı hazmedemiyorumYok gibi davranın bir süre. Zaten farklı yerlerdeymişsiniz. Hiç umursamayın mesaj yazmayın ararsa cevap bile vermeyin telefona. Siz ona hiçmiş gibi hissetirin. Ne hali varsa görsün. Kk da sizin özeliniz o niye gelip okuyomuş madem öyle. Şu şifre olayından nefret ediyorum. Şifre varsa ortada yalan da var demektir.
demek ki bu zamana kadar boşanmamış olmam gurursuzlukmuş onun gözündeEvi terkedin.
Bu ettiği laflar üzerine evde kalmak gurursuzluk olur
arama sorma olayı bitmiştir zaten benim için.ama asıl çözüm bu değil biliyorumEvden cik, cikmayacaksan da arama sorma. Net ol biraz. Bir onceki konunda benzer, hoslanmadigin bir kiz var ama kiza tepki vermeye korkuyorsun.
evet ben de bazen birilerini merak eder aratırım.ama bu tabi ki onlara bşy hissettiim anlamına gelmez.onun şrfsizliği sizi niye değersiz hissettiriyo ki?
sizi değerli kılacak ölçüt o mu yani.
peh , kıçımın kenarı der, silerdim anında.
eşse haddini bilecek,eşşekliğin alemi yok, resmen suç bastırmış.
size kızdığım nokta, sanki biraz fazla kısıtlamışınız.
bi de ben de faceden sürekli aynı erkekleri takip ederim bazen, ama eşimi de çok severim, yani yargısız infaz yapmışınız.
ama noolursa olsun sarfettiği cümleler çok iğrenç.
insan hakaret ederken bile çirkefleşmemeli.
ne demek s.. git.
basardım kıçına tekmeyi ben olsam.
bu zamana kadar boşanmamış olmamın onda yarattığı rahatlığı gördüm resmen. ama şu var içinde zerre kadar evgi, kaybetme korkusu olan adam asla böyle birşey yapmaz, mesele boşanmaktan da çıkıyor bir süre sonraKaybetmeyi goze alacaksin arkadasim, hayatta hersey bizim icin. Senin esin kof cikmis olabilir, cocugu da olmuyormus. Madem neden fedakarlik yapiyorsun? Hemen bosan demiyorum ama bosanmaktan korkar gibi hareket etme. Sen kendi degerini bilmezsen baskasi hic bilmez
zaten yapacak başka birşey yok benim için. o iğrenç halini yazdıklarını nasıl unutabilirim mümkün değil.Ona ne kadar gururlu oldugunuzu gosterin.
bu zamana kadar boşanmamış olmamın onda yarattığı rahatlığı gördüm resmen. ama şu var içinde zerre kadar evgi, kaybetme korkusu olan adam asla böyle birşey yapmaz, mesele boşanmaktan da çıkıyor bir süre sonra
aynen öyle, bu kadar özelim özelim diyen bir insanın hoşa gitmeyecek şeyler yaptığı veya yapacağı zaten bellievli birinin eşinden gizli özeli mi olur çok saçma.evliysen her şeyin şeffaf olması gerekir diye düşünüyorum.şifresini vermemesinin nedeni de çıkmış zaten ortaya hem suçlu hem güçlü.terbiyesiz.aramayın sormayın sizde ne hali varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?